Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30084

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #120 poslato: Avgust 22, 2017, 00:01:34
Sta mislite do koje ep ce trajati turnir?
I kad bi mogli da ocekujemo cuvenu borbu Gokua i Jirena...
Da li ce Kornjacin Vrac umreti u sledecoj ep ?

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže AzzeX

• Iskusan
    • Rejting: 0
  • Marko
Odgovor #121 poslato: Avgust 22, 2017, 21:10:21
U slijedećoj epizode će vjerovatno da se Roshi malo pokaže ali imam neki feeling da ce ga na kraju neka likuša zveknuti zbog njegove perveznosti i da će ispasti ( isti slučaj kao kod Krilina ).

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #122 poslato: Septembar 03, 2017, 14:01:21
Potvrđeno je da će Goku i Jiren poslednji ostati i čeka nas specijal od 1 sat u vezi kraja turnira.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #123 poslato: Septembar 03, 2017, 17:22:25
Potvrđeno je da će Goku i Jiren poslednji ostati i čeka nas specijal od 1 sat u vezi kraja turnira.
Gde si to iskopao? Nema smisla da se sve zavrsi vec u oktobru. Kako tako na brzaka da ispadne Hit , Topo,Friza , Vegeta ,Gohan i td.Jos ce biti do tog specijal ja mislim 3 epizode 1 oktobra nece biti epizoda , a specijal je najavljen ja mislim 8 oktobra. Kako sad sve to da zbrzaju do 8 oktobra i sta onda da gledamo 1 sat borbu Gokua i Jirena.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #124 poslato: Septembar 03, 2017, 17:35:09
http://comicbook.com/anime/2017/09/02/dragon-ball-super-producer-teases-the-tournament-of-powers-clima/

Ova epizoda mi je bila ok, malo mi se svidjaju epizode sa turnira više su mi se svidele filer epizode. :)
Daj boze da se na kraju izvuce dobar prosek ove sage. ;)
Vise mi se dopala prethodna saga, a prosek ce definitivno izvuci eng dub. (Y)
« Poslednja izmena: Septembar 03, 2017, 17:45:15 od strane NikolaAF »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #125 poslato: Septembar 04, 2017, 15:51:22
Vecina epizoda ove sage su sranje. Vidjeno je jakooo malo kvalitetnih borbi, sve neko guljenje ku*ca. Neki pederi, demoni, licimuri, cobani, budale. Srca, gume i ostale gluposti.
 Valjda ce borbe u kojima ce glavni borci biti izbaceni biti mnogo bolje

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #126 poslato: Septembar 04, 2017, 19:03:30
Borbe sa triom uništenja  sa početka sage(jel tako beše)? sad ova i sa Kajlom i Topom mi se dopadaju ostalo ne.
O5 ponavljam više mi se dopada kad je Goku regrutovao takmičare nego većina turnira.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #127 poslato: Septembar 04, 2017, 19:06:01
Borba sa triom, Hit Vs Dispo i 17 protiv onih gej zena iz u4. Dakle 3 epizode ukupno vrede nesto.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #128 poslato: Septembar 04, 2017, 19:14:24
Zaboravio sam na 17 protiv žena. A mislio sam na borbu gde se i Bu borio.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #129 poslato: Septembar 04, 2017, 20:53:51
Ja se stvarno nadam da ce final battle biti OP i da ce se potruditi oko animacije ipak je to special od 1h :D

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #130 poslato: Septembar 06, 2017, 23:54:00
Ten Sin Han ode pod led znaci...
Kako glupo... zasto je skocio sa sva tri klona... zasto se jedan klon nije bacio i cao :D

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #131 poslato: Septembar 07, 2017, 15:01:23
Moz nemogu vecno da zive,a i moz nije mogao sa 1 ili 2 klona da savlada i uhvati onog majmuna i da ga izbaci
« Poslednja izmena: Septembar 07, 2017, 20:28:03 od strane Marko Grobar »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #132 poslato: Septembar 07, 2017, 20:28:18
Moz nemogu vecno da zive,a i moz nije mogao sa 1 ili 2 klona da savlada i uhvati onog majmuna i da ga izbaci

hahahahahahahah, gde si bre nidzomlije madjijo.  Mogo je i sa jednim da uhvati onog majmuna i da ga istrese :D A i ti bi mogao, nesto si mi nervozan. Ako me razumes :D

Ma sto se tice tog specijala, svaki dan citam neke nove spojlere, kaze da ce goku zveknuti 20x kajoken i da to nece biti dovoljno i da ce onda da ga napadne sa duhovnom bombom. Msm evo bas sad procitahj, mozda je i glupost, nemam pojma

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #133 poslato: Septembar 08, 2017, 02:37:04
Kakvim gejokenom?  lol

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #134 poslato: Septembar 08, 2017, 19:51:44

hahahahahahahah, gde si bre nidzomlije madjijo.  Mogo je i sa jednim da uhvati onog majmuna i da ga istrese :D A i ti bi mogao, nesto si mi nervozan. Ako me razumes :D

Ma sto se tice tog specijala, svaki dan citam neke nove spojlere, kaze da ce goku zveknuti 20x kajoken i da to nece biti dovoljno i da ce onda da ga napadne sa duhovnom bombom. Msm evo bas sad procitahj, mozda je i glupost, nemam pojma

Ti bas znas da je mogao...nije mogao hteo je da bude siguran a i da mu je nekoliko klonova ostalo zivo msm da se to ne vazi i to bi mu mnogo snage trosilo tako da ako bi klon ostao dugo tien bi pao u komu kao kad.je pucao cela onim sranjem...

Hahahah kajoken...e moj ti,nalozen na loudworks ...kaze se leptonski udarac

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #135 poslato: Septembar 08, 2017, 23:41:46
hahahahahahahhahahahahahahaha :D Ja u zivotu nisam sreo gluplje stvorenje :D

"Mogo je i sa jednim da uhvati onog majmuna i da ga istrese :D A i ti bi mogao, nesto si mi nervozan. Ako me razumes"
Sta ti ovde nije jasno ?? Upotrebi taj tvoj mali mozgic, i protumaci zagonetku :D

Uopste nisam pricao u desavanju u superu :D

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #136 poslato: Septembar 08, 2017, 23:52:37
Ako leptonski udarac puta 20 dodat  na SSBlue nemoze da naskodi Jirenu, znaci da je on taj smrtnik koji je jaci od svog boga unistenja ,a samim tim i od Birusa. Duhovnom bombom ga nemoze zveknuti jer Jiren nije zla osoba , od koga moze prikupiti energiju za nju koju bi po meni on apsorbovao  kao protiv androida 13 iz filma ,od Frize , Vegete , Gohana ,i od onih koji iz u7 ostanu u ringu u tom trenutku, i tako bi bio  jaci i od Vegita , ali to ne bi onda bila njegova nova forma koju svi misle da ce dostici .Energija svih iz u7 koji ostanu u ringu data Gokuu za Duhovnu bombu , on tu energiju absorbuje i cao Jirene. Zamislite svu energiju Zlatnog Friza ,SSBlue Vegete , Ultimate Gohana , androida 17,18 i Pikola data Gokuu samo za jednu svrhu , izbaciti  Jirena iz ringa! E tako sam video u spojlerima pa sam ovako sam zakljucio , pa ce mo videti sta ce biti. Jednostavno moje misljenje je da Goku uopste nece onda dostici novu formu ,a ako jeste  ispalo bi da je lagao Zena kada je rekao protiv Bergama da je iskoristio svoju punu snagu na egzibicionom mecu.Njegova puna snaga je SSBlue i na to leptonski udarac dodat. I posle turnira ce on biti i dalje mnogo mnogo slabiji od Jirena , pa mi je predpostavka da je zato smo sledecih 5 godina onda samo trenirao i nije se sretao ni sa kim kao sto je Bulma u Zedu rekla.
« Poslednja izmena: Septembar 09, 2017, 00:08:26 od strane Nasko1988 »

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #137 poslato: Septembar 09, 2017, 13:58:31
Pa ne znaci da je lagao Zena,ako,dobije formu dobice je na turniru,nebi je imao na egzibiocnom mecu

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #138 poslato: Septembar 09, 2017, 18:16:30
dostici ce novu formu

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #139 poslato: Septembar 12, 2017, 20:22:43
Ako leptonski udarac puta 20 dodat  na SSBlue nemoze da naskodi Jirenu, znaci da je on taj smrtnik koji je jaci od svog boga unistenja ,a samim tim i od Birusa.

Neverujem da je Jiran jaci od svog boga unistenja. Jer kad su to spomenuli to se mislilo na nekog ratnika iz ovih univerzuma koji neucesvuju. I po cemu si zakljucio da je Birus slabiji od tog drugog boga unistenja sobzirom da oni nisu rangirani po snazi u seriji nigde. Receno je samo da ima i jacih bogova unistenja od Birusa i to je to. Ako uzimamo nagadjanja sa interneta o tim detaljima onda mozemo zakljuciti da Goku ima jos dosta formi koje ce tek istraziti ali ni sa tim svim stvarima nece nadmasiti Birusa a bice preko 1000x jaci nego sad i to bez 100x kajokena kog ce moci da koristi. Znaci necemo da nagadjamo cinjenicama koje se mozda nece nikad desiti  xD