Ako leptonski udarac puta 20 dodat na SSBlue nemoze da naskodi Jirenu, znaci da je on taj smrtnik koji je jaci od svog boga unistenja ,a samim tim i od Birusa. Duhovnom bombom ga nemoze zveknuti jer Jiren nije zla osoba , od koga moze prikupiti energiju za nju koju bi po meni on apsorbovao kao protiv androida 13 iz filma ,od Frize , Vegete , Gohana ,i od onih koji iz u7 ostanu u ringu u tom trenutku, i tako bi bio jaci i od Vegita , ali to ne bi onda bila njegova nova forma koju svi misle da ce dostici .Energija svih iz u7 koji ostanu u ringu data Gokuu za Duhovnu bombu , on tu energiju absorbuje i cao Jirene. Zamislite svu energiju Zlatnog Friza ,SSBlue Vegete , Ultimate Gohana , androida 17,18 i Pikola data Gokuu samo za jednu svrhu , izbaciti Jirena iz ringa! E tako sam video u spojlerima pa sam ovako sam zakljucio , pa ce mo videti sta ce biti. Jednostavno moje misljenje je da Goku uopste nece onda dostici novu formu ,a ako jeste ispalo bi da je lagao Zena kada je rekao protiv Bergama da je iskoristio svoju punu snagu na egzibicionom mecu.Njegova puna snaga je SSBlue i na to leptonski udarac dodat. I posle turnira ce on biti i dalje mnogo mnogo slabiji od Jirena , pa mi je predpostavka da je zato smo sledecih 5 godina onda samo trenirao i nije se sretao ni sa kim kao sto je Bulma u Zedu rekla.