Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30084

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #380 poslato: Februar 20, 2018, 23:40:36
Bez obzira na to da li bilo SSsilver ili kako god , Goku mora jos da krka (jede) da mu porastu misici , ko cackalica je naspram Yirena nema snagu u udarcu da mu nanese stete mora jos da trenira. Popisace se na kraj Zeda ako ga pobedi. Treniraj sad jos 5 godina do one borbe su Ubom . I onda ima neke sanse da ga dobije ,mozda .

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #381 poslato: Februar 20, 2018, 23:44:06
Mislim da kolicina misica nema apsolutno nikakve veze u borbi :D Cak ni u pravom zivotu, a kamoli ovde u DB-u.. Po toj Logici onaj Aniraza je trebao sve lagano da ih razbije, ukljucujuci i Jirena :D

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #382 poslato: Februar 21, 2018, 00:13:40
Akumulirana snaga kroz trening u tim misicima ima veze , Jiren je ima na pretek.  Anilaza je postojao koliko nepun minut. Jiren je ceo zivot posvetio tom treningu opsednut tom snagom .

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #383 poslato: Februar 21, 2018, 00:20:22
Ok brt

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #384 poslato: Februar 21, 2018, 01:35:14
Bez obzira na to da li bilo SSsilver ili kako god , Goku mora jos da krka (jede) da mu porastu misici , ko cackalica je naspram Yirena nema snagu u udarcu da mu nanese stete mora jos da trenira. Popisace se na kraj Zeda ako ga pobedi. Treniraj sad jos 5 godina do one borbe su Ubom . I onda ima neke sanse da ga dobije ,mozda .
Ja sam bio pricao nesto u vezi misica i oblika tela u Superu.
Bicu maksimalno kratak, posto ocigledno neki ne kapiraju a mozda nekima pomogne.
A evo i jedan moj post:
http://forum.zmajevakugla.rs/index.php?topic=47.msg3543#msg3543

Prvo. Goku nije mrsav. On uopste nije mrsav, on je samo nacrtan mrsavo. Dakle, animacija je kriva sto mi(vi) zapravo mislimo da je on mrsav... Iz tog razloga vidim da su malo napumpali sada Ultra Instinkt i ovog "Belog", (srebrnog, ne znam ne pratim spojlere, a u ovom trenutku se jos nije pojavio) te ce biti malo krupniji jer ce time dobiti efekat da je jaci i nekako ispuniti zelje fanova.

Primera radi, pogledao si jelte, onu famoznu 122. epizodu... Videli smo kako je kada je animacija kvalitetno uradjena, i kada su likovi pravilno oblikovani. Od svih likova celokupno dobijas sasvim drugaciji efekat, uticaj i auru. Najvise koji je drugaciji je bio Dziren...
I o tome sam pricao...
http://forum.zmajevakugla.rs/index.php?topic=157.msg6427#msg6427
A evo i skrinsot gde sam uporedio Dzirena iz 122. ep. i iz 123. ep...

Znaci, animacija vam daje taj efekat. Ja Gokua i dalje zamisljam krupnog, fino podgojenog sa pravim postenim izgledom jednog Zed borca.
Znaci isti lik je u pitanju, ali drugacije je predstavljen.
A to je ovo...

Evo ova 128. epizoda... iz jednog ugla Vegeta ovakav, iz drugog ugla onakav, zatim posle pet sekundi, dobro nacrtan, pa posle lose nacrtan...

Zakljucak - animacija je sranje.
Zakljucak #2 - Super je sranje .mmm.
.haha.
« Poslednja izmena: Februar 21, 2018, 01:52:01 od strane Welicak94 »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #385 poslato: Februar 21, 2018, 10:32:06
Nije bitno da li je canon ili ne Ozaru ga ima, nije skroz izbrisan. Verovatno će ga imati i u novom filmu. Ma 100 posto.  Ne razumem zašto pojedinci neće da priznaju da je Super pun rupa? Scenario,  animacija itd. U redu je da ti se sviđa,  svako ima svoj ukus. Ali realno gledano , ajde da ublažim,  nije to to. I najbolje bi bilo da tu stajnu sa serijalima. Dosta, ima ih 4, ni malo nije mnogo. Puna kapa.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #386 poslato: Februar 21, 2018, 18:22:41
Nije bitno da li je canon ili ne Ozaru ga ima, nije skroz izbrisan. Verovatno će ga imati i u novom filmu. Ma 100 posto.  Ne razumem zašto pojedinci neće da priznaju da je Super pun rupa? Scenario,  animacija itd. U redu je da ti se sviđa,  svako ima svoj ukus. Ali realno gledano , ajde da ublažim,  nije to to. I najbolje bi bilo da tu stajnu sa serijalima. Dosta, ima ih 4, ni malo nije mnogo. Puna kapa.

Brate ja mislim da smo mi jos veci debili sto polomismo tastature da bi ovim spermicima objasnili zasto je Super sranje :D
Ili Ovaj Welicak, potrosio pola sata da nekom liku koji zivi u nekom svom svetu "nabildovanog" mozga objasni kako je animacija sranje :D

Jednostavno treba shvatiti da oni nemaju dovoljno "snage u mozgu" da skapiraju neke stvari :D haahha :D Ograniceni su
« Poslednja izmena: Februar 21, 2018, 18:26:19 od strane Marko Grobar »

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #387 poslato: Februar 21, 2018, 19:27:19
@Marko Grobar da znas da si u pravu  lol X/

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Odgovor #388 poslato: Februar 21, 2018, 20:57:41

Brate ja mislim da smo mi jos veci debili sto polomismo tastature da bi ovim spermicima objasnili zasto je Super sranje :D
Ili Ovaj Welicak, potrosio pola sata da nekom liku koji zivi u nekom svom svetu "nabildovanog" mozga objasni kako je animacija sranje :D

Jednostavno treba shvatiti da oni nemaju dovoljno "snage u mozgu" da skapiraju neke stvari :D haahha :D Ograniceni su

Zakljucak
Dragon ball super fanovi su deca mladja od 12 godina
Dragon ball, z,gt fanovi ,od 18 godina pa na vise

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #389 poslato: Februar 21, 2018, 22:03:16
Šta je tebi čudno, sam Akira je rekao da je Super za decu. Ja stvarno nemam snage da se raspravljam.

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #390 poslato: Februar 21, 2018, 22:32:27

Auu Marko mislio sad da malo i citas komentare a ne samo da odgovaras kako ti je volja.
Znaci kad sam rekao za majmuna naveo sam da mislim a ne da znam 100% jer me mrzelo da proveravam u tom trenutku.
Ok zeznuo sam se iscezao je u prvoj sagi DBZ a mislio sadm da je Sajonci saga zadnja u DB. Moja greska.

Dalje kad sam gledao 129 epizodu nisam gledao po youtubu posle vec iz zavrsne spice sam zakljucio da mu je onakva boja kose MUI znaci da to spada u tehniku a dal ce da on pod MUI da dobije i novu formu to nisam ocekivao jer je bespotrebno da mora toliko da napreduje da bi pobedio Jirena.

Dalje sto se tice DBS ja nijednog trenutka nisam rekao da je bolji od DBZ i DB vec da mi se generalno svidja.
Samo pojavljivanje Birusa na pocetku zatim povratak Frize,Tranks saga i turnir u 6 univerzumu su ispunili moje ocekivanje sto se tice price.
Ovaj zadnji turnir jeste malo skarabudzen ali sta je tu je. Ovo im je smernica samo za dalji tok price jer su sa njim uveli svih 12 univerzuma u pricu i sad cekamo na kraj da vidimo dal ce da ostanu 5,6,12 ili svih bese 18.
Sto se tice oporavka oni su ratnicka rasa i dosta se brze oporavljaju i dosta su izdrljivi po tom pitanju a da ne pricam da svaki put kad dodju do ivice smrti oni su sledeci put dosta jaci.
Mozda je to i Jirenova greska jer ne zna da su ovi svaki put jaci posle ivice smrti,a on do sad je sigurno dozirao svoje udarce sa namerom da ih ne ubije jer bi sa time i sam sebe izbacio sa turnira. Sa druge strane Goku i Vegeta pitanje dal su bili i fizicki slomljeni ili su samo bili istroseni toliko energecki da nisu imali snage ni da se pomeraju. Mi taj detalj ne znamo vec nagadjamo i sami zakljucujemo.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #391 poslato: Februar 22, 2018, 19:02:03
Nije bitno da li je canon ili ne Ozaru ga ima, nije skroz izbrisan. Verovatno će ga imati i u novom filmu. Ma 100 posto.  Ne razumem zašto pojedinci neće da priznaju da je Super pun rupa? Scenario,  animacija itd. U redu je da ti se sviđa,  svako ima svoj ukus. Ali realno gledano , ajde da ublažim  nije to to. I najbolje bi bilo da tu stajnu sa serijalima. Dosta, ima ih 4, ni malo nije mnogo. Puna ,kapa.

Auu Marko mislio sad da malo i citas komentare a ne samo da odgovaras kako ti je volja.
Znaci kad sam rekao za majmuna naveo sam da mislim a ne da znam 100% jer me mrzelo da proveravam u tom trenutku.
Ok zeznuo sam se iscezao je u prvoj sagi DBZ a mislio sadm da je Sajonci saga zadnja u DB. Moja greska.

Dalje kad sam gledao 129 epizodu nisam gledao po youtubu posle vec iz zavrsne spice sam zakljucio da mu je onakva boja kose MUI znaci da to spada u tehniku a dal ce da on pod MUI da dobije i novu formu to nisam ocekivao jer je bespotrebno da mora toliko da napreduje da bi pobedio Jirena.

Dalje sto se tice DBS ja nijednog trenutka nisam rekao da je bolji od DBZ i DB vec da mi se generalno svidja.
Samo pojavljivanje Birusa na pocetku zatim povratak Frize,Tranks saga i turnir u 6 univerzumu su ispunili moje ocekivanje sto se tice price.
Ovaj zadnji turnir jeste malo skarabudzen ali sta je tu je. Ovo im je smernica samo za dalji tok price jer su sa njim uveli svih 12 univerzuma u pricu i sad cekamo na kraj da vidimo dal ce da ostanu 5,6,12 ili svih bese 18.
Sto se tice oporavka oni su ratnicka rasa i dosta se brze oporavljaju i dosta su izdrljivi po tom pitanju a da ne pricam da svaki put kad dodju do ivice smrti oni su sledeci put dosta jaci.
Mozda je to i Jirenova greska jer ne zna da su ovi svaki put jaci posle ivice smrti,a on do sad je sigurno dozirao svoje udarce sa namerom da ih ne ubije jer bi sa time i sam sebe izbacio sa turnira. Sa druge strane Goku i Vegeta pitanje dal su bili i fizicki slomljeni ili su samo bili istroseni toliko energecki da nisu imali snage ni da se pomeraju. Mi taj detalj ne znamo vec nagadjamo i sami zakljucujemo.

Super je potpuno nepotreban nastavak zeda. Po meni uopste nije trebao da se snima, ni super ni ova dva poslednja filma. Ne znam ovaj 20 ti film kakav ce da bude ali realno nisu trebali da ovako unistavaju zmajevu kuglu. Nerazumem sta ti se svidja kod supera, meni bas nista. Nista nevalja kod supera. Prvo to sa Birusom je bezveze, uopste ta ideja o bogovima unistenja o andjelima koji su jos vise mocniji i o debilnim kraljem svega  ovo je uzas. Sranje.. Forme su proseravanje farbanje kose bez aure ono je obicno farbanje kose, o animaciji i power lvl da ne govorim nista nije objasnjeno sve sto ima veze sa power lvl ovde je nelogicno. Nema krvi i brutalnih scena. Po tebi je prica ok, sta je tu dobro ja stvarno ne mogu da svatim. Nelogicnosti su svuda, anime je pun rupa, nista lepo nemam reci za super.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #392 poslato: Februar 22, 2018, 22:23:54
Po meni su Bogovi i Andjeli najbolja ideja ikad. Jednostavno je objasnjeno kako univerzum funkcionise :D Vrh je ideja :D I to je bukvlano uz Hita jedina pozitivna stvar u Superu :D I naravno Vados. Samo Vados ljudi!

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #393 poslato: Februar 23, 2018, 21:37:24
@NikolaAF Šro si tako mutav? Nisam branio super serijal zbog toga da li mi se sciđa, već sam rekao da je isto sranje ubaciti novu boju kose i novu transformaciju, koja bi manje ciše izgledala isto kao ss4 samo opet, druge boje. A to što sereš aaaaa nećete vi znati kako je to ustajati rano ujutru da bi se gledala zmajeva kugla, ide mi na ku*ac, tebra nemaš 50 godina da sereš tako nešto.... i ja sam kao manji ustajao da bih gledao ZK, jer tada yuper serijal nije bio ni u planu, šta imaš 20+ godina i misliš da si "BOG"
Ne.... nisi

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #394 poslato: Februar 23, 2018, 22:04:08
Ja nikad nisam rekao da sam BOG. .gg2.
Uostalom sam ti takođe napisao da nemam nameru da nastavljam sa raspravom. Toliko.
Ima i starijih ovde od mene. Da je sreće bilo da se Super i ne postoji. Ne znam šta te je iznerviralo kod SSJ5? Pazi ovako: da Supera nema a da postoji još jedna serija koja je npr još  najmanje od pre 10 god. Sa svim elementima brutalnosti i ostalo. Zar nebi bilo sjajno. Ujedno i kraj franšize.  Ovako otvaraju mogućnost za još neki bespotrebni serijal u rangu Supera ili gori.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #395 poslato: Februar 23, 2018, 22:10:25
Ma ne to, nego takvim izjavama ko da si umislio da si Bog xD.
A iskreno mislim da će se nastaviti zk serijal, nakom filma koji jedva čekam.
A ss5 bi bio veliko razočarenje, baš kao i ss4, jer bi i on 100% bio predstavljen jako slab.
Inače nemam ja ništa protiv tebe baki <3

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #396 poslato: Februar 23, 2018, 22:17:22
Nemam ni ja protiv tebe, ali ti si prvi počeo da me psujem xD
Ovako ja ne želim bukvalno da vređam nikoga kome se Super svidja, jer se meni isto tako dopao GT.
Nažalost hoće. Biće još serijala. Mada i ja  nestrpljivo očekujem Yamošija .zlocko.
.drugar.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #397 poslato: Februar 24, 2018, 13:13:06
Ma ne to, nego takvim izjavama ko da si umislio da si Bog xD.
A iskreno mislim da će se nastaviti zk serijal, nakom filma koji jedva čekam.
A ss5 bi bio veliko razočarenje, baš kao i ss4, jer bi i on 100% bio predstavljen jako slab.
Inače nemam ja ništa protiv tebe baki <3

Dal bi bio predstavljen slab ili ne ssj5 je ipak mnogo bolje dizajnirana forma od ssg ili ssjb.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #398 poslato: Februar 25, 2018, 19:27:17
pročitah gore, da ako imaš veliku masu da si jak, nema to nikakve veze, eno Brus Li je imao mnogo manju mišićnu masu od Švajcija, ali bi mu Li je*a' kevu i cijelu familiju.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #399 poslato: Februar 25, 2018, 19:46:31
Pravi primer njegove snage je one inch punch.