Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30168

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #100 poslato: Avgust 10, 2017, 21:04:39
Tako je nije Porunga oziveo sve sa Nameka nego Zmaj sa Zemlje. A onda su od Porunge zatrazili da ih prebaci sve sem Gokua i Friza na Zemlju.Goku je bio mrtav 7 godina pa su ga oziveli. Tako su mogli da zatraze zelju da ozive sve sto je Friz pobio ne samo na Nameku.
Alo dečko nisu oživeli Gokua nego je Stari kaj dao Gokuu život
Tako da ipak ima limita...

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #101 poslato: Avgust 10, 2017, 21:31:29
Jeste tako je , ali kako ces mi objasniti onda ovo ako ima limita ? Goku je nedavno hteo da ozivi i Kralja Kaja , ali su zadnju zelju potrosili da Pan ozdravi tako da nije mogao.A kralj Kaj je mrtav boga pitaj koliko vec godina mrzi me da racunam. Mogao je deka Gohana bar da ozivi , pre nego Kralja Kaja on je odgovoran za Smrt i jednog i drugog.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #102 poslato: Avgust 10, 2017, 22:02:03
Možda Porunga nema limita ali otkud znas mozda Kralj Kaj i Goku ne znaju za taj limit

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #103 poslato: Avgust 10, 2017, 22:04:28
A mozda takodje kugle drugacije uticu na bozanstva a kralj kaj je neka vrsta bozanstva

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #104 poslato: Avgust 10, 2017, 23:49:13
Stari Senron je imao dosta limita jer Kai je njega napravio po nekim secanjima iz glave. Dende od kad je dosao svaki cas ga unapredjuje u sve mocnijeg. Mada znamo da nemoze da vraca iz daleke istorije jer da moze oziveo bi SSGod kad mu je Birus trazio. Dok je Porunga bio mocan i mogao je skoro sve sem onih stvari koje mu je njegov tvorac ogranicio. Cak posle toga kad su Namekianci otisli na novu planetu novi poglavica ga je jos vise ojacao.

Bzv je napisati da ne znaju kad oni i ovako pre trazenje zelje skoro uvek pitaju dali je moguca tako da taj deo nepije vodu  B| xD

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #105 poslato: Avgust 10, 2017, 23:54:07
Stari Senron je imao dosta limita jer Kai je njega napravio po nekim secanjima iz glave. Dende od kad je dosao svaki cas ga unapredjuje u sve mocnijeg. Mada znamo da nemoze da vraca iz daleke istorije jer da moze oziveo bi SSGod kad mu je Birus trazio. Dok je Porunga bio mocan i mogao je skoro sve sem onih stvari koje mu je njegov tvorac ogranicio. Cak posle toga kad su Namekianci otisli na novu planetu novi poglavica ga je jos vise ojacao.

Bzv je napisati da ne znaju kad oni i ovako pre trazenje zelje skoro uvek pitaju dali je moguca tako da taj deo nepije vodu  B| xD
I je l na kraju Porunga moze ozivljavati iz dare istorije ili ne ?
Ako moze onda nisu mislili na detalje ni u dbz ni u dbs

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #106 poslato: Avgust 11, 2017, 00:34:33
Iskreno ne znam njegove limite pogotovo zadnje sobzirom da je posle Madjin BU-ovog unistenja zemlja vracena pomocu Purunge a na Nameku je sam Purunga rekao da nemoze samo 3 odredjene zelje da ispuni. Znaci jedna je vecni zivot jer da moze Zamas nebi morao da trazi super zmajeve kugle vec bi se jednostavno instant prebacio kod Namekijanaca i ispunio tu zelju. Druga je da ne moze vise od jednog po zelji da vrati u zivot a treca da ne moze da natera nekog da se zaljubi u odredjenu osobu(iliti da primora zivu osobu na nesto). Znaci da ogranicenje druge zelje vise nepostoji sa novim unapredjenjima a nigde ni jednog trenutka nije spomenuto da nemoze iz daleke proslosti da vrati nekog u zivot jer je i sam stari poglavica rekao da nema limita za mrtve kod njihovog zmaja.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #107 poslato: Avgust 11, 2017, 00:41:30
Iskreno ne znam njegove limite pogotovo zadnje sobzirom da je posle Madjin BU-ovog unistenja zemlja vracena pomocu Purunge a na Nameku je sam Purunga rekao da nemoze samo 3 odredjene zelje da ispuni. Znaci jedna je vecni zivot jer da moze Zamas nebi morao da trazi super zmajeve kugle vec bi se jednostavno instant prebacio kod Namekijanaca i ispunio tu zelju. Druga je da ne moze vise od jednog po zelji da vrati u zivot a treca da ne moze da natera nekog da se zaljubi u odredjenu osobu(iliti da primora zivu osobu na nesto). Znaci da ogranicenje druge zelje vise nepostoji sa novim unapredjenjima a nigde ni jednog trenutka nije spomenuto da nemoze iz daleke proslosti da vrati nekog u zivot jer je i sam stari poglavica rekao da nema limita za mrtve kod njihovog zmaja.
Kako nemoze vecni život da ispuni,pa vecni život moze čak i Shenron sa zemlje
Friza nebi za džabe trazio namekijanske zmajeve kugle radi zelje da bude besmrtan...
A Garlik mladji je od Shenrona dobio besmrtnost
Verovatno ima limit čak je jednom u dbz rekao valjda bozanstvo da ne sme biti duze od godinu dana mrtav ja mislim da je to rekao za Porungu
A zašto je Zamas trazio super zk ne znam mozda nije znao da uopšte postoje Namekijanci i njihove zmajeve kugle

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #108 poslato: Avgust 11, 2017, 01:41:30
Vi ste prsli. Nema jednog pametnog komentara, samo ispravljamo gluposti koju je neko drugi lupio i raspravljanje ide u prazno. Ajde razmislite pre nego sto izlupate neku glupost:-/
Ovo je previse spamovanja i offtop. Skrenuli ste sa teme.

Vratite se na temu i pricajte o "Turniru za opstanak univerzuma".
A za ovo mozete da napravite novu temu.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Odgovor #109 poslato: Avgust 12, 2017, 14:52:16
Kakva teorija vracanja koje je ubio Friz? Ja koliko se secam zatrazili su da konkretno ozive one koje je Friz ubio ali na Nameku... Sta tako izvrcete i pravite svoje teorije...  .pih.

Ja sam rekao da ako se pozeli da se vrate svi univerzumi koje je zeno ikada unistio vratice se I onih 6 koji su bili pre unisteni, a ako pozele da se vrate svi univerzumi koji su sada unisteni na turniru logicno je da univerzumi koji nisu ucestvovali na turniru nece biti vraceni.

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #110 poslato: Avgust 12, 2017, 15:50:32
je*ale vas i zmajeve kugle i namek i senron vratite se na temu...
Super zmajeve kugle 99% nemaju limit i kraj

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #111 poslato: Avgust 13, 2017, 14:19:51
Ljudi ako ste gledali prewiev videli ste da se Goku transformiše u SSG :)
Kakvo je vaše mišljenje o tome?Da li je SSG jači od SSB?Ako nije zašto se transformisao?Da li je uradio ritual od 5 Sajonaca,ili se sam transformisao?

Evo jedno sporedno pitanje:Takodje smo videli da je Hit izubijan šta mislite da li će on ispasti u sledećoj ep ja se nadam da neće :)

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Odgovor #112 poslato: Avgust 13, 2017, 14:27:05
Ljudi ako ste gledali prewiev videli ste da se Goku transformiše u SSG :)
Kakvo je vaše mišljenje o tome?Da li je SSG jači od SSB?Ako nije zašto se transformisao?Da li je uradio ritual od 5 Sajonaca,ili se sam transformisao?

Evo jedno sporedno pitanje:Takodje smo videli da je Hit izubijan šta mislite da li će on ispasti u sledećoj ep ja se nadam da neće :)

U mangi ti je objasnjena razlika izmedju ssjg i ssjb I u kojim situacijama treba da se koristi ssg a u kojim ssjb.

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #113 poslato: Avgust 13, 2017, 14:32:03
SSG se koristi za duze borbe jer ne trosi energiju dok je SSB jaci po znazi ali trosi staminu.
Nego,sta mislite moze li da se doda leptonski udarac na SSG.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #114 poslato: Avgust 13, 2017, 16:11:28
SSG forma je prirodnija forma i ne trosi staminu, a takodje ima i moc samoisceljivanja . Tako da je idealnija na duze staze...

Razocarao sam se sto je neki je*eni zec Dispo izubijao Hita. msm opet mi nije logicno. Posto se Dispo na turniru do sad nije pokazao kao neki jak lik, a ni kad su se borili protiv onog cudovista u svom univerzumu. msm neki je*eni dinosaurus kreno da ga pegla ,  i onda dodje onaj debeli retard i kao zajedno pobede . Mislim se spavas li mirno Akiro torijamo, sta napravise od tvog DBa...

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #115 poslato: Avgust 13, 2017, 16:34:52
Mora malo i Hit batine da dobije ali voleo bih da ostane u zadnja tri na turniru.  I svidja mi se sto ce se udružiti sa Goku om.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #116 poslato: Avgust 13, 2017, 16:37:56
Pa da . Na koju foru ce Dispo da isprebija Hita , uopste nema smisla.On zna njemu javili licno da treba da predvidja udarce ,ma ajte molim vas.Koji K* ce Goku Hitu da pomaze.Taman da su ga napali svi iz prade Trupera netreba on da bude mirodjija u svakoj corbi.Ali izgleda da tako Akira ne misli. Isto me zanima da li ce biti rituala za SSG,ilis amo puff i eto.A Goku je rekao da je sledeci put red na Vegetu za SSGod, tako da ovo mi sad nije bas najjasnije , mozda Vegeta nece na taj nacin da se transformise ako bude rituala.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #117 poslato: Avgust 13, 2017, 20:15:57
Ja mislim da mu ne treba nikakav ritual. Jer SSB je nadogradnja na SSG. E sad, secate se kad su se borili Goku i Birus, i Goku je izgubio SSG formu, Birus ga zvekne, a ovaj nista, i sad kao Birus se cudi, sta ti je brateee kako mozes da primis udarac a nisi u SSG formi, i Goku rekao nesto tipa, aa brate boli me tuki, naucio sam da sam kontrolisem GOD Ki. msm tako nesto.

Ono, kapiram da moze bez problema da postane SSG. I meni se npr vise svidja ta forma, jer je i ona mnogoo mocna, a i korisnija.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #118 poslato: Avgust 17, 2017, 19:32:12
Saga traje do Novembra. Pa sledi nova.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #119 poslato: Avgust 17, 2017, 20:50:08