Meni se specijal nije svideo nesto posebno. Tj toliko su najavljivali toliko su preuvelicavali da sam na kraju ostao delimicno smoren. Pre svega jer nije bio specijal, vec su pustili 2 epizode. Msm kakvi debili. Mnogo bi bolje bilo da su jednu pustili prosle jednu ove nedelje.. msm da su napravili stvarno specijal koji traje 1 h bez prekida to bi bio specijal... Al ajde..
Sto se tice borbe, nije bilo lose ... Msm videli smo da je Jiren definitivno najjaci borac na turniru.. Videli smo da su se Bogovi usrali od Gokuove nove forme, sto je posebno obradovalo Frizu, koji je shvatio da oni nisu nepobedivi... Tako sam bar ja skapirao... Friza ce dati Gokuu energiju, ubedjen sam u to.
Sto se tice borbe Hita i Jirena, iz previewa mi se cini da Jiren nece bas da izdominira, al videcemo

Ovu pricu oko nove forme il kako su je vec nazvali su odradili mnogo dobro, msm cak ni Veliki Popa nije provalio o cemu se radi.. A Goku i Jiren su vrv nadmasili vecinu bogova unistenja, a mozda i sve...
mada ono sto mi se ne svidja, sto je preglupo i zbog cega im je*em mater je pevise spojlera. Msm oni su pre mesec dana najavljivali sta ce se sve destii. Pa koja je to logika je*nem im seme vulkansko. U previewu za svaku epizodu oni pola stvari otkriju.... Msm ovako velika stvar oko ove Instikt faking sit forme je trebala da ostane u tajnosti sve do premijere u seriji, a ne da o tome seru mesecima.
I jos nesto... zamislite kolko bi dobro bilo da su odradili sve to, ali da se nista nije znalo. msm kao Goku paf, i nestane, i onda krene borba izmedju Jirena i Hita i tek na pola epizode krene nesto da se desava i Goku se kao vrati ultra instikt shit. I svi se useru kao sto jesu... Msm i ovo je bilo dobro, ali znao sam da mu nije nista, jer su debili ispojlovali najvazniji momenat u celom serijalu 2 meseca unapred