Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30070

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #180 poslato: Oktobar 18, 2017, 19:56:44
Pa Jiren i jeste prikazan ako ubedljivo najjaci borac u istoriji DBa.

Sto je i logicno po meni. Inace mislim da Jiren nije pokazao ni 50% svojih mogucnosti.. Npr ubedjen sam da je on odavno savladao Ultra instikt, sto se videlo iz borbi. Takodje siguran sam da je jaci od velikog broja Bogova unistenja.

E sad, sta je problem :D msm da su sa ovim "Super" serijalom preterali sa snagom boraca, msm da je otislo predaleko. Ok, ostavili su prostor za nekog jaceg, fazon iz ovih univerzuma koji ne ucestvuju..

Npr kada je Goku napravio onu bombu zivota il kako je vec zovu, neki Bogovi su se usrali, dok su ona dva , Dzin i onaj mali zuti prokomentarisali u fazonu: "solidna energija, zanimljiva borba, vredna gledanja" i slicno...  Takodje je jednom Kai iz univerzuma koji ne ucestvuje rekao da je zacudjujuce da univerzumi sa tako malim levelom imaju tako dva jaka borca (Goku i Jiren). Ali fazon nista specijalno. To vrv znaci da su njihovi univerzumi daleeko ispred ovih koji ucestvuju na turnirima, pa samim tim i da ima nekih mnogoooo jacih boraca... Uglavnom bice zanimljivo

Ukoliko ne zaseru kao sto umeju
« Poslednja izmena: Oktobar 18, 2017, 20:01:14 od strane Marko Grobar »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #181 poslato: Oktobar 18, 2017, 19:58:48
Slazem se a sta mislis da li je Jiren pokazao tj da li ima jos neku transformaciju - formu?

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #182 poslato: Oktobar 18, 2017, 20:04:52
Pa vidi. U sustini ubedjen sam da ima/./

Jer vidi, on je sve borbe radio u nekoj base formi, ono , nije se ni oznojio... Samo kod onog poslednjeg Gokuovog udarca, on je napravio crvenu energetsku auru oko sebe, i prokomentarisao da su sajonci zanimljiva stvorenja.. Dakle, vrv nije pokazao nikoliko, nije se ni zagrejao kako treba.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #183 poslato: Oktobar 18, 2017, 21:05:23
Odgledah i ovu 111 ep. Stvarno je extra po meni bolja od specijala.
Prvi put posle duzeg vremena da gledam DBS a da ne sedim ko na trnju, tj. da ne cekam da se zavrsi ep.
Jiren je prejak, toliko jak da i ocima moze da zaustavi udarce lol
Mozda je i bolje sto je Hit sad ispao.
Videcemo sta ce dalje biti.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #184 poslato: Oktobar 19, 2017, 00:12:39
Ja sam vec izneo svoje misljenje o bogu unistenja Dzinu,necu da ponavljam, a sto se Jirena tice i on sigurno zna ultra instikt , samo na mnogo vecem levelu nego bilo koji bog Unistenja , zna i Birus ali nije dovoljno usavrsio , videli smo u par navrata da i on meditira sto je najverovatnije kljuc za ultra instikt.
Ko moze JIRENA da pobedi ? NIKO. Svi da ga napadnu ukljucujuci i njegov tim , pogotovu ako Hita sad nema , mada ja i dalje imam tracak nade da je mozda skriven , a da je fantom na tribinama , svi bi zavrsili na tribinama . On je prejak  , on je ratnik Pravde , on moze sve da ima , sta ce njemu SUPER ZMAJEVE KUGLE? Pa da pozeli zelju da se vrate svi izbrisani univerzumi , sto bi i Goku pozeleo, ali je Goku mnogo , mnogo iza njega .Ja cak mislim da je on mozda i manje snage od 50% koristio protv Goku ultra instiktivnoga, mozda 30% i to onda kada mu se upalila crvena aura.
Tako da mozda i mi budemo izbrisani ne bi me cudilo :) . Mozda je i Jiren u top 5 onih najjacih boraca sto je Whis pricao.
Recimo da nisam u pravu?Goku ga nekom magijam izbaci?KAKO? Pazite ima jos 24 min pre kraja , on je posle borbe sa Hitom  u6 vs u7, bio u grcevima ki mu otisao van kontrole,u K*. Sada posle koriscenja SSBlue puta 20 i ultra instikta jedva moze da stoji na nogama toliko je dobio energije od Frize i sad da pobedi JIRENA. Pa koja je svrha SUPERA onda? Fuzija SSBlue Vegito ili Gogeta hmm,jel sme SHIN da baci mindjuse u ring?Mozda su ih poneli u dzepu ih drze, za ne daj boze .
Jel to dovoljno protiv Jirena ja mislim da ne.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #185 poslato: Oktobar 19, 2017, 00:23:47
Ja i dalje stojim iza svojih reci da mi NECEMO biti pobednici turnira .cudno.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #186 poslato: Oktobar 19, 2017, 02:23:14
Dobro brate, pretera ga ti :D  Ispade Jiren jaci od Svegica :D

A sto se tice ovog Nikolinog posta,
msm bila bi fora da ne pobedimo, ali onda ce morati da se desi nesto sto ce da spreci unistenje univerzuma. Msm meni bi realnije bilo da pobedimo. Jer nastavak DBSa svaakko postoji. Msm vec je najavljena sledeca saga.

Tako da ono, realnija je opcija da pobedimo. nego da izgubimo pa da smisljaju nacin na koji ce kao da ostane u igri. Fazon Svewgic kaze e necu da unistim Gokuov univerzum, boli me uvo.. Msm da su bar za toliko ozbiljni :D
« Poslednja izmena: Oktobar 19, 2017, 02:26:29 od strane Marko Grobar »

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #187 poslato: Oktobar 19, 2017, 03:22:32
Po meni Jiren nije precenjen ali isto tako se bas i neslazem da se borio sa Gokuom sa 30% svoje snage. Mozda protiv Hitove klopke nije iskoristio 100% ali verujem da je makar 40-50% svoje moci vec tu prikazao. A da je protiv Gokua mozda i do 60-70% iskoristio,jer bio je poprilicno ozbiljan sve do trenutka kad je uocio da su Goku-u oci zablinkale i da je tad vec skapirao da nema potrebe da srlja vec da saceka momenat da se ovaj istrosi.
Dalje nebi rekao da su se bogovi usrali vec vise ce biti da su ostali u cudu da neki borac iz osrednjeg univerzuma zna iliti moze da uradi tu tehniku. Jiren je jaci od svog boga unistenja ali opet to ga nedovodi ko zna gde jer klovan po mom misljenju je medju slabijim bogovima. Prva 4 po snazi su i definitivno bogovi ciji se univerzumi nebore.

1-2 Jin i Pufnica (nisam bas siguran koji je jaci)
3  Lisica
4  Arak(vodozemac,guster sta li je vec :D)
5  Heles(kleopatra)
6  Kitera(mis)
7  Birus
8  Campa
9  Vermouth(klovan)
10 Moscow(robot)
11 Raman(slon)
12 Sidra(ridjokosi bradonja)

Ovo meni osecaj govori eventualno mozda gresim za robota,mozda je on jaci ali nekako mi nedeluje tako xD xD 
I od 5 do 10 mesta nije neka preterana razlika u snazi dok prva 4 po mom misljenju odskacu a 11 i 12 su definitivno najslabiji sobzirom da Ramonovu moc unistenja je Friza lako neutralizovao.

Znaci po ovom rangu Jiren bi uskocio izmedju 5 i 10 mesta a isto tako i Goku sa trenutnom snagom Ultra Instikta.
Ali ja i dalje mislim da ce Goku do kraja turnira da uspe da iskoristi U.I. i pod nekom jacom formom kao sto je SS ili jaca ili ce ipak otkljucati puni potencijal toga u base formi. Ostaje nam da vidimo u narednih 10-15 epizoda  xD xD xD xD xD

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #188 poslato: Oktobar 19, 2017, 09:32:11
Grobar daj mi link ako hoces tu gde je ta sl saga najavljena.

Izgleda da ce fusion biti dozvoljen...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #189 poslato: Oktobar 19, 2017, 13:11:41
Ma odakle mi link brate :D Izbacivala neka stranica na fejsu pre sto godina fazon :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #190 poslato: Oktobar 19, 2017, 13:30:14
Po meni Jiren nije precenjen ali isto tako se bas i neslazem da se borio sa Gokuom sa 30% svoje snage. Mozda protiv Hitove klopke nije iskoristio 100% ali verujem da je makar 40-50% svoje moci vec tu prikazao. A da je protiv Gokua mozda i do 60-70% iskoristio,jer bio je poprilicno ozbiljan sve do trenutka kad je uocio da su Goku-u oci zablinkale i da je tad vec skapirao da nema potrebe da srlja vec da saceka momenat da se ovaj istrosi.
Dalje nebi rekao da su se bogovi usrali vec vise ce biti da su ostali u cudu da neki borac iz osrednjeg univerzuma zna iliti moze da uradi tu tehniku. Jiren je jaci od svog boga unistenja ali opet to ga nedovodi ko zna gde jer klovan po mom misljenju je medju slabijim bogovima. Prva 4 po snazi su i definitivno bogovi ciji se univerzumi nebore.

1-2 Jin i Pufnica (nisam bas siguran koji je jaci)
3  Lisica
4  Arak(vodozemac,guster sta li je vec :D)
5  Heles(kleopatra)
6  Kitera(mis)
7  Birus
8  Campa
9  Vermouth(klovan)
10 Moscow(robot)
11 Raman(slon)
12 Sidra(ridjokosi bradonja)

Ovo meni osecaj govori eventualno mozda gresim za robota,mozda je on jaci ali nekako mi nedeluje tako xD xD 
I od 5 do 10 mesta nije neka preterana razlika u snazi dok prva 4 po mom misljenju odskacu a 11 i 12 su definitivno najslabiji sobzirom da Ramonovu moc unistenja je Friza lako neutralizovao.

Znaci po ovom rangu Jiren bi uskocio izmedju 5 i 10 mesta a isto tako i Goku sa trenutnom snagom Ultra Instikta.
Ali ja i dalje mislim da ce Goku do kraja turnira da uspe da iskoristi U.I. i pod nekom jacom formom kao sto je SS ili jaca ili ce ipak otkljucati puni potencijal toga u base formi. Ostaje nam da vidimo u narednih 10-15 epizoda  xD xD xD xD xD

Hmmm, sad ovako kad procitam ovo tvoje, i razmislim, bas dobro razmisljanje.. Ima dosta logike...

A inace, i Goku svakako nije pokazao ni 10% Ultra Instikta... Malo ce morati da prodje da on usavrsi tehniku. Tako da bice dobrog revansa sigurno. Jiren jeste delimicno lako pobedio, ali Goku je sam sagoreo jer nije znao da iskontrolise... Isto kao Kajla prvi put na turniru.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #191 poslato: Oktobar 20, 2017, 11:53:05

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #192 poslato: Oktobar 20, 2017, 16:02:51
Gde mogu da pogledam ovo ???

Nadjoh na jutjubu, medjutim nema nigde cela..

Inace potvrdjeno je da su vecina Bogova unistenja slicne snage, da DZin nikako nije jaci od drugih, a tek nikako nije jaci od Velikog Pope... Ne znam cija je ovo teorija bila, Maxova ili Naskova

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #193 poslato: Oktobar 20, 2017, 16:40:44
Ma ludi bre nemojte mesati mangu i anime , u mangi capter 29 u egzibiciono mecu Topo je razbio Gokua i izbacio ga iz ringa i rekao mu ako mislis da sam ja jak onda pojma nemas kolio je Jiren jaci od naseg Boga unistenja Vermuta .
Ja sam Marko izneo svoju teoriju da su Dzin i Jiren u top 5 po meni ,ali u odvojenim komentarima. Ja smatram da je Dzin najjaci bog. Ali samo po animeu ne po mangi , ovde iznosimo misljenja za anime ako se ne varam.
U mangi se svi bogovi tuku u egzibicionom mecu izmedju sebe.
Ako ce mo o tome raspravljati neka neko napravi onda temu za mangu DBS.

Neko ko ocima razbuca Gokua SSBlue plus leptonski udarac puta 20 , isto tako i Hita i Bombu duhovnu kontorlise samo ocima , i pre nego sto je objavljeno sam smatrao da je on smrtnik koji je jaci od svog boga ,a samim tim i  koji je jaci od Birusa. Realno da je Hit onom tehnikom napao Gokua ili Vegetu obojica bi bili na tribinama, mislim na tehniku kojom je zamrzao Jirena.Ta tehnika je prvenstveno bila namenjena ja mislim za upotrebu protiv Gokua. A Jiren i sa tim se izbori sa svojim ocima.
Pa kako onda da ne bude u top 5 ? Jos ne znamo kakav je kada se razbesni.  (Y)

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #194 poslato: Oktobar 20, 2017, 16:49:46
Pa dobro. Opet smatram da preterujes..

I nije samo ocima, msm to je ocigledno neka tehnika. Zapravo mislim da je to fora kako preskakanje vremena kod Hita. Jer kada je Goku napao sa Ultra Instiktom, Jiren je isto upotrebio tu tehniku ocima, i zapravo smo videli milion udaraca rukama, koja se navodno ne vide, jer je prebrzo :D

I da, definitivno niko nije jaci od Pope, ubedjen sam  u to

I da, Topo nije razbio Gokua nego ga je sutno u jaja  i tako pobedio. pi*ka mala debela
« Poslednja izmena: Oktobar 20, 2017, 17:01:35 od strane Marko Grobar »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #195 poslato: Oktobar 20, 2017, 17:09:08
Da isto smatram da je Jiren jaci i od vecine Andjela . Nemogu svi andjeli biti svrstani u tih top 5 ukljucujuci i Popu . Po animeu za sada sigurno znamo da je Popa samo u top 5. Jiren je  jaci od Champe , Birusa i Vermutha logicno. Sve ostalo su nase teorije i slobodna misljenja. Svi ostali bogovi su smesni pa i njih sem Dzina ne smatram za ozbiljne , jer je njegov univerzum Ultimativni , pa me to malo asocira na snagu Gohana iz DBZ, a on je tamo pojedinacno bio najjaci.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #196 poslato: Oktobar 20, 2017, 19:06:22
Videcemo...

Ja mislim da su Andjeli na skroz drugom nivou postojanja od svih ostalih bogova, smrtnika i kajeva, tako da nema sanse da im neko od navedenih pridje. al opet, videcemo.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #197 poslato: Oktobar 20, 2017, 19:54:00
Auh pa ipak ja znam jednog smrtnika koji je Whisa uhvatio za ruku!

Da je iza Pikola bio npr Friza, Whis bi bio prostepan kao Murat na Kosovu polju. (Y)
« Poslednja izmena: Oktobar 20, 2017, 19:56:25 od strane Nasko1988 »

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #198 poslato: Oktobar 21, 2017, 03:05:06
Dal je moguce da si ti ovaj detalj naveo kao parametar snage. Pa Visa ni Vegeta i Goku u SSB formi zajedno nisu dodirnuli a i neko od njih je vec izneo taj detlj da je Vis na daleko vecem nivou od Birusa.

Kao sto sam izneo gore iznad Jirena smatram u rangu od 5 do 10 mesta,kao i Gokua u trenutnoj UI formi. Popu nikad nisam spominjao ali on je definitivno medju najacima i odma iza njih idu andjeli koji su po mom misljenju daleko iznad mozda svih bogova unistenja. Izuzetk su mozda samo Jin i Ivan(pufnica) ali opet samo mozda i opet i definitivno nisu jaci samo su u rangu sa nekim Andjelima.

Znaci da sumiram svoje misljenje:
Jiren se borio protiv Gokua UI  sa dosta visokim stepenom svoje snage 60-70%.
Goku nije iskoristio pun potencijal UI-a zato sto ga je tek naucio ili otkrio a brzo ga je sagoreo.
Znaci da Gokuov UI moze jos dosta da napreduje samo je pitanje dal ce to bas sad na turniru ili u sledecim sagama.
Jiren jeste trenutno mozda malo jaci ali definitivni nije razlika izmedju njih kao recimo izmedju Goku-a i Krilina,vec je mozda najvise recimo kao izmedju Goku-a i Gohana samo sto i sam znas da sajonci sto su blize ivici smrti oni postaju jos jaci(vec mu se 2 to desilo 1.kad je eksplodirala bomba a 2.kad mu je Friza dao deo svoje snage) za razliku od Jirena koji nema tu sposobnost.
I na kraju dajem prednost Goku-u bas zbog te sposobnosti koja im je u krvi xD xD xD xD
I klovan po mom misljenju definitivno nije jaci od Birusa ili ti to obaranje ruku smatras za parametar ?

Ja koliko se secam da sad netrazim epizodu gde se to spomenulo.
Vis je rekao da Birus nije najaci bog unistenja i da je izgubio u obaranju ruke od drugog Boga unistenja a da u drugim univerzumima cak postoji i jaci covek od svog Boga unistenja.
Tako da mislim da nije definisano i da je Birus sa njim obarao ruke. Po dosadasnjim koskanjima ja bi rekao da je obarao ruke sa onim zutim misem.
Ovaj zadnji pasus bas nemogu 100% da tvrdim ali tako mi nesto ta recenica u glavi.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #199 poslato: Oktobar 21, 2017, 12:05:58
Kako svirate ku*cu, jiren je jak, ali ne jaci i od andjela, zavrsena prica

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.