Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30070

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #160 poslato: Oktobar 08, 2017, 17:56:10
Razocarao me je specijal, ali ok nije strasno, svidio mi se Gokuov povratak u igru, Birusovo razocarenje za Gokuov nestanak, Wisovo odusevljenje za gokuovo sticanje Ultra Instikta,
ali mi se nije svidjela animacija u 110 ep,
dok je u 109 bila sasvim OK. Borba je bila solidna, svidjelo mi se kada je Goku pri isteku snage nabio koljenom, Dzirena, ali Goku je stekao novu formu sa jako slabom staminom, tako da je i nije mogao dugo koristiti, a tu formu je dostigao ne upivsi duhovnu bombu, vec mu je ona pomogla da probije granice :)

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
Odgovor #161 poslato: Oktobar 09, 2017, 19:54:05
Ima smisla hari to da mu je duhovna bomba otvorila nove granice :)

Eh sad ono sto ja mislim je cista glupost al eto da podelim sa vama xD
Znaci vidjeli smo da je goku propo negdje tj na par trenutaka nije bio tu prije nego sto je izaso sa novom formom,mislim da je bio negdje na nekom mjestu slicno kao vremenska soba gdje je usavrsio tu novu formu taj ultra instikt i onda se vraca na turnir sa tom novom formom...
Hit vs Jiren ce biti zanimljiva borba jedva cekam da vidim kako ce se zavrsit i da li ce hit uspjeti da nanese neku stetu Jirenu, svi pomalo i sje*at ce cojka xD
Vidio sam spojler da je neka od narednih epizoda je ''Vegeta surpass goku'' eh to me jos vise interesuje da li ce vegeta napokon da nadmasi goku-a al cisto sumnjam jer akira misli samo na gokua ;)

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #162 poslato: Oktobar 09, 2017, 21:39:28
dada. Navodno nije bio tu neko vreme... Ja kolko sam skapirao, Duhovna bomba je pocela da se samounistava i pretvara u crnu rupu, smm nesto tako, i Goku je u to upao... Zanimljiva teorija.. :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #163 poslato: Oktobar 10, 2017, 09:35:27
 :)

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #164 poslato: Oktobar 10, 2017, 20:43:01
Pa dobro, to je potvrdjeno i u epizodi... Vis je potvrdio

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #165 poslato: Oktobar 11, 2017, 23:31:47
aa neverujem tamn sto sam je zavrsio na engleskom ti nam okacis i na sajtu  xD

Iskreno zadovoljan sam samom epizodom mada smorili su sa ovim vise. Bolje da su sacuvali ovo spajanje epizoda za sam kraj turnira i da su tu spojili 2-3 epizode nego ovako opet cekati narednu.

Sto se tice komentara o samoj epizodi pa iskreno nema sta da dodam slazem se sve sa Hari-jevim i M.Grobar-ovim komentarom  xD xD xD xD :D B|

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #166 poslato: Oktobar 11, 2017, 23:35:57
Ja sam zadovoljan  .goku.
Malo je ono sa "Loptom zivota" bilo traljavije, ali sve u svemu, malo, ali samo malo, podici ce ukaljani ugled ovim... Nakon 100+ izmucenih epizoda, jedna bolja... ali opet ne mogu da zaboravim onu debelu na pocetku sa njenim "ljubavnim" napadima .panika.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #167 poslato: Oktobar 12, 2017, 01:14:46
@Welicak94 ona je ubjedljivo najomrazeniji lik, u sva 4 serijala :D
Nema fana kojem ona ne ide na ku*ac

Van mreže Kralj99

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #168 poslato: Oktobar 12, 2017, 21:38:23
&t=200s

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
Odgovor #169 poslato: Oktobar 15, 2017, 12:35:44
Ocekivao sam vise od hit-a, al jbg barem je zadao jedan udarac i nekako mi je bilo cudno vidjeti hit-a na klupi xD. Jiren je rekao toppo-u da oni dalje preuzmu kao nema vise boraca koji su vrijedni borbe nakon sto je vidio goku-a, eh sad il je goku-u dao vremena da se oporavi il ga ne smatra vrijednim..
Friz mi je zanimljiv msm da i on ima novu formu il nekog keca u rukavu,Jer je zlatnu formu predobro usavrsio i znamo kako brzo napreduje, tj prije turnira dok se borio u zlatnoj formi rekao je gokuu da se ne brine tj da mu ne trosi staminu, znaci ima nesto vise..U naredim epizodama ce Vegeta izbacit Toppo ovo sam negdje vidjeo i nzm da li je 100% tacan spojler.  B|

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #170 poslato: Oktobar 15, 2017, 13:31:56
Ja sam tek sad pogledo specijal. Nije lose koliko je jap dub los...

Svidja mi se borba izmedju Hita i Jirena malo sam listao...

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #171 poslato: Oktobar 15, 2017, 16:18:42
Odlicna ep, animirana na nivou, nisam primjetiio katastrofalne scene, a i drago mi je sto je jedan od jacih vec izbacen,
ovako turnir postaje sve zanimljiviji :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #172 poslato: Oktobar 15, 2017, 19:24:20
Da da.. Odlcina epizoda. kao sto sam i pretpostavio, Jiren nije bas izdominirao Hita.. Da su  pomogli kada ga je Hit paralisao mozda bi i izbacili Jirena, ali to bi svakako bila steta.  Mislim da ce naredne 2-3 epizode biti smor.

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #173 poslato: Oktobar 15, 2017, 20:13:57
Uhh dal mi drago ili ne sto je Hit izbacen bas i ne znam vise bi voleo da je izbacen ceo 2 univerzum  xD xD
A i bio bi red da se malo Friza umesa u ozbiljne borbe. Kako su do sad prikazali bice ovo smornih 10 od preostalih 13-15 do kraja turnira  .citam2. .citam2. .zid3. .zid3.
Po dosadasnjem gledanju ovog turnira ispada da preostali tim univerzuma 7 je ubedljivo najaci na turniru i eventualno mogu da im pariraju Topo i mozda sajonca iz 6. Cak ni oni svi zajedno mi deluje da nisu dorasli Frizi. I ostaje samo jos Jiren koji je za sad mozda iznad svih po snazi posto vise nisam siguran koje su Frizi granice sobzirom da se podlo smeska tokom celog turnira .manijak. .manijak.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #174 poslato: Oktobar 17, 2017, 01:06:56
A da li je zaista Hit izbacen? Nesto mi se Champa bas i ne sekira previse, ipak je to neko sa velkim 1000 godisnjim iskustvom. To mi je najvise zapalo za oko , a sad gledam i na Youtubu bas se dosta spekulise da je on i dalje u igri. A i onaj misteriozni borac sto treba da se pojavi lici ni na koga drugog nego na njega najvise.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #175 poslato: Oktobar 17, 2017, 01:28:20
Ja prvi put cujem za to.. MIslim da nema nicega tu, izbacen je . videli smo

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #176 poslato: Oktobar 17, 2017, 01:36:03
Videli smo ali sta? Pogledaj Champinu reakciju.

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #177 poslato: Oktobar 17, 2017, 02:34:46
iskreno mislim da je ispao a Campina reakcija je realna jer Champa ima i neko skriveno postovanje prema njemu a sa druge strane video je da je i Goku izgubio u dosta jacoj formi od Hit-a tako da se sigurno malo i pomirio sa sudbinom. Tako da sto se tice same njegove reakcije ona je realna. E sad da udjemo u teoriju zavere ako za primer uzmemo seriju Flesh (nemislim na crtani vec na Marvelovu seriju) Onda nije nemoguce i ta teorija da je poslao svog klona ali opet mislim da to nije realno i da je ispao. Videcemo u narednih par epizoda definitivno ali deluje kao da je stvarno ispao.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #178 poslato: Oktobar 17, 2017, 14:37:57
Pa znas kako, Svakako zanimljiva teorija. A i sigurno da ima necega, ono, ne bi se o tome bezveze spekulisalo...

Mozda je taj tajanstveni borac iz U6 neko ko moze da menja oblik, pa je iskopirao Hita. Ms mto mi sad pade na pamet. Videcemo uglavnom.

Sto se tice fantoma, msm da on ne moze da se pomera,

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #179 poslato: Oktobar 18, 2017, 19:50:38
Videh da je admin Dzonson postavio pitanje na fb da li je Jiren overrated tj precenjen, tako da dodjoh na istu ideju da ga postavim ovde.

Kao sto znate ispade da je Jiren jaci i od pojedinih bogova unistenja a o negativcima iz svih serijala necu ni da komentarisem.

Ali jedno je sigurno, a to je da ce se pojaviti neko jooooooooooos jaci u buducima sagama.

Pisite vasa misljenja.