Dal je moguce da si ti ovaj detalj naveo kao parametar snage. Pa Visa ni Vegeta i Goku u SSB formi zajedno nisu dodirnuli a i neko od njih je vec izneo taj detlj da je Vis na daleko vecem nivou od Birusa.
Kao sto sam izneo gore iznad Jirena smatram u rangu od 5 do 10 mesta,kao i Gokua u trenutnoj UI formi. Popu nikad nisam spominjao ali on je definitivno medju najacima i odma iza njih idu andjeli koji su po mom misljenju daleko iznad mozda svih bogova unistenja. Izuzetk su mozda samo Jin i Ivan(pufnica) ali opet samo mozda i opet i definitivno nisu jaci samo su u rangu sa nekim Andjelima.
Znaci da sumiram svoje misljenje:
Jiren se borio protiv Gokua UI sa dosta visokim stepenom svoje snage 60-70%.
Goku nije iskoristio pun potencijal UI-a zato sto ga je tek naucio ili otkrio a brzo ga je sagoreo.
Znaci da Gokuov UI moze jos dosta da napreduje samo je pitanje dal ce to bas sad na turniru ili u sledecim sagama.
Jiren jeste trenutno mozda malo jaci ali definitivni nije razlika izmedju njih kao recimo izmedju Goku-a i Krilina,vec je mozda najvise recimo kao izmedju Goku-a i Gohana samo sto i sam znas da sajonci sto su blize ivici smrti oni postaju jos jaci(vec mu se 2 to desilo 1.kad je eksplodirala bomba a 2.kad mu je Friza dao deo svoje snage) za razliku od Jirena koji nema tu sposobnost.
I na kraju dajem prednost Goku-u bas zbog te sposobnosti koja im je u krvi

I klovan po mom misljenju definitivno nije jaci od Birusa ili ti to obaranje ruku smatras za parametar ?
Ja koliko se secam da sad netrazim epizodu gde se to spomenulo.
Vis je rekao da Birus nije najaci bog unistenja i da je izgubio u obaranju ruke od drugog Boga unistenja a da u drugim univerzumima cak postoji i jaci covek od svog Boga unistenja.
Tako da mislim da nije definisano i da je Birus sa njim obarao ruke. Po dosadasnjim koskanjima ja bi rekao da je obarao ruke sa onim zutim misem.
Ovaj zadnji pasus bas nemogu 100% da tvrdim ali tako mi nesto ta recenica u glavi.