Znate sta mene sada mnogo nervira...
Sledeci fazon:
Borac nekog univerzuma napadne nekog. Magla.
Zatim iz publike navijaju za taj univerzum "Tooo! Svaka cast! To je nas "taj i taj"!"
U sledecem momentu uzvraca udarac drugi neki univerzum. Magla.
Zatim iz publike navijaju za taj drugi univerzum sa standardnim recima skandiranja.
Drugo, ovo je ipak previse istovremenih borbi. Oni moraju da prikazuju po svaki momenat neke borbe izmedju neka dva ili vise takmicara.
Zato ce se ipak oduziti... sto je i ok, navikli smo mi fanovi ZK-a na oduglovacenje i meni to u ZK nikada nije bio problem.

Za sad. Realizacijom borbe nisam zadovoljan. Kao ni delom gde su onako zaredom stari dobri Zed ratnici iskoristili svoje slavne tehnike. I na kraju se spusta prasina i nista... svi tu. Cekaj malo.
Prvi je bio Ten Sin Han sa tehnikom zaslepljivanja ili ti Bljesak a.k.a. Solar Flare.
To bi trebalo da zaslepi sve ispred njega. Ispade da su svi zmurili, kako god to na njih nije ostavilo efekta.
Zatim ostali ispalili svoje napade random, onako u kul izgledu. Spusta se prasina - nista.
Da li je to ipak realno?
Secate se kakav je bre Pikolov Topovski snop? To bre krci put kroz bilo sta. Secate se kako je bilo kul prvi put kada je Pikolo izveo Topovski snop? Priprema, pa uzbudjenje, pa se dize zemlja, prasina... To, taj deo. Nije trebala takva realizacija da bude.
Dalje sta sam primetio. Prikazuju dva puta iste kadrove u nekom vremenskom razmaku. Isto losa realizacija.
Primer: u epizodi se moze videti kako se Vegeta udara sa nekim. Dva puta isti kadar, ista animacija upotrebljena. Mrzelo ih da crtaju drugi kadar.
Primer 2: Bazilov napad, dva puta zaredom, ista animacija upotrebljena.
I mislim da sam video za jos neke, cini mi se Osamnaestica sa nekim, isti kadar.
Zatim. Od preostalih pet takmicara, koji su odlucili da se drze plana, tj timske igre. Svi su nazvali svoj napad. Jedino je Gohan bez nekog svog napada... Kada vec vole da rade taj fles bek sa slavnim tehnikama, onda je i Gohan nakon svih njih da izvede "Masenko". U ovom momentu se ne dosecam srpskog naziva za tu tehniku

Zatim. Goku. Klasicna scena gde onaj satro odvlaci Gokua do kraja, i Goku do samog kraja se suzdrzava. I tu mi se ne svidja, odmah Plavi? WTF... Stedi energiju a odmah na sami maksimum... onog slepca je mogao da oduva i Super Sajonac 1 ...
Za sad
traljavo i meni se ne svidja.

A sa druge strane, drago mi je sto je ipak pocela onako aktivna makljaza i to je okej. Za sada, nisam video ispade sa animacijom i nadam se da ih nece biti mnogo primetljivih.
Malo i ja da ostavim neki koment