Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30063

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #140 poslato: Septembar 14, 2017, 17:36:31
Evo ti ovo pa proceni sam,kako sam zakljucio? Ako su spojleri tacni da Jirenu nece biti nista kada Goku iskoristi leptonski udarac puta 20,a Birus se ovde preznojava na puta 10 i to pre neke 3 godine kada je bio turnir U6 vs U7 , posle toga je bila saga o Black Gokuu , gde je Goku jos vise ojacao i mastrirao leptonski udarac puta 20. Ja mislim da mu je to maksimum sto se tice leptonskog udarca , da ne moze vise da ga poveca od 20 toliko je koristio ako se ne varam i na Nameku protiv Frize.

I receno je da postoji bog unistenja koji je jaci od Birusa , a da u tom univerzumu postoji smrtnik koji je jaci od tog boga unistenja samim tim i od Birusa.
premotaj na 1.30.
Zaso taj bog ne bi bio Belmond? a Jiren smrtnik koji je jaci od njega. A inace smatram da je je Dzin najjaci bog unistenja i da je u top 5 po snazi svih bogova ,smrtnika i andjela svih univerzuma mozda cak jaci i od Pope. Zasto ? Jedini je imao muda da odbije da testira ring ,ako je njegov univerzum postedjen ako je Popa neko mudo sto ga ne kazni.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #141 poslato: Septembar 14, 2017, 23:25:08
Ja bih pre rekao da se radi o nekom univerzumu koji ne ucestvuje na turniru

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #142 poslato: Septembar 15, 2017, 14:10:49
Ja bih pre rekao da se radi o nekom univerzumu koji ne ucestvuje na turniru
DA TO I JA MISLIM

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #143 poslato: Septembar 22, 2017, 20:27:36
Al je sad zamrsen turnir , pa to se nezna nista dok ne bude epizoda. Evo spojlera za 111-113 , tacnije samo naslovi epizoda. Ispada po ovome da je Goku dobio batine ili je eliminisan od strane Jirena , jer je jedan od naslova Hit vs Jiren , ili se Hit umesao da pomogne Gokuu. Ili su spojleri netacni.

A po mangi je bog koji je oborio ruku Birusu niko drugi nego Quitela. Nemogu da verujem. Mislim da u animeu nece biti tako al vrag ce ga znati.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #144 poslato: Septembar 23, 2017, 00:24:23
Kolko sam ja skapirao, ta tuca izmedju Gokua i Jirena nece da se zavrsi, tj  nije kraj turnira :D oni ce samo da odmere snage :D Ajde da ne spojlujem previse, ko hoce moze da nadje na netu..

A sto se tice Quitele, on i Birus se mrze zbog tog obaranja ruku :D Dakle, u U4 postoji borac koji je jaci i od Quitele i od Birusa... Mozda je to jedan od ona dva koja niko nije video, fazon neki kameleoni neke pi*ke materine, kriju se kao, kao neki duhovi. Glupa im fora. Cobani budale..

Ja procitah danas to, ne znam kolko je tacno. Kapiram da jeste.

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #145 poslato: Septembar 27, 2017, 00:58:39
A inace smatram da je je Dzin najjaci bog unistenja i da je u top 5 po snazi svih bogova ,smrtnika i andjela svih univerzuma mozda cak jaci i od Pope. Zasto ? Jedini je imao muda da odbije da testira ring ,ako je njegov univerzum postedjen ako je Popa neko mudo sto ga ne kazni.

To sto je rekao da nece da testira ring pre ce biti da je mrzovoljan bio. Inace nije im bilo naredjeno vec su se oni vise borili da se prikazu Svegicima. Opet malo da se ugledamo na parametre sa interneta. Dzin koga si spomenuo je 2 po snazi od svih bogova unistenja a ona pufnasta loptica( da netrazim sad po netu) je rangirana kao najaci bog unistenja. Nesecam se odavno sam to citao kako ide dalje redosled ali Birus je dal 4 ili 5 odpozadi bio rangiran.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #146 poslato: Septembar 27, 2017, 18:31:03
Ma ja mislim da ne postoji zvanicno rangiranje po snazi... Jer ja sam gledao kao neka rangiranja, jedna kazu da je Dzin najjaci, a druga da je Ivan, tako se valjda zove ona crna pufnasta loptica, neloptastog oblika. A i u mangi su svi napali birusa na egzibicionom mecu, al mu nista nisu mogli. Tako da ono, uglavnom ako se sukobe dva Boga unistenja samo unistenje i moze da se desi, tako da je prica o tome ko je jaci vrv nebitna. Npr Birus je jaci od Champe, ali kada su se potukli unistili bi univerzum da ih Andjeli nisu sprecili.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #147 poslato: Oktobar 01, 2017, 21:43:21
AKO STE POGLEDALI novi preview za specijal videli smo da se Goku pretvara u novu formu !!!

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #148 poslato: Oktobar 02, 2017, 02:27:28
Hahahahahahahahah, a brate mili :D

Zamisli Goku u sledecoj epizodi stvarno izgubi :D koja bi to fora bila, ono kao ovi iz Gota na crvenoj svadbi :D

Ono, ceo serijal pripremju za tu epizodu, godinu dana se najavljjue neka nova super forma, koja je jaca od svih i prc, ovaj ga prebije i izbaci :D a oni pravili specijal od sat vremena :D

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #149 poslato: Oktobar 03, 2017, 15:16:35
Ajde da sacekoamo vec tu nedelju pa ce mo videti sta ce biti , ali cinjenica je po naslovima epizoda 111-113 , da ce ga Yiren umlatiti. Evo pogledajte koga zanima , on novu formu po meni dobija kroz spirit Bombu koju ce apsorbovati , a cija je to snaga , to nije njegova snaga . Predpostavljam da ce mu samo androidi dati , mozda Pikolo i Gohan za njeno formiranje. Zasto androidi? Ne trose energiju, imaju beskonacno za razliku od ostalih.Mislim da mu ni Vegeta nece dati deo svoje energije. Jel nije prostije bilo da su Vegeta i Goku jednostavno naucili Fuziju koja traje 30 min i posutirali sve iz ringa za manje od pola sata. Koliko god da je Yiren jak nije jaci od GogeteSSBlue. Ili jednostavno samo da iskoriste mindjuse, bez potrebe se komplikuje .

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #150 poslato: Oktobar 03, 2017, 19:16:12
Ne verujem. Bilo bi glupo... Msm spremaju ceo serijal za taj specijal i ovaj ga samo prebije...

Realno, ako neko moze da pobedi na turniru onda je to Goku... mada pitanje je sta je vegeta radio u medjuvremenu :D opet videcemo.. U sustini, Duhovna bomba nije ubila ni vegetu ni frizu. Samo bua. Al ono, uzeo je energiju od celog univerzuma :D  Opet kazem, turnir nije ni blizu kraja, tako da verujem da ce ovaj specijal biti guljenje ku*ca od sat vremena i das na kraju niko nece pobediti :D msm to bi bilo najbolje

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #151 poslato: Oktobar 04, 2017, 10:28:25
Sto se tice fuzije oni je znaju i netreba da je uce. E sad toliko su ponosni obojca da bi nju iskoristili samo u slucaju da licno moraju da gledaju smrt svojih najblizih a da nemogu da pobede samostalno  xD  Sto se tice vremenskog ogranicenja za njih bas i nije 30 min zbog prevelikog trosenja energije tako da bi to na kraju ispalo oko 3-10 min. I na kraju opet bi se sprdali u toj formi da opet nista nebi odradili i bili bi kao i pre nje. E sad mogli su da odrade da oni to upotrebe na pocetku turnira i da poizbacuju odma pola nebitnih i neki kraci fajt recimo protiv Jirena,i taman da im istekne tih 3-10 min i da onda kao i sad ostane ta bitka za kraj B| Iskreno bas bi me zanimala Birusova i Campina faca kad bi videli toliku jacinu energije a i reakciju ostalih bogova   xD xD xD
« Poslednja izmena: Oktobar 04, 2017, 10:30:38 od strane MaX »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #152 poslato: Oktobar 04, 2017, 16:00:38
Kada su je naucili? Vegeta je ja mislim samo jednom video kako se to radi i to kada su se Tranks i Goten borili protiv njegove Kopije Vegete. Mislim da je za to potreban trening veliki je rizik bez treninga izvesti ples FUZIJU. Film povratak fuzije i GT serijal gde se pjavljuje GOGETA su non canon tako da to ne vazi .A potara Fuzija mislim da nije dozvoljena zato sto bi Shin morao da ubaci mindjuse u ring ,a ja mislim da to ne bi bilo dozvoljeno. Manimo se fuzije nema od toga nista , izasao je spojler za 111 epizodu koga zanima neka pronadje na youtubu.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #153 poslato: Oktobar 05, 2017, 14:32:12
da ...  .goku. ce definitivno dobiti preko pi*ke.

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #154 poslato: Oktobar 05, 2017, 22:24:29
Kada su je naucili? Vegeta je ja mislim samo jednom video kako se to radi i to kada su se Tranks i Goten borili protiv njegove Kopije Vegete. Mislim da je za to potreban trening veliki je rizik bez treninga izvesti ples FUZIJU. Film povratak fuzije i GT serijal gde se pjavljuje GOGETA su non canon tako da to ne vazi .A potara Fuzija mislim da nije dozvoljena zato sto bi Shin morao da ubaci mindjuse u ring ,a ja mislim da to ne bi bilo dozvoljeno. Manimo se fuzije nema od toga nista , izasao je spojler za 111 epizodu koga zanima neka pronadje na youtubu.

Nemoj da poredis neozbiljne klince sa Vegetom. Video je to Vegeta dosta puta i nema rizika sem mozda neuspele forme :P
Inace nisu je radili ali ako se secas Vegeta je pitao Gokua dal misli da bi uspeli da poraze Birusa kad je Goku odgovorio da najverovatnije i tako nebi uspeli znaci da zna pokrete xD

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #155 poslato: Oktobar 08, 2017, 13:07:00
Specijal je predobar . Samo barem da je bar neko izbacio onu smaracicu Ribrianu . Sta li Friza smera , da li da ubije ranjenog Gokua ili ce mu dati malo snage da ga oporavi. Predpostavljam da ce sledeci Hit biti na tribinama . Znaci Ultra instikt , to je valjda ono sto ni Birus jos nije naucio sasvim. I Vegeta je jednom tako na turniru izbegao Ribrianin napad, ali to je bilo na trenutak. A kako god ni to nije dovoljno protiv YIRENA , kada se uozbilji.
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2017, 13:53:42 od strane Nasko1988 »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #156 poslato: Oktobar 08, 2017, 13:25:20
Meni se specijal nije svideo nesto posebno. Tj toliko su najavljivali toliko su preuvelicavali da sam na kraju ostao delimicno smoren. Pre svega jer nije bio specijal, vec su pustili 2 epizode. Msm kakvi debili. Mnogo bi bolje bilo da su jednu pustili prosle jednu ove nedelje.. msm da su napravili stvarno specijal koji traje 1 h bez prekida to bi bio specijal... Al ajde..

Sto se tice borbe, nije bilo lose ... Msm videli smo da je Jiren definitivno najjaci borac na turniru.. Videli smo da su se Bogovi usrali od Gokuove nove forme, sto je posebno obradovalo Frizu, koji je shvatio da oni nisu nepobedivi... Tako sam bar ja skapirao... Friza ce dati Gokuu energiju, ubedjen sam u to.

Sto se tice borbe Hita i Jirena, iz previewa mi se cini da Jiren nece bas da izdominira, al videcemo :D

Ovu pricu oko nove forme il kako su je vec nazvali su odradili mnogo dobro, msm cak ni Veliki Popa nije provalio o cemu se radi.. A Goku i Jiren su vrv nadmasili vecinu bogova unistenja, a mozda i sve...

mada ono sto mi se ne svidja, sto je preglupo i zbog cega im je*em mater je pevise spojlera. Msm oni su pre mesec dana najavljivali sta ce se sve destii. Pa koja je to logika je*nem im seme vulkansko.  U previewu za svaku epizodu oni pola stvari otkriju.... Msm ovako velika stvar oko ove Instikt faking sit forme je trebala da ostane u tajnosti sve do premijere u seriji, a ne da o tome seru mesecima.

I jos nesto... zamislite kolko bi dobro bilo da su odradili sve to, ali da se nista nije znalo. msm kao Goku paf, i nestane, i onda krene borba izmedju Jirena i Hita i tek na pola epizode krene nesto da se desava i Goku se kao vrati ultra instikt shit.  I svi se useru kao sto jesu... Msm i ovo je bilo dobro, ali znao sam da mu nije nista, jer su debili ispojlovali najvazniji momenat u celom serijalu 2 meseca unapred
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2017, 13:37:26 od strane Marko Grobar »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #157 poslato: Oktobar 08, 2017, 13:51:36
Jeste previse spojlera vec smo znali sta ce biti . Goku je u nok daunu , sad sam se setio kada je Friza izjavio da mu se vracaju secanja sa Nameka , da ce on ipak dati Gokuu energiju kao kada je Goku njemu dao da prezivi kada je bio iseckan.
Friza je najsrecnija osoba jer je shvatio da ima nacina da se i bogovi pobede. Videcemo i sta li je Vegeta naucio u time chamber sobi u 112 , mozda je i on uspeo da mastrira ultra instikt , ali u SSBlue.
Ja sad ovo nisam razumeo jel ce opet Gokuu za ultra instikt formu , neznam kako da je nazovem, trebati energija ostalih . Jos neznamo kakva je to energija koja izbija iz njega, ja predpostavljam da je to energija celog U7 tima bez Vegetine u Gokuovom telu , kako da objasnimo odakle mu tolika snaga . 
Ultra instikt , to ni Birus jos nije naucio ako se dobro secam kako je Whis rekao.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #158 poslato: Oktobar 08, 2017, 14:11:05
Ja nisam pogledao jos ni 108-u epizodu.
Nesto mi se jap dub zgadio  .fu.
Al sta je tu je nema nazad... :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #159 poslato: Oktobar 08, 2017, 14:51:37
Friza nesto smera, on jedini nije bio iznenadjen i uplasen kad je video pravu Jirenovu snagu... Ja iskreno mislim da ce da siluje onu Egipatsku Boginju unistenja, od onog gej ljubav univezzuma. Razbice je onim repom... Ako me razumete.

miSLIM Da je naslov neke od narednih epozida, fayon, Vegeta vs Jiren, Vegeta surpasse Goku!!

Videcemo sta misle pod tim