Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 39186

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #440 poslato: Mart 30, 2017, 16:46:39
I ko je rekao da je ovo poslednja saga? Je l si i ti retatdiran ili si samo glup? :-D  :-D
« Poslednja izmena: Mart 30, 2017, 17:09:47 od strane Marko Grobar »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #441 poslato: Mart 30, 2017, 17:25:44
Ni jedno ni drugo. :-/

Sve sto je izneseno od strane SVIH nas je moguce!

"Moguce npr da se pojave neki paralelni univerzumi iz druge dimenzije koji bi bili protivnici celom ovom multiverzumu. iz sveta demona ili tako nesto", jel ti citas uopste prethodne postove?????

Bas zato sam pitao SSRBraXX-a da li je XV canon,jer bi stvarno mogla da postoji time breaker prica koja bi bila extra. Ako u opste znas o cemu pricam.

A sam Zeno kao da je jeo bunike, on i ne zna sta je sve stvorio?! To je po meni van svake pameti!

Nasko u pravu si Birus i Vis su toliko alavi i drcni da bi dupe dali za hranu. Birusa jeste zaboleo ku*ac za Friza ali mu je odgovorio da ce da odbrani dezert, i da svi stanu pored njega,koliko se secam.

I nije mi namera niti da se raspravljam niti da se svadjam, jer nisam u tom stilu.
« Poslednja izmena: Mart 30, 2017, 17:50:11 od strane NikolaAF »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #442 poslato: Mart 30, 2017, 19:44:50
Neposecujem forum da bih se raspravljao sa Boleku*ancijama , nego da iznesem svoj stav i misljenje , upravo si rekao pravu stvar Nikola AF. Ja i dalje ostajem pri svome . Ocigledno Marko Grobar zna kome je sta posao, bolje nego mi svi ostali .

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #443 poslato: Mart 30, 2017, 19:56:48
Takodje brate. .ponosno.
Ispada da smo svi retardirani a on bogom dan.
Ja licno nikog nisam vredjao od kako sam se registrovao,a etiketiran sam vise puta,i koliko vidim nisam jedini! :-/
« Poslednja izmena: Mart 30, 2017, 20:17:36 od strane NikolaAF »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #444 poslato: Mart 31, 2017, 01:59:53
Ajd sad popusite ku*ac jedan drugome pa da vam bodrenje bude potpuno.

Sta fali malo da se vredjamo, sta ste se stegli ?
Ja sam sve svoje stavova iznosio sa AKO < MOZDA< UKOLIKO.

Dok vas dvojica ste iznosili sa stavom kao da ste vi "pisali" super.

Ne vredjam ja vas zato sto vas mrzim, nego zato sto vas volim :D

I kojim bogom dan ? Bogom unistenja ili bogom stvaranja ?
« Poslednja izmena: Mart 31, 2017, 02:01:30 od strane Marko Grobar »

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #445 poslato: April 07, 2017, 19:57:45
Mene sad kopka nesto citajuci prethodne komentare... Zasto buduci Zeno nije nista radio kada je primetio da crkavaju Kajevi i Unistitelji i nestaju andjeli?

Kao ni Grand Priest...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #446 poslato: April 09, 2017, 11:47:45
Kakooooooooo dobra epizoda :D

Najbolja do sada. Ne racunajuci borbe na turnirima :D

Po meni definitivno najvece sanse za pobedu imaju univerzumi 7 i 11.
Pre svega zbog borbe u timovima.
U7 ima tim koji se poznaje 20 godina,
a U11 ima tim koji radi zajedno na ocuvanju mira u univerzumu.

Toppo se usro od Gokua, svestan je da nije ni priblizno jak kao Goku.

Nova Bu forma predobra :D

Van mreže jagohan

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -2
Odgovor #447 poslato: April 09, 2017, 17:43:50
Super mi se nikako nije svidjao.Od ove sage je postao mnogo bolji.Ova epizoda mi se najvise svidja.Meni je dobro sto je Gohan poceo da trenira,Bu dostigao novu formu,Krilin opet trenira,ponovo srecemo 17.Svidja mi se i 11 univerzum.Oni ce biti sjajan tim kao i 7 univerzum jer se dugo vremena znaju
« Poslednja izmena: April 09, 2017, 17:46:35 od strane jagohan »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #448 poslato: April 09, 2017, 19:34:07
Mene sad kopka nesto citajuci prethodne komentare... Zasto buduci Zeno nije nista radio kada je primetio da crkavaju Kajevi i Unistitelji i nestaju andjeli?

Kao ni Grand Priest...

Ja lepo kazem da je Zeno izgubljen slucaj, i da uopste nije u vinklu.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #449 poslato: April 10, 2017, 01:44:44
Neposecujem forum da bih se raspravljao sa Boleku*ancijama , nego da iznesem svoj stav i misljenje , upravo si rekao pravu stvar Nikola AF. Ja i dalje ostajem pri svome . Ocigledno Marko Grobar zna kome je sta posao, bolje nego mi svi ostali .
Lepo se druzite .lak.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #450 poslato: April 11, 2017, 15:46:37
Super sa ovim epizodama pokusava da pridobije masu, a i da dobije na vremenu radi boljeg animiranja epizoda, turnir saga je kao pocela petog februara, a koji sada datum...? :D Ali svidja mi se sta pokusavaju, daju tribute svakom clanu tima 7, Goku ce prakticno okupljajuci ekipu smisliti u sebi strategiju kako da pobede, tacnije kako da ne izgube. Goku nije najblistaviji um inace, ali je genije kada se tice strategije tokom borbe... jedino da se previse ne uzivi, onda zna da zezne, to mu je Bu u ovoj epizodi pokazao.

A sto se turnira tice, mislim da ce se svesti na borbu izmedju Gokua i Jirena, drugim recima U7 vs U11, ali ja bih voleo da se U6 veoma ukljuci u ovu borbu, cak vise smatram da ce svi univerzumi posrnuti na U7, a da ce univerzum 6 zapravo priteci u pomoc i utimiti sa U7, to je bar moja zelja. Vados je pomenula da je Goku zapravo heroj jer bi Zeno unistio sve slabe univerzume ionako. Ja mislim da bi bilo zanimljivo da na taj nacin odaju pocast Gokuu ali da se sve posle svede na borbu izmedju U7 i U6 ali da ce Jiren pobediti Hit-a pre nego sto bi se to moglo da desi i onda Goku i Jiren zavrsavaju turnir, gde Goku pobedjuje ;)

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #451 poslato: April 11, 2017, 16:13:27
Super sa ovim epizodama pokusava da pridobije masu, a i da dobije na vremenu radi boljeg animiranja epizoda, turnir saga je kao pocela petog februara, a koji sada datum...? :D Ali svidja mi se sta pokusavaju, daju tribute svakom clanu tima 7, Goku ce prakticno okupljajuci ekipu smisliti u sebi strategiju kako da pobede, tacnije kako da ne izgube. Goku nije najblistaviji um inace, ali je genije kada se tice strategije tokom borbe... jedino da se previse ne uzivi, onda zna da zezne, to mu je Bu u ovoj epizodi pokazao.

A sto se turnira tice, mislim da ce se svesti na borbu izmedju Gokua i Jirena, drugim recima U7 vs U11, ali ja bih voleo da se U6 veoma ukljuci u ovu borbu, cak vise smatram da ce svi univerzumi posrnuti na U7, a da ce univerzum 6 zapravo priteci u pomoc i utimiti sa U7, to je bar moja zelja. Vados je pomenula da je Goku zapravo heroj jer bi Zeno unistio sve slabe univerzume ionako. Ja mislim da bi bilo zanimljivo da na taj nacin odaju pocast Gokuu ali da se sve posle svede na borbu izmedju U7 i U6 ali da ce Jiren pobediti Hit-a pre nego sto bi se to moglo da desi i onda Goku i Jiren zavrsavaju turnir, gde Goku pobedjuje ;)

To sam i ja skontao, brate i ja mislim da ce U6 da stane  na nasu stranu i da ce Hit ostati u poslednjih 3  (Y)
Ali jedno si 99.9 % pogodio, Goku je meta!

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #452 poslato: April 11, 2017, 18:12:21
Nezaboravi te da ima jos onih "jedinstvenih univerzuma" i ja mislim da ce se pojaviti jos neko jak kao jiren ili mozda jači,a sto se tiče gohana mislim da ce on i Piccolo da cepaju u duetu

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #453 poslato: April 11, 2017, 22:07:25
Slazem se u potpunosti :D
I ja ocekujem da U6 pomogne nasem univerzumu.

mada , sada je opet pitanje da li ce svi bas da napadnu U7. Pre svega zato sto Andjeli svih univerzuma znaju da Goku nije zao. Drugo, nekako imam utisak da Andjeli znaju sve sto zna Grand Prist :D i da su u dosluhu :D Tu se vracamo na moju teoriju da je unistenje univerzuma farsa koju je osmislio Goku :D

Cak su i neki Bogovi unistenja rekli da im je Goku zanimljiv :D Ona dobra pi*ka, sto izlgeda kao Egipatska boginja npr.

takodje pitanje je da li ce univerzumi uspeti da se dogovore oko zajednickog napada na U7, jer im to manje vise nista nece znaciti. opet ce morati da ostane samo 1. A ocigledno je da Kajevi i Bogovi unistenja ne mogu da se dogovore, tako da sumnjam da ce moci i smrtnici.

Ukoliko je Goku pojedinacno jaci od svih takmicara, onda dzabe i 200 univerzuma da se udruzi, jer on sa po udarcem moze da eliminise vecinu protivnika, a ledja da mu cuvaju ostali iz U7.
Bu je sa ovom novom formom prejak, mozda cak i na nivou Super bua koji je apsorbovao Gotenksa i Gohana i Pikola.
O vegeti ne treba trositi reci, sigurno je u top 5 najjacih boraca multiverzuma.
Gohan ce da plodi, sigurno ce neko da ga iznervira pa da popizdi i razbije nekog.
Ostali ce imati svoju ulogu, al ne smatram da ce biti nesto ozbiljnije angazovani.

Jiren je mnogo nenormalan, ali opet, nije mnogo jaci od Gokua, Jer Toppo ne bi za dz bio tako zabrinut da je siguran da je Jiren mnogo jaci.

E sad, treba razmisliti, postoji mogucnost da su sa ciljem predstavili Jirena, mozda kao najjaceg borca i najveceg konku*enta Gokuu. A mozda su i namerno stavili njega, da skrenu paznju, a npr u ostalim univerzumima ima i jacih boraca. Mada je verovatno ovo prvo. Al videcemo.

Takodje,  onih 4 univerzuma koji su postedjeni, sigurno imaju jacih boraca  i od Gokua i od Jirena. Kapiram da su ih sa namerom ostavili za neku drugu sagu.
« Poslednja izmena: April 11, 2017, 22:14:27 od strane Marko Grobar »

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #454 poslato: April 11, 2017, 22:41:34
Slazem se u potpunosti :D
I ja ocekujem da U6 pomogne nasem univerzumu.

mada , sada je opet pitanje da li ce svi bas da napadnu U7. Pre svega zato sto Andjeli svih univerzuma znaju da Goku nije zao. Drugo, nekako imam utisak da Andjeli znaju sve sto zna Grand Prist :D i da su u dosluhu :D Tu se vracamo na moju teoriju da je unistenje univerzuma farsa koju je osmislio Goku :D

Cak su i neki Bogovi unistenja rekli da im je Goku zanimljiv :D Ona dobra pi*ka, sto izlgeda kao Egipatska boginja npr.

takodje pitanje je da li ce univerzumi uspeti da se dogovore oko zajednickog napada na U7, jer im to manje vise nista nece znaciti. opet ce morati da ostane samo 1. A ocigledno je da Kajevi i Bogovi unistenja ne mogu da se dogovore, tako da sumnjam da ce moci i smrtnici.

Ukoliko je Goku pojedinacno jaci od svih takmicara, onda dzabe i 200 univerzuma da se udruzi, jer on sa po udarcem moze da eliminise vecinu protivnika, a ledja da mu cuvaju ostali iz U7.
Bu je sa ovom novom formom prejak, mozda cak i na nivou Super bua koji je apsorbovao Gotenksa i Gohana i Pikola.
O vegeti ne treba trositi reci, sigurno je u top 5 najjacih boraca multiverzuma.
Gohan ce da plodi, sigurno ce neko da ga iznervira pa da popizdi i razbije nekog.
Ostali ce imati svoju ulogu, al ne smatram da ce biti nesto ozbiljnije angazovani.

Jiren je mnogo nenormalan, ali opet, nije mnogo jaci od Gokua, Jer Toppo ne bi za dz bio tako zabrinut da je siguran da je Jiren mnogo jaci.

E sad, treba razmisliti, postoji mogucnost da su sa ciljem predstavili Jirena, mozda kao najjaceg borca i najveceg konku*enta Gokuu. A mozda su i namerno stavili njega, da skrenu paznju, a npr u ostalim univerzumima ima i jacih boraca. Mada je verovatno ovo prvo. Al videcemo.

Takodje,  onih 4 univerzuma koji su postedjeni, sigurno imaju jacih boraca  i od Gokua i od Jirena. Kapiram da su ih sa namerom ostavili za neku drugu sagu.

Objasnio...Mada bice zestoko i neverujem da je Goku najjaci u celom multiuniverzumu ali sve cemo videti stpljivo

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #455 poslato: April 14, 2017, 18:55:50
Nije jos, ali bice najverovatnije, ili ce na kraju da bude bog unistenja, videcemo... :)

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #456 poslato: April 14, 2017, 22:44:05
Pa vrv ga spremaju za Boga Unistenja. Ali realno, je l moze neko da zamisli Gokua kao strasnog Boga unistenja  ??? On je dobrica :D

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #457 poslato: April 15, 2017, 08:21:24
Da ja nmg da zamislim...Ja idalje nemislim da ce biti najjači u multiuniverzumu verovatno u top 3.Pošto ako se pojavi neko mnogo jači zmajeva kugla neće to opravdati jer svaki univerzum ima svoju priču.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #458 poslato: April 15, 2017, 08:40:53
Da ja nmg da zamislim...Ja idalje nemislim da ce biti najjači u multiuniverzumu verovatno u top 3.Pošto ako se pojavi neko mnogo jači zmajeva kugla neće to opravdati jer svaki univerzum ima svoju priču.

To sam se i ja nesto razmisljao jer je istina da svaki univerzum ima svoju pricu, a trebalo bi i svoje Zmajeve Kugle (kao sto je slucaj sa Namekom, bez obzira sto je isti univerzum samo druga planeta) e sada da li su Super Zmajeve Kugle najjace od svih?!Izgleda da jesu.

Npr. kod nas je Goku najjaci dok je najjaci negativac bio Kid Bu,
Kod 11je Jiren najjaci, ali po meni je nemoguce da oni odrzavaju 100 % mir u njihovom univerzumu,znaci morao je da ima neko ko im je zadao veliku glavobolju.Tako da mozda ce biti reci i o tome, mada ne verujem...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #459 poslato: April 15, 2017, 10:14:49
da da :D Sigurno je i u drugim univerzumima bilo bolesno jakih negativanca/

E sad, je l ste videli da svaki univerzum, tj tajni svetovi kajeva i  bogova unistenja imaju neki psecifican izgled. a Npr Kaj 2 univerzuma je rekao kao, niko ne moze da se meri sa inteligencijom 2. univerzuma