Nije bitno da li je canon ili ne Ozaru ga ima, nije skroz izbrisan. Verovatno će ga imati i u novom filmu. Ma 100 posto. Ne razumem zašto pojedinci neće da priznaju da je Super pun rupa? Scenario, animacija itd. U redu je da ti se sviđa, svako ima svoj ukus. Ali realno gledano , ajde da ublažim, nije to to. I najbolje bi bilo da tu stajnu sa serijalima. Dosta, ima ih 4, ni malo nije mnogo. Puna kapa.
Brate ja mislim da smo mi jos veci debili sto polomismo tastature da bi ovim spermicima objasnili zasto je Super sranje
Ili Ovaj Welicak, potrosio pola sata da nekom liku koji zivi u nekom svom svetu "nabildovanog" mozga objasni kako je animacija sranje
Jednostavno treba shvatiti da oni nemaju dovoljno "snage u mozgu" da skapiraju neke stvari
haahha
Ograniceni su
Auu Marko mislio sad da malo i citas komentare a ne samo da odgovaras kako ti je volja.
Znaci kad sam rekao za majmuna naveo sam da mislim a ne da znam 100% jer me mrzelo da proveravam u tom trenutku.
Ok zeznuo sam se iscezao je u prvoj sagi DBZ a mislio sadm da je Sajonci saga zadnja u DB. Moja greska.
Dalje kad sam gledao 129 epizodu nisam gledao po youtubu posle vec iz zavrsne spice sam zakljucio da mu je onakva boja kose MUI znaci da to spada u tehniku a dal ce da on pod MUI da dobije i novu formu to nisam ocekivao jer je bespotrebno da mora toliko da napreduje da bi pobedio Jirena.
Dalje sto se tice DBS ja nijednog trenutka nisam rekao da je bolji od DBZ i DB vec da mi se generalno svidja.
Samo pojavljivanje Birusa na pocetku zatim povratak Frize,Tranks saga i turnir u 6 univerzumu su ispunili moje ocekivanje sto se tice price.
Ovaj zadnji turnir jeste malo skarabudzen ali sta je tu je. Ovo im je smernica samo za dalji tok price jer su sa njim uveli svih 12 univerzuma u pricu i sad cekamo na kraj da vidimo dal ce da ostanu 5,6,12 ili svih bese 18.
Sto se tice oporavka oni su ratnicka rasa i dosta se brze oporavljaju i dosta su izdrljivi po tom pitanju a da ne pricam da svaki put kad dodju do ivice smrti oni su sledeci put dosta jaci.
Mozda je to i Jirenova greska jer ne zna da su ovi svaki put jaci posle ivice smrti,a on do sad je sigurno dozirao svoje udarce sa namerom da ih ne ubije jer bi sa time i sam sebe izbacio sa turnira. Sa druge strane Goku i Vegeta pitanje dal su bili i fizicki slomljeni ili su samo bili istroseni toliko energecki da nisu imali snage ni da se pomeraju. Mi taj detalj ne znamo vec nagadjamo i sami zakljucujemo.