Slazem se u potpunosti

I ja ocekujem da U6 pomogne nasem univerzumu.
mada , sada je opet pitanje da li ce svi bas da napadnu U7. Pre svega zato sto Andjeli svih univerzuma znaju da Goku nije zao. Drugo, nekako imam utisak da Andjeli znaju sve sto zna Grand Prist

i da su u dosluhu

Tu se vracamo na moju teoriju da je unistenje univerzuma farsa koju je osmislio Goku

Cak su i neki Bogovi unistenja rekli da im je Goku zanimljiv

Ona dobra pi*ka, sto izlgeda kao Egipatska boginja npr.
takodje pitanje je da li ce univerzumi uspeti da se dogovore oko zajednickog napada na U7, jer im to manje vise nista nece znaciti. opet ce morati da ostane samo 1. A ocigledno je da Kajevi i Bogovi unistenja ne mogu da se dogovore, tako da sumnjam da ce moci i smrtnici.
Ukoliko je Goku pojedinacno jaci od svih takmicara, onda dzabe i 200 univerzuma da se udruzi, jer on sa po udarcem moze da eliminise vecinu protivnika, a ledja da mu cuvaju ostali iz U7.
Bu je sa ovom novom formom prejak, mozda cak i na nivou Super bua koji je apsorbovao Gotenksa i Gohana i Pikola.
O vegeti ne treba trositi reci, sigurno je u top 5 najjacih boraca multiverzuma.
Gohan ce da plodi, sigurno ce neko da ga iznervira pa da popizdi i razbije nekog.
Ostali ce imati svoju ulogu, al ne smatram da ce biti nesto ozbiljnije angazovani.
Jiren je mnogo nenormalan, ali opet, nije mnogo jaci od Gokua, Jer Toppo ne bi za dz bio tako zabrinut da je siguran da je Jiren mnogo jaci.
E sad, treba razmisliti, postoji mogucnost da su sa ciljem predstavili Jirena, mozda kao najjaceg borca i najveceg konku*enta Gokuu. A mozda su i namerno stavili njega, da skrenu paznju, a npr u ostalim univerzumima ima i jacih boraca. Mada je verovatno ovo prvo. Al videcemo.
Takodje, onih 4 univerzuma koji su postedjeni, sigurno imaju jacih boraca i od Gokua i od Jirena. Kapiram da su ih sa namerom ostavili za neku drugu sagu.