Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30058

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #340 poslato: Februar 11, 2018, 21:26:37
@Nasko1988

Brate upravo to. I aca je naglasio pravilo protiv ubijanja. Dakle nelogicnost nelogicnost nelogicnost. Jedno za drugim

POgodi te prejak talas i on samo paf, na tribinama. Goku se do sad 15 puta regenerisao... Ostane nepokretan od prebijenosti i umora i paf, posle 3 sekunde opet energija tu. Isto i vegeta. Hvala Bogu da se zavrsava ovo go*no od serijala...

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #341 poslato: Februar 11, 2018, 22:02:57
Ah super oso u ku*ac totalno, ali tebra 17. umro, wtf.
A u sledecoj epizodi ispada vegeta, a u 129. Goku masterizuje UI.
Prvi serijal u svakom slucaju ostaje na vruhuncu.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #342 poslato: Februar 11, 2018, 22:31:17
Pa da Yiren toliko jako udari da im poiskljuciva SSBlue formu.
Sto kaze Marko , Goku je bio nalupan 15 puta i opet ima snage da se i dalje tuce i to sve za 48 minuta, a ne koriste pasulj.
I ja mislim da i kada mastrira UI da ce i 16 put biti nalupan. :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #343 poslato: Februar 11, 2018, 22:36:23
A to sa spojlovanjem cele serije 3 godine unapred je poseban debilizam. je*ote oni u naslovu najave najbitniji dogadjaj epizode. Amateri.

Ovo za 17icu je debilno. Nisu mogli gluplje da gga izbace.

A Jiren je po meni najdebilniji lik u celom serijalu. Znaci dosao, jaci od svih, al niko ne zna koliko je jak. Niko ne zna ni kako je postao tako jak. Kao tesko detinjstvo, ku*ac palac. Dobro, ali kako je moguce da je toliko mocan da mu cak ni Bog unistenja nista ne moze. I koja je onda svrha postojanja Boga unistenja ako njega neki smrtnik moze da prebije i ubije.

Pa bas to, evo sad vidimo da Goku i Vegeta nisu mogli ni da ustanu i pobegnu od talasa. A za 2 epizode tj 30 sekundi borbe Goku ce masterizovati UI i sta? Prebice Jirena??
Debilana teska. Akira Torijama je*emo ti majku (Ponovite deset puta i masite rukama).. Izlapeo covek skroz
« Poslednja izmena: Februar 11, 2018, 22:38:47 od strane Marko Grobar »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #344 poslato: Februar 11, 2018, 22:49:07
Sve se slazem sem da je Yiren najdebilniji, po meni je to RIBRIJANA.
Mada su i ova dva mala Zena Debilcine na kvadrat. Mogli su namestiti da kralj svega bude neko kao npr iz Marvela Tanos.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #345 poslato: Februar 11, 2018, 23:24:36
Ma dobro, nisam mislio kao crtez, Jiren je po tome dobro odradjen. Nego mi je kao karakter debilan, jer je glupo i nelogicno.

1. Ribriana
2. Topo
3. Svi roboti
4. Svi ostali takmicari

Jedino mi se svidja onaj Nigrisi, iz robot univerzuma, za kog sam mislio da ce biti je*en karakter, a na kraju je bio smesan.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #346 poslato: Februar 12, 2018, 01:24:34
Sto se tice letenja, oni non stop lete xD Ali bukvalno... :)

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #347 poslato: Februar 12, 2018, 10:49:24
Bas tako :D
Tri glavna pravila su

1. Nema ubijanja
2. Nema letenja
3. Zabranjeno koriscenje oruzja i drugih stvari koje nisu tehnika

2 od 3 je prekrseno jedno 20 puta :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #348 poslato: Februar 12, 2018, 14:09:18
I meni se dopao Nigrisi kad ono ispade ku*ac.

Hari zar ti nisi rekao u komentaru kod simetica na yt da ce ovo biti najbolji arc? .gg2.  <.<

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #349 poslato: Februar 12, 2018, 14:59:19
Pa mogao je da bude. Imao je ogroman potencijal, ali su ga usrali. Bolji turnir je onaj prvi u kom je goku bio malo detence.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #350 poslato: Februar 12, 2018, 23:48:03
Mislio sam tako... mada, sada je totalno zasran, a i ko mu je*e mater ja jedva cekam novi film :D

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #351 poslato: Februar 13, 2018, 16:42:13
Hari izvuko si se xD

I ja isto čekam to, kao i dvadeset narednih B| :D

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #352 poslato: Februar 14, 2018, 04:24:09
da neduzim sad ali sto se tice letenja ono je zabranjeno van ringa svima koji nemaju krila. Zasto se 18 zrtvovala i zasto ostali nisu doleteli nazad tipa Pikolo koj je ispao na smesan nacin.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #353 poslato: Februar 14, 2018, 15:41:14
Pazi nelogicnost.
Znaci ovoga ima non stop, i ovo mi nije jasno od samog pocetka, ne samo sada...
Ali sada sam zvanicno resio da dam primerak toga da oni zapravo lete, jer odredjeni pokreti nisu moguci u klasicnom skoku...

Razmisljao sam da ovaj primerak napravim u kratkom klipu, medjutim uradicu ovako sa skrinovima, korak po korak.
Pa da krenemo.

Kadar 1
- Dziren stoji. Na njega nalecu Goku, Vegeta i Sedamnaestica;

Kadar 2
- Dziren nestaje onim tipicnim efektom nestajanja (znate na sta mislim). Prolece pored Sedamnaestice.

Kadar 3 - sumnjiv kadar
- Dziren se zaustavlja odmah iza Sedamnaestice!

Kadar 4
- Dziren se rotira u vazduhu i sutira Sedamnaesticu, sto je nemoguce! .mmm.

Bez neke sile/energije on ne moze da proleti brzinom i zaustavi se u vazduhu... Ali toga ima pregrst i ovo nije jedini primerak... Ali savrseno je posluzilo kao dokaz da oni moraju da "lete" kako bi ovo moglo biti izvodljivo.
Jako me mrzi da razmisljam o Superu, jer ako krenem da razmisljam o svemu, o greskama, o propustima... samo se iznerviram  lol i dobijem jos veci nego inace utisak da je Super sranje.
Sta vi kazete na ovo moje "primecivanje"?  <.<

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #354 poslato: Februar 14, 2018, 16:56:19
Ajde da probam da odbranim autora Supera.
Navodno ko ima krila moze da leti .Ko ne ne moze Goku je to i isprobao, na pocetku turnira i uverio se da ne moze da leti .Dobro. Svi smo svesni da oni ipak lete nekako, da je ne moguce da samo skacu onako pogotovu ne Yiren, kada je razbucao Gokua u onom specijalu on je lebdeo u vazduhu kada je meditirao to si zaboravio da stavis. Ako nisu toliko debilni da su zaboravili da je pravilo nema letenja Yiren treba onda da bude diskvalifikovan. Kako su namestili da nema letenja verovatno po meni jedino logicno objasnjenje moze biti da POPA nema dovoljno veliku moc da spreci tu tehniku Jirenu da leti, on ne krsi pravilo on je jaci od tog pravila.Nije on kriv sto POPA njemu nemoze zbog njegove enormne snage da oduzme moc letenja ostalima moze jer nisu toliko Jaki.
To je ono sto smo kad god pricali POPA je 5 po snazi da je 2 ne bi Whis rekla da je medju 5 nego je drugi po snazi.Sto po meni logicno implicira da je on jaci od POPE , ali ako ga Goku pobedi sa UI onda su se popisali po ceo SERIJAL.Jednostavno moramo izgubiti , da bi ovo sve imalo smisla, sledecih 5 godina Goku samo trenira, on nema masu da bi imo dovoljno snazan udarac sa UI da bi prebio JIRENA, mrsav je ko cackalica naspram njega.
« Poslednja izmena: Februar 14, 2018, 17:04:36 od strane Nasko1988 »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #355 poslato: Februar 14, 2018, 20:31:53
Mislim da je poprilicno nelogicna i glupa teorija da je Popa samo u 5. U mangi se lepo videlo da mu niko ne moze prici. Poprilicno sam ubedjen da je i ovde tako.

Jiren jeste mocan, ali pitanje je da li je mocniji od Bogova stvarno. Od Wisa nije sigurno, a kamoli od Pope. Da ne iznosim sad detaljnu analizu, al recimo da je Wis jedno 300 puta jaci od Birusa, msm lupam sad, al samim dodirom ga je onesvestio. Jiren je tu u rangu Birusa ili mozda malo jaci. Koliko god da je jak nije bas da je izdominirao protiv Gokua Vegete i 17ice, "odgurivali" i "odbijali" su ga par puta. A pritom se on uopste nije borio, dok ostali nisu stali.

Smatram da uopste nije u tome stvar. Zasto da se zamlacujemo nekim teorijama ko je jaci ko nije.

Ljudi su jednostavno DEBILI
i to je to.

Sva pravila su prekrsena jedno 20 puta. Uopste nisu obracali paznju na ta pravila. Milijardu nelogicnih stvari. Pogledajte klipove o superu na jutjubu, top komentari su upravo oni koji se podsmevaju DBS logici.

Sto kaze Weli, kad krenes da razmisljas samo se iznerviras.
« Poslednja izmena: Februar 14, 2018, 20:37:08 od strane Marko Grobar »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #356 poslato: Februar 14, 2018, 20:41:09
Sve to stoji, samo se plašim i još jednom napominjem da se istinski plašim u vezi budućnosti serijala. U filmove imam poverenja, u serijal ne! Zamisli izbace još par serija a ono brate ne znaš šta je gore. Pljunu na svetlu prošlost serijala.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #357 poslato: Februar 14, 2018, 21:17:12
To Marko nije teorija nicija od nas to je oficijalna canon kako god da nazovemo izjava Whisa. Njen cale je u top 5 najjacih likova u celom multiverzumu , sto dalje nam implicira logicno da ima jos 4 jaka ratnika ispred njega. Ako je drugi zasto nije rekla da joj je tata drugi najjaci covek posle boga svega odnosno Zena. Zato ja onda iznosim svoju teroiju nadovezujuci se na takodje izjavu Whisa da postoji smrtnik koji je jaci i od svoga boga unistenja ,a taj bog je jaci i od Birusa. Ispostavilo se da je to Yiren.
Jos nije sve receno o Yirenu , kako on ocima npr , izvodi ona cuda tipa da blokira Vegetin zavrsni udarac ili da zausatavi Duhovnu univerzalnu bombu , prvo koristio snagu , a onda oci.
Mozda nisu oci mozada je to UM , um caruje a snaga klade valja izgleda da kod JIRENA UM i klade valja. Neznam kako da objasnim to i ono da kada je HITA sje*ao to sam i zaboravio koristio je   snagu uma , on je opsednut snagom jel tako Belmond izjavio ? Nije mozda sve u misicima .

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #358 poslato: Februar 14, 2018, 23:21:19
Je l drkas ti na Jirena :D ?

Reako je PROBLBLi, Sto bi znacilo verovatno je po snazi u prvih 5. U fazonu nikad se Bogovi nisu tukli, ni andjeli, pa se samo pretpostavlja :D

Cuj molim te, sto nije rekao u prvih dva. Je l si ti spermic ili sta ? Ne razumem :D

Tu su i oni cuvari Zenoa, i ko zna ko jos.

Van mreže Srele 95

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #359 poslato: Februar 15, 2018, 13:58:30
Ja mislim da ima neka je*ena fora u vezi sa jirenom.. saznacemo svakako za 2-3 epizode.. a i sto kaze ovaj gore uopste se nije borio dok su goku i vegeta mogli da ispadnu bar 3-4 puta.. Vegeta mozda ispadne i ostaju goku i friza.. ko zna sta ovom akiri na umu..

R.I.P. Sedamnaestice :/ sad sam gledao epizodu.. kad je sarana? haha :D