Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30084

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #80 poslato: Jul 04, 2017, 12:26:41
A brate dizni crtaci su pravljeni za malu retardiranu decu :D

anime bi treba da bude za veliku retardiranu decu :D tako da ono :D: D

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #81 poslato: Jul 07, 2017, 15:04:02
Ako ne bude nekih preteranih iznenadjenja moj tip je  da ce na kraju ostati ovih dvanaest boraca iz tri univerzuma su:
1.Jiren
2.General
3.Topo
4.Dispo
5.Hit
6.Karfila
7.Kaba
8.Frost
9.Friza
10.Goku
11.Vegeta
12.Gohan

Licno na kraju bih voleo da vidim borbu izmedju 3 para :
Goku vs Jiren
Vegeta vs Hit
Topo vs Golden Friza
E onda neka otegnu barem 3-4 epizode .

Van mreže jagohan

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -2
Odgovor #82 poslato: Jul 07, 2017, 18:22:44
Ja mislim da ce ostati Karfilina sestra.Na primer neko prebije Karfilu i ona se onda naljuti :D :D :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #83 poslato: Jul 07, 2017, 18:36:08
Ocigledno nisi citao zvanicne spojlere xD

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
Odgovor #84 poslato: Jul 11, 2017, 13:19:45
Ugl. Na kraju će da bude Jiren vs Goku.
Iskreno volio bih i da Gihan malo pokaže svoje zube  :D :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #85 poslato: Jul 11, 2017, 16:16:17
I ja , da dobije , tj probije neku novu formu :D

Mada, najvise bih voleo da se Friza , Vegeta , Goku, Toppo, Jiren i Hit ukrste na kraju, tj da samo oni ostanu... Taman 3na3

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
Odgovor #86 poslato: Jul 16, 2017, 22:23:10
Uh koja bi to moć bila, pa realno to i jeste šest najjačih

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #87 poslato: Jul 30, 2017, 10:10:22
5 Prade trupera izbaceno u ovoj epizodi ,lagano.Neznam sta ona srca predstavljaju pored Frize iz najave za sledecu epizodu , nadam se da ga one devojke nece transformisati u dobricu. I naravno opet neko mora da dodje da spasi Gokua.Stalno upada u probleme, gori je od svih solo igraca iz u7,kako vidim 17 i 18 nastupaju zajedno, Vegeta sam ,Friza sam, Roshi , Tenshinhan,Pikolo , Gohan zajedno, malo su se razbucali zbog Kale ,ali opet su svi na okupu, mislim na ovih 4 zadnja nabrojana takmicara.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #88 poslato: Jul 30, 2017, 12:06:55
da, ode 70% u11 tima ko iz pi....
A u sledecoj epizodiu ce debeli roze teletabis da dominra. opet ce da useru dbs

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #89 poslato: Avgust 03, 2017, 15:34:05
Geekdom101 je pre par sati izbacio spojlere za 103 i 104 epizode, Koga zanima neka  nadje na youtubu.Da li su tacni ili nisu saznacemo do 20.8 , ako jesu bice ekstra. Drim tim predpostavljam protiv Topoa i Yirena ili nesto slicno.Nemogu da zamislim reakciju Champe , posto on nas univerzum nepodnosi.

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #90 poslato: Avgust 07, 2017, 12:46:03
Po svemu sudeci kako sam i ocekivao 17 i 18 dominiraju zbog svoje neiscrpne stamine. Freeza se bas i nepojavljuje puno ali vrsi posao u pozadini sa slabicima. Kao i po obicaju Goku trosi nepotrebnu staminu u dugim i nebitnim borbama. Vegeta slicno ko i Freeza. Ostatak 7 univerzuma kao po planu sa pocetka. Ova 102 epizoda bas BZV pola epizode transformacija. Jedva cekam sledecu jer ce valjda i napokon vidimo Gohanovu borbu neku.
Valjda ce brzo poispada ovaj 2 univerzum smaraju sa ovim srcima ipak je ovo borba a ne ljubavna prica. Pa da krenu u zavrsnicu vise jer nebi voleo da turnir od 48 minuta pretvore u isto toliko epizoda.

I ovako je sve jedno jer ko god da pobedi a znamo svi da ce to biti Goku na kraju  B| i ovako 99% ce da pozeli zelju da se svi univerzumi vrate.
Barem po meni jer bi mi bilo cudno da nema vise 6 univerzuma pa cak i 11. Samo se otvara pitanje ako bude ta zelja moguca dal ce onda da vrate i onih 6 univerzuma koj su vec bili izbrisani ili ne.

Ja bi najvise voleo da vidim Vegito-a u akciji ali mislim da to necu doziveti jer u toj varijanti im nema ravnih  xD.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Odgovor #91 poslato: Avgust 09, 2017, 11:20:02
Po svemu sudeci kako sam i ocekivao 17 i 18 dominiraju zbog svoje neiscrpne stamine. Freeza se bas i nepojavljuje puno ali vrsi posao u pozadini sa slabicima. Kao i po obicaju Goku trosi nepotrebnu staminu u dugim i nebitnim borbama. Vegeta slicno ko i Freeza. Ostatak 7 univerzuma kao po planu sa pocetka. Ova 102 epizoda bas BZV pola epizode transformacija. Jedva cekam sledecu jer ce valjda i napokon vidimo Gohanovu borbu neku.
Valjda ce brzo poispada ovaj 2 univerzum smaraju sa ovim srcima ipak je ovo borba a ne ljubavna prica. Pa da krenu u zavrsnicu vise jer nebi voleo da turnir od 48 minuta pretvore u isto toliko epizoda.

I ovako je sve jedno jer ko god da pobedi a znamo svi da ce to biti Goku na kraju  B| i ovako 99% ce da pozeli zelju da se svi univerzumi vrate.
Barem po meni jer bi mi bilo cudno da nema vise 6 univerzuma pa cak i 11. Samo se otvara pitanje ako bude ta zelja moguca dal ce onda da vrate i onih 6 univerzuma koj su vec bili izbrisani ili ne.

Ja bi najvise voleo da vidim Vegito-a u akciji ali mislim da to necu doziveti jer u toj varijanti im nema ravnih  xD.

Ako pozele da se vrate svi univerzumi koje je zeno unistio vratice se I onih 6 koji su bili pre unisteni, a ako pozele da se vrate svi univerzumi koji su sada unisteni na turniru nece. To je situacija kao sto je bilo u namek sagi pozeleli su da se vrate svi koje je ubio Friza, pa se vratio  I Vegeta koji nije bio pozeljan.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #92 poslato: Avgust 09, 2017, 15:19:20
A po toj teoriji onda je Porunga morao da ozivi i Brdoka i King Vegetu i ostale sajonce koje je Friz pobio pa nije. Tako da ta teorija da ce i onih 6 univerzuma biti vraceno nemora biti ,a i moze biti ostvarena.Kako Torijama smisli tako ce i biti.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #93 poslato: Avgust 09, 2017, 20:54:05
Ko je mrtav duze od godinu dana nemoguće je da ga neko oživi,čak ni Porunga tako daaa logicno :D

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #94 poslato: Avgust 10, 2017, 00:13:18
Kakva teorija vracanja koje je ubio Friz? Ja koliko se secam zatrazili su da konkretno ozive one koje je Friz ubio ali na Nameku... Sta tako izvrcete i pravite svoje teorije...  .pih.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #95 poslato: Avgust 10, 2017, 02:02:08
Kakva teorija vracanja koje je ubio Friz? Ja koliko se secam zatrazili su da konkretno ozive one koje je Friz ubio ali na Nameku... Sta tako izvrcete i pravite svoje teorije...  .pih.
Da upravu si :D

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #96 poslato: Avgust 10, 2017, 17:17:19

Porungi su trazili 3 zelje a to je Pikola da ozive zatim da ga prebace na Namek a posle i sve da ih prebace na zemlju. A Senron ima limite da moze max 1 da ispuni istu zelju za mrtve i to da nebude duze od godine mrtav. Za Porungu se bas nesto nesecam da ima limit za duzinu smrti kao i to koliko puta moze da vraca u zivot jedino sto je on imao limit a to je jednog iz mrtvih moze da vrati po 1 zelji.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #97 poslato: Avgust 10, 2017, 17:35:25
Ima i Porunga taj limit
Cek pa kako su onda oživeli sve Namekijance

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #98 poslato: Avgust 10, 2017, 17:38:56
Kad su oziveli Pikola oziveo je i stari Kai(Bog) tako da je oziveo i Senron. Onda koliko me secanje sluzi posto je Bulma bila na Nameku valjda je Popo sa letecim cilimom jurcao po zemlji u potrazi za kuglama.

Nesto se nesecam da on ima te limite.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #99 poslato: Avgust 10, 2017, 20:18:04
Tako je nije Porunga oziveo sve sa Nameka nego Zmaj sa Zemlje. A onda su od Porunge zatrazili da ih prebaci sve sem Gokua i Friza na Zemlju.Goku je bio mrtav 7 godina pa su ga oziveli. Tako su mogli da zatraze zelju da ozive sve sto je Friz pobio ne samo na Nameku.