Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 38903

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #460 poslato: April 15, 2017, 19:12:55
Da ja nmg da zamislim...Ja idalje nemislim da ce biti najjači u multiuniverzumu verovatno u top 3.Pošto ako se pojavi neko mnogo jači zmajeva kugla neće to opravdati jer svaki univerzum ima svoju priču.

To sam se i ja nesto razmisljao jer je istina da svaki univerzum ima svoju pricu, a trebalo bi i svoje Zmajeve Kugle (kao sto je slucaj sa Namekom, bez obzira sto je isti univerzum samo druga planeta) e sada da li su Super Zmajeve Kugle najjace od svih?!Izgleda da jesu.

Npr. kod nas je Goku najjaci dok je najjaci negativac bio Kid Bu,
Kod 11je Jiren najjaci, ali po meni je nemoguce da oni odrzavaju 100 % mir u njihovom univerzumu,znaci morao je da ima neko ko im je zadao veliku glavobolju.Tako da mozda ce biti reci i o tome, mada ne verujem...

Upravu si...Ali Zlatni Friza je mnogo jači od Kid Bua,a šta je sa Crnim Gokuom?Dobro on je ipak iz budućnosti ali opet isti univerzum :D

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #461 poslato: April 15, 2017, 19:25:50
Tako je, ali ovde pricamo o drugim univerzumima, eto na primer Jiren on je najjaci, ali nije tek tako proglasen najjacim nego je morao da se dokaze, i bude number 1 xD

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #462 poslato: April 15, 2017, 21:38:06
To su apsolutno u pravo,imali su oni nekog neprijatelja opasnog baji gde su najviše pomogli ta Vojska ponosnih vojnika a dziren je tu nastupo

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #463 poslato: April 16, 2017, 19:28:39
Opet smaracka epizoda... I opet dosta nelogicnosti :D

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #464 poslato: April 16, 2017, 19:48:42
Epizoda je meni super,nije sve u turniru moći,a i Goku nemože tek tako da pozove članove mora tu nešto da postoji

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #465 poslato: April 16, 2017, 19:49:51
Dobra epizoda samo se Grobar sali malo.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #466 poslato: April 16, 2017, 21:55:00
Opet smaracka epizoda... I opet dosta nelogicnosti :D
Smaracka je svaka ako mene pitas. :)

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #467 poslato: April 16, 2017, 21:58:58
Sto ti toliko mrzis Super
 .takoje. Animacija ili xD

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #468 poslato: April 17, 2017, 01:44:48
Brate ja se nadam da se salis :D

U epizodi se apsolutno nista nije desilo.

Znaci ovaj dosao kod Androida, malo pricali, malo ovaj lemao neke tenkiste. Posle kao e necu, ko vas je*e. Zabole me za sve, trpam se ovde sa minotaurima. Jos se bori sa Gokuom na SSB formi i parira mu.

PO logici androidi uopste ne bi trebali da mogu da napreduju, jer su roboti. Takodje je glupa ideja da su oni eto kao pre bili ljudi, pa su zato zadrzali neke ljudske spospobnosti. A kad je Android 16 unisten, videlo se da je ceo od vestackih materijala, i da u glavi umesto ono mozga i tako to ima cip. I sto bi se druga dva androida razlikovala.

Koliko god da je trenirao, nikako ne bi smeo da moze da parira Gokuu. Jer je Goku prosao kroz treninge na onom svetu, poje*o Bua, pa posle trenirao sa Visom,  dostigao neke nenormalne nivoe. Msm svakako bi Goku mogao da ga izlema, al opet nije logicno da mu parira ni na SS3 formi, a kamoli na SSB.
A ovaj je lemao neke debose tipa SNS botove, ladio jaja u jezercu, trpo koze u bulju ko albanci i odjednom parira Gokuu

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #469 poslato: April 17, 2017, 16:00:38
Moguće je da budu jači,ono su ljudi sa robotskim sposobnostima,a ne roboti sa ljudskim sposobnostima.Sto se tiče 16-stice on je bio ceo robot a 17-stica i 18-stica su kako da kažem "unapredjeni ljudi"i vidis da ima novu tehniku onaj stit meni je u celoj epizodi sve logično.A Goku se i nije trudio sa SSB

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #470 poslato: April 17, 2017, 16:42:26
Gde pise da je onaj bio ceo robot a da su ovo ljudi ???

To si sam zakljucio kako bi opravdao svoja uverenja ?

Apsolutno je nebitno da li se trudio, 17 protvi SBB ne bi trebao da moze ni napad da blokira.

Msm bu za manje od 3 sata treniranja potpuno promenio formu.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #471 poslato: April 17, 2017, 17:21:02
Kad smo vec kod Sedamnaestice,ovde sve lepo pise  lol

http://dragonball.wikia.com/wiki/Android_17

NidzaDB prevedi preko gugla...

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #472 poslato: April 17, 2017, 20:20:02
Gde pise da je onaj bio ceo robot a da su ovo ljudi ???

To si sam zakljucio kako bi opravdao svoja uverenja ?

Apsolutno je nebitno da li se trudio, 17 protvi SBB ne bi trebao da moze ni napad da blokira.

Msm bu za manje od 3 sata treniranja potpuno promenio formu.
Kad se borio protiv cella,on ga je ubo s repom u vrat da bi mu isisao energiju,al posto mu nije islo nesto,rece mu ovaj "Dzabe sine nemoz to kod mene ja sam ti robot skroz a ne ko ovi slepci"

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #473 poslato: April 17, 2017, 21:41:09
Tim gore. Ukoliko imaju vise ljudskog u sebi, onda je logicno da budu jos slabiji. Isto krilin i ostali, od kako se zavrsila saga sa Cellom, vecina je prestala da trenira, ladili jaja. A goku je nastavio na nebu, posle je trenirao i kod Visa, ostali opet ladili jaja.

Sad zvucim ko radojica brt, ko da branim Gokua. Al ono, apsolutnoi je nelogicno da mu bilo ko parira pa cak i pri obicnoj formi, a kamoli nekoj ojacanoj tipa SS2 ili SSB

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #474 poslato: April 17, 2017, 21:50:51
I obicni Zemljani bi bili jaki da treniraju od malena bili bi mozda blizu Sajonaca,Sedamnaestica je pola pola,pola covek pola robot.Goku je takav uvek da  da samopouzdanja tipu sa kojim se bori (ne prava borba nego kad isprobava,ili trenira).Goku je mozda koristio 5% snage.Da se potrudio Goku bi pocepao sedamnaesticu,a i naprimer da Goku da celu svoju snagu i leptonski i sve zivo u neki kamehame i Sedamnaestica to odbrani sa onom svojom novom tehnikom stitom,Sedamnaestica bi imao sansu jer bi Goku bio istrosen zbog tog kamehame,ali opet nebi on uspeo Gokua..

16-stica je ceo robot,zato sto je spomenuto da su samo sedamnaestica i osamnaestica polu roboti,a da je 16-stica isto polu robot,i njega pi spomenuli,tako da 16-stica je ceo robot bez imalo ljudskosti.
16-stica ima u sebi i one senzore snage i moze da trazi osobe,sto sedamnaestica i osamnaestica ne mogu zato sto su pola roboti a mozda i vecinom ljudi mada verovatno je pola pola.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #475 poslato: April 17, 2017, 21:53:24
Krilin jeste trenirao od malena,i eto vidis jaci je od prosecnog Sajonca,Nappe,Radica,Bardoka,Kralja Vegita i ostalih.Ovi Super Sajonci Goku itd,nisu prosecni Sajonci nezauzimaju ni 0,00001%.Mada sada i jesu oni svi Sajonci zato sto su ostali istrebljeni,ali kazem Krilin,Tensinhan,Jamca i jos neki zemljani su postali jaci od prosecnog Sajonca :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #476 poslato: April 18, 2017, 03:30:10
Pa postali su jaci zato sto je prosecan Sajonac ubijen na znazno nizem nivou nego sto su oni sada. uvek kada su sajonci dolazili bili su mnogooo jaci od bilo kog zemljanina. Dakle da Radic i Napa nisu ubijeni, krilin i ostali ih nikad ne bi prestigli po snazi

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #477 poslato: April 18, 2017, 13:54:40
Hmm to si upravu.Zemljani jesu slabiji možda bi Tensinhan bio ravan Nappi itd ima on potencijala,ali nebi to dugo trajalo ipak Sajoncima postaju jači kad se bore :D
Kad smo već počeli o rasama što se tiče Namekijanaca oni su po snazi slični Sajoncima,mislim Pikolo bi sad bio jači ili bar pametniji od prošečnih Sajonaca nappa itd.Mislim da Pikolo može da parira ss2,a što se tiče ss3 i ssb tu bi Pikolo mogao da parira samo po strategiji..

Skrećem malo temu ono dosadilo o robotima xD

Mada u ovoj sagi Turnir Moći ćemo videti svačiji potencijal.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #478 poslato: April 18, 2017, 16:27:27
Da li je jos neko ovo pimetio - Birusovo sledece pretskazanje...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #479 poslato: April 18, 2017, 19:07:13
Naravno, namekijanci imaju potencijal , medjutim , kad smo kod Pikola, ni o nije obican Namekijanac.

Ne zaboravi da pre svega nije jedno bice. On se spojio sa Namom , ili kako se vec zvao onaj ubedljivo najjaci namekijanac na nameku.

Posle se spojio i sa Kamijem, to sve mu je bustovalo snagu do nebesa.

Npr kada sa spojio sa Namom, msm pre toga je bio slabiji od obicnih Sajonaca, a nakon spajanja je parirao Frizi u drugoj formi...

Ako se dobro secam.