Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 38819

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #560 poslato: Jun 25, 2017, 15:21:03
Pa u sustini, nabrojao si samo one za koje znamo da su jaki :D

Videcemo da li ce iz nekog od ostalih univerzuma da iskoci neko veoma jak.
Nadam se da ce Goku da se naje*e mamare ovoj buljavoj bubi od Jirena.

Meni neko da kaze gubi se, pa tacno bih mu posle skakao po lobanji.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #561 poslato: Jun 29, 2017, 19:41:24
Gubi se!  :D :p

(Shala) (Y)
« Poslednja izmena: Jun 29, 2017, 19:49:55 od strane SSRBraX »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #562 poslato: Jul 01, 2017, 23:04:22
O5 cu da ponovim steta sto jos uvek nije bio jos neko zao do srzi pored Zamasa.Nadam se da ce biti...

Jos par sati i turnir pocinje :)

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #563 poslato: Jul 02, 2017, 09:45:30
Hm, ocekivao sam mnogoooo vise od pocetka turnira... Mene je ova epizoda smorila, pola sam premotao..

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #564 poslato: Jul 02, 2017, 15:03:14
Polako tek je poceo, ne moze sve da ispucaju odmah, to je nemoguce!

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #565 poslato: Jul 02, 2017, 15:30:03
Pa sta ?

Samo kazem da je epizode ku*ac  i da me je smorila. Pola epizode ponavljaju iste scene i ono OJRA OJRA OJRA ARJO ARJO ARJO, glupavi japanci.

I kao sto smo predvideli, oni koji padnu nece biti unisteni,  Dakle kao ni univerzumi :D

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #566 poslato: Jul 02, 2017, 20:29:29
Slazem se sa obojicom. Ova epizoda je smor, a i nemogu odmah da uvedu neko zustro picenje. Zvezda ove epizode je Basil , mislim smesno, dobio je po pi*ki od Bua i sad njemu toliko pridaju paznju , realno ocekujemo nesto ozbiljniju tabacinu . npr topo vs hit , goku vs yiren, i slicno. Ovi ostali neka se makljaju mene iskreno nezanima. Hocu da gledam borbu najjacih , a ne samo u trenutku prikazu Hita kako je sje*ao onog robota.Mozda smo mi malo nestrplivi ali dobro , mozda se najjaci odmeravaju, tipa kao onaj sto je stao ispred Jirena video da nema sta da trazi i bugija.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #567 poslato: Jul 02, 2017, 20:45:15
Bas tako, sve si lepo reko! (Y)

Cekamo sl nedelju  ;)

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #568 poslato: Jul 03, 2017, 00:14:39
Slazem se... :D

Vidi se da 90% boraca nema sta da trazi u ringu. Msm da Goku, Vegeta, Hit, Friza i Jiren , a mozda  i Topo apolutna dominacija...

Ostali univerzumi su smejurija.

Van mreže AzzeX

• Iskusan
    • Rejting: 0
  • Marko
Odgovor #569 poslato: Jul 05, 2017, 08:47:39
Meni iskreno je na neki nacin bilo i drago sto se Basil pokazao. Bilo bi glupo da je npr goku,vegeta,jiren i hit da su oni pobacali skoro sve ratnike. Ali ima jos epizoda tako da ima vremena da me razocara.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #570 poslato: Jul 05, 2017, 14:47:39
Pa kako su krenuli oduzice turnir na jos 47 epizoda :D posto je minut borbe samo predstaljen u prosloj :D

Van mreže jagohan

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -2
Odgovor #571 poslato: Jul 05, 2017, 15:17:20
Ja mislim da je svaka epizoda 2 minuta.Posto je u bilo samo pola prosle epizode turnir,ali i to bilo mnogo.23 epizode plus 2 puta pola epizode.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #572 poslato: Jul 05, 2017, 17:01:35
Ja mislim da ce teci brze turnir, upravo je objavljeno koji ce univerzum prvi biti izbrisan ,mozette da predpostavite nije tesko, a i koji ce prvi nas takmicar iz U7 biti na tribinama. Koga zanima neka nadje na youtubu, recu vam samo da ce Karfila pitati Gokua da je nauci transformaciji SSBlue, bice jako zanimljivo.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #573 poslato: Jul 05, 2017, 19:12:43
Brae sada sam odlgedao te kvazi spojlere. MIslim da su fejk, kao sto su bili i za frizu da ce promeniti stranu..

Zvanicni spojleri uglavnom upute na nessto sta bi moglo da se desi, a ne ovako, msm napisu ti maltene sva vazna desavanja u epizodi...

Tako da mislim da su fejk, i nadam se, jer su retardirani

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #574 poslato: Jul 06, 2017, 22:35:46
Ne znam kako vama, ali ovo po meni bi mogla da bude i oficijalna verzija za english dub i ovu DBS sagu, jer po meni zvuci ekstra, naravno nije oficialna nego cover, a ima jos dobrih obrada na tom kanalu

Btw, sad mi je ovo novi rington :p
« Poslednja izmena: Jul 06, 2017, 22:41:06 od strane SSRBraX »

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #575 poslato: Jul 06, 2017, 23:17:32
Znate sta mene sada mnogo nervira...
Sledeci fazon:

Borac nekog univerzuma napadne nekog. Magla.
Zatim iz publike navijaju za taj univerzum "Tooo! Svaka cast! To je nas "taj i taj"!"

U sledecem momentu uzvraca udarac drugi neki univerzum. Magla.
Zatim iz publike navijaju za taj drugi univerzum sa standardnim recima skandiranja.

Drugo, ovo je ipak previse istovremenih borbi. Oni moraju da prikazuju po svaki momenat neke borbe izmedju neka dva ili vise takmicara.
Zato ce se ipak oduziti... sto je i ok, navikli smo mi fanovi ZK-a na oduglovacenje i meni to u ZK nikada nije bio problem. :)

Za sad. Realizacijom borbe nisam zadovoljan. Kao ni delom gde su onako zaredom stari dobri Zed ratnici iskoristili svoje slavne tehnike. I na kraju se spusta prasina i nista... svi tu. Cekaj malo.

Prvi je bio Ten Sin Han sa tehnikom zaslepljivanja ili ti Bljesak a.k.a. Solar Flare.
To bi trebalo da zaslepi sve ispred njega. Ispade da su svi zmurili, kako god to na njih nije ostavilo efekta.

Zatim ostali ispalili svoje napade random, onako u kul izgledu. Spusta se prasina - nista.
Da li je to ipak realno?
Secate se kakav je bre Pikolov Topovski snop? To bre krci put kroz bilo sta. Secate se kako je bilo kul prvi put kada je Pikolo izveo Topovski snop? Priprema, pa uzbudjenje, pa se dize zemlja, prasina... To, taj deo. Nije trebala takva realizacija da bude.

Dalje sta sam primetio. Prikazuju dva puta iste kadrove u nekom vremenskom razmaku. Isto losa realizacija.
Primer: u epizodi se moze videti kako se Vegeta udara sa nekim. Dva puta isti kadar, ista animacija upotrebljena. Mrzelo ih da crtaju drugi kadar.
Primer 2: Bazilov napad, dva puta zaredom, ista animacija upotrebljena.
I mislim da sam video za jos neke, cini mi se Osamnaestica sa nekim, isti kadar.

Zatim. Od preostalih pet takmicara, koji su odlucili da se drze plana, tj timske igre. Svi su nazvali svoj napad. Jedino je Gohan bez nekog svog napada... Kada vec vole da rade taj fles bek sa slavnim tehnikama, onda je i Gohan nakon svih njih da izvede "Masenko". U ovom momentu se ne dosecam srpskog naziva za tu tehniku :D

Zatim. Goku. Klasicna scena gde onaj satro odvlaci Gokua do kraja, i Goku do samog kraja se suzdrzava. I tu mi se ne svidja, odmah Plavi? WTF... Stedi energiju a odmah na sami maksimum... onog slepca je mogao da oduva i Super Sajonac 1 ...

Za sad traljavo i meni se ne svidja. :)
A sa druge strane, drago mi je sto je ipak pocela onako aktivna makljaza i to je okej. Za sada, nisam video ispade sa animacijom i nadam se da ih nece biti mnogo primetljivih.

Malo i ja da ostavim neki koment .cudno.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #576 poslato: Jul 06, 2017, 23:51:04
Ma scene su bile bljutave nista posebno, DBS je mnogo los serijal

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #577 poslato: Jul 07, 2017, 11:59:06
Blue Hari nije se ni završio,a ti ocenjujes?Nisam ni ja odusevljen Superom ali ova saga je počela po meni super.Turnir je tek počeo i svi su u fazi zagrejavanja,a što se tiče ponavljana scena,vrv spremaju uzbudljive scene u narednim epizodama.Tako da ne seri!

Jeste,Piccolov snop buši sve pred sobom,ali nisi primetio da je topovski snop jači kad ga Piccolo napuni više (Tj drži više vremena prst na svom čelu),a kad ga odma ispali onda je slabiji,msm da je to logično.Koliko ja znam Gohan nije koristio djavoli bljesak još od Sel sage (ispravite ako grešim).Ali upravu si trebali su Gohanu da vrate bljesak.

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #578 poslato: Jul 07, 2017, 12:33:31
Nisam ni ja odusevljen jer moze mnogo bolje ali nije ni lose za moj ukus toliko da bi se satanizovalo.
U svakom zlu ima ponesto dobro. Eto npr imamo zamerku za likove, slon lisica itd e onda pitali se neko kako je Hindusima kada stvarno veruju u bozanstvo sa slonovom glavom   lol a ovo je samo crtani.
Ako ste oekivali da Super parira Zedu zaje*ali ste se! Super je slabiji i od GT-a.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #579 poslato: Jul 07, 2017, 12:40:34
Blue Hari nije se ni završio,a ti ocenjujes?Nisam ni ja odusevljen Superom ali ova saga je počela po meni super.Turnir je tek počeo i svi su u fazi zagrejavanja,a što se tiče ponavljana scena,vrv spremaju uzbudljive scene u narednim epizodama.Tako da ne seri!

Jeste,Piccolov snop buši sve pred sobom,ali nisi primetio da je topovski snop jači kad ga Piccolo napuni više (Tj drži više vremena prst na svom čelu),a kad ga odma ispali onda je slabiji,msm da je to logično.Koliko ja znam Gohan nije koristio djavoli bljesak još od Sel sage (ispravite ako grešim).Ali upravu si trebali su Gohanu da vrate bljesak.
Ni ne treba da se zvarsi da bi znao da li je serijal los ili dobar. Super je nepotreban serijal koji je stvoren samo zbog profita i kako smo prije govorili napravljen je za djecu uzrasta od 8 godina, mislim pogledaj dizajn najjaceg lika u cijelom DBS i kada neki lik zadobije jak udarac u stomak on ne ispjuje krv kao u DBZ i DB vec samo pljuvacku, smijesno. I animacija je mogla da bude mnogo, ali mnogo bolja u odnosu na ovo sad. Zato bih ja tebe zamolio da ne seres jer lupas gluposti.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.