Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 39247

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #420 poslato: Mart 27, 2017, 12:35:49
1.Birus je dobrica, mozes misliti cak i koliko je dobar kad dopusta da ga Bulma samara lol
2.Friza - vec vidjeno...  :(
3.Hit jeste tipa profesionalnog vojnika ( plus je sada Prijatelj Z ratnika), znaci pozitivac kao i ostali borci Sampine ekipe :)
4.Zamas nedefinisan, on jeste zao ali nije to ono na sta smo navikli :p
5.Jiren je pipadnik Pride Troopersa znaci pozitivci i na kraju ce i oni biti prijatelji Z ratnika. :D
6 Whos next??? .panika. :((

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #421 poslato: Mart 27, 2017, 20:34:54
Bas tako, u celom DBSu nije bio nijedan pravi zlocesti negativac :D kao sto je npr ona Sova u kung fu Pandi :D

Zamas jeste zao, ali bio je zao u svom vremenu, jer se u DBSu sve svodilo na borbu protiv Gokua i Vegete, gde nije pokazao neko posebno zlo, sem sto ih mrzi. A u prici pokazuju kako je ubio Chichi i ostale, i kako uziva. Mada to nije ovaj nivo postojanja, to je vise secanje.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #422 poslato: Mart 28, 2017, 07:04:58
Brate ako obratis paznju i u prvom serijalu imamo samo 2 negatvca tj. Red Ribon i Kralja Pikola, svi ostali postaju Z ratnici.

A u Z i GT sve gori do goreg. To se trazi lol :D

Dobro je pitanje koliko ce saga sadrzati super, vec se polako blize 100 epizodi...

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #423 poslato: Mart 28, 2017, 12:47:03
Meni se svidjaju negativci poput Sela. Pojavio se niotkuda,a planiran i napravljen godinama unazad,dosao iz buducnosti,lovi Z ratnike, ima nekoliko ciljeva a jedan od njih je da se usavrsi. To mi je vrh,odnosno sav njegov pristup! ;)

A u serijalima ukljucujuci i filmove, ima li smo: Androide, Legendarnog Super Sajonca, Pirata sa Romskim autfitom (Bodzaka), Mutiranog demona iz pakla (Dzanembu), poludelog segrta Kaja - Zamasa, Intergalaktickog tiranina - Friza, Unistitelja svetova - Bua, Zle Namekijance (Kralja Pikola i Slaga), Parazita sa planete Tafl, Zmajeve iz Senke, Boga Unistenja, i jos dosta toga. E sada je pitanje sta fali tj. nedostaje kada je sve ispucano  lol
« Poslednja izmena: Mart 28, 2017, 12:55:13 od strane NikolaAF »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #424 poslato: Mart 28, 2017, 13:19:01
Ma uvek moze da se smisli nesto. Svakako je Z ubedljivo najjaci serijal sto se tice te tematike, borbe zla i dobra...

obican DB se vise odnosio na pracenje razvoja Gokuovog zivota i treniranje za turnire borilackih vestina. Dakle samo jedno pravo cisto zlo je bilo, Kralj Pikolo, demon zla. A Ovamo Friza i Bu su bili cisto zlo, dok je Cell  bioandroid, dakle ono za sta je programiran to je i radio. ALi je ipak pustio Z ratnike da treniraju dodatno i cekao ih, tako da ima u njemu Gokuove krvi :D

Kid Bu je cisto zlo, to je rekao i Kaj, zato je i najopasniji. Ako pogledas, Kid Bu skoro da uopste nije govorio, mozda samo par reci na samom kraju, dok su ostali Buovi imali trunku dobra u sebi od apsorbovanih protivnika

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #425 poslato: Mart 29, 2017, 08:53:42
Citam juce na netu, i ispade da su Bardock i njegov tim placenika canon, tj. spadaju u listi canon Sajonaca!
SSRBraX ovo pitanje se vise odnosi na tebe jer ti znas o cemu pricam.Sta ako je Bardock ziv i spasen u zadnji trenutak kao u XV-u?
Zasto ga Goku nije sreo na onome svetu?
Sta ako su Mira i Towa canon,pa se ipak pojave u Superu jer je pitanje koliko ce uopste imati epizoda, sada lupam mozda 500?!
A jos jedan znak da je Bardock canon jeste taj kada je Friza video njega u Gokuu na Nameku,tj setio ga se.
« Poslednja izmena: Mart 29, 2017, 09:11:37 od strane NikolaAF »

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #426 poslato: Mart 29, 2017, 09:50:27
Ne verujem da je Bardock povezan sa Super-om, to je definitivno moja zelja ali mislim da je to jedino moguce u DB igricama. Bardock je jedan (a i moj) od najomiljenijih likova u DBZ serijalu, jer je prakticno Goku sa stavom ratnika revolucionara. Moguce da Towa i Mira i ostali demoni budu kasnije nakon turnira novi protivnici mada ne verujem ali bilo bi jedno od mogucih pravaca nakon turnira. Svakako u tom slucaju mogu da vrate bilo kog heroja ili zlikovca ili bilo koga drugog ako uvedu time breaker-e, ali mislim da bi to vec bilo previse... N (neki broj) povratak Frize :D stvarno nekreativno :D Moraju da stvore neke nove neprijatelje.

Sto se tice "niko nije bio 100% zloca" ? ? ? ? ?
Kako nije?
Friza - cisti podmukli zlikovac
Cell - arogantno zlo (prevashodno zbog Vegetinih gena, naravno i Gokuovih :D )
Buu - pobio silne civilizacije i unistio brojne planete (fat Buu nastao kao posledica absorbcije kaJeva)
Demon Piccolo - cisto zlo
Crvena armija - ljudsko zlo
Zamasu - psihopata koji optuzuje ljude za sve sto ne valja prakticno pali andjeo koji smatra da humanoidi su necistota (iako je i sam jedan) :D

naravno da ima mnogo likova koji su preobraceni, pocevsi od Krilina, Yamache, Tien i Chaos, Piccolo, Vegeta, Hit etc.
« Poslednja izmena: Mart 29, 2017, 09:52:07 od strane SSRBraX »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #427 poslato: Mart 29, 2017, 09:59:56
Ma mi smo govorili o Superu, ostalo se podrazumeva i tako sam i napisao.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #428 poslato: Mart 29, 2017, 10:03:42
Oh okey, nisam bio par dana na forumu, pa nisam citao sve unazad  xD

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #429 poslato: Mart 29, 2017, 10:07:14
I jos nesto, Bardock je prvi pokazao da ima muda i suprostavio se Frizu, iako je platio zivotom, ili ipak nije...?! Videcemo  lol

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #430 poslato: Mart 29, 2017, 15:29:12
A sta ako Hit bude bio pobednik turnira???

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #431 poslato: Mart 29, 2017, 19:06:30
Da li ljudi mozete da zamislite koliki je univerzum? A Zeno ga unisti instant jel tako, planeta Zemlja u Superu je nikad zasticenija , da li bi Birus zeleo da ostane bez ukusne hrane, pa i Whis, naravno da ne jel tako , tako je. Nasi junaci nisu ni potrebni da je brane , tu su Birus i Whis , odkud Whisu interes da ubrza Bulmin proces trudnoce? Ako ode univerzum 7 u istoriju nema ukusne hrane , sa planete Zemlje jel tako, tako je.Pa i ako se pojavi neko mnogo mnogo jak , tu nam je na raspolaganju u krajnjoj nuzdi Fuzija, al opet kakav to zlkovac mora biti, besmrtan kao Zamas, pa zvace Kakarot opet Zena i pa pa Zlikovce kakav god da si ? Ali ja sam razmisljao sta ako je Zeno iz buducnosti zarazen Zamasuovom mrznjom prema ljudima ili se je ovaj kao virus pred sam svoj kraj uspeo infiltrirati u Zena i sad ceka pogodan trenutak da napravi pizdariju?Mi Zamasovu smrt nismo videli , ili se varam, kao  neka vriska, posle vidimo Zena kako pluta u prostoru ispunjenom svetloscu, Goku ga pokupi i dovodi ga u nas Time-line. Mozda Gokuova  najveca greska nije to sto je zapeo  da se organizuje turnir?

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #432 poslato: Mart 29, 2017, 20:09:23
Tacno tako, e tu dolazimo do nelogicnosti bas zbog tog dugmeta!
Znaci trebalo bi da se pojavi negativac jaci od oba Zenoa,ili je stvarno Zeno iz buducnosti inficiran.mozda i postoji neko zatvoren negde ko je preopasan i ujedno zaboravljen od svih(poput Demigre i Bodzaka,Madzin Bua itd) ali za sada nemamo informacija o tome, o5 kazem to je samo nagadjanje sa moje strane!E tu bi morao da stupi scenario kao kod povratka Frize,znaci Sorbet i Tagoma su ga se "setili"...

A sta ako Goku na kraju postane Zeno, tj Svegic, a ne Bog Unistenja???
« Poslednja izmena: Mart 29, 2017, 20:23:55 od strane NikolaAF »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #433 poslato: Mart 29, 2017, 22:33:41
Ja mislim da ta teorija nema veze sa mozgom.
Birusu i Visu je zabranjeno  da se mesaju. Ok, jesu oni privrzeni Zemljanima, ali ne mogu da se slozim da bi dosli da razbiju nekog negativca ukoliko bi se pojavio.

Takodje i Zeno, siguran sam da ga apsolutno zabole za sve, i ne vidim razlog zasto bi se on mesao u nesto i negde. Ovo sa zamasom moze da bude, ali je glupo. I verujem da se nece vracati.

Nije moguce da se pojavi neko jaci od zenoa, ili da se zenoi sukobe, to bi znacilo kraj postojanja.

Jer ako se Zeno u buducnosti nije mesao u to sto mu neko ubija Bogove unistenja , Andjele i Kajeve, sta ga boli ku*ac za zemljane ?

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #434 poslato: Mart 29, 2017, 22:39:39
A inace, ukoliko mogu da se koriste samo tehnike, Goku i Vegeta mogu da se Pogogete, i eto ti pobeda na turniru u 2 minuta. SSB Gogeta bi lagano isprebijao i vecinu ,a mozda i sve bogove unistenja

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #436 poslato: Mart 30, 2017, 14:43:42
Ja mislim da ta teorija nema veze sa mozgom.
Birusu i Visu je zabranjeno  da se mesaju. Ok, jesu oni privrzeni Zemljanima, ali ne mogu da se slozim da bi dosli da razbiju nekog negativca ukoliko bi se pojavio.

Takodje i Zeno, siguran sam da ga apsolutno zabole za sve, i ne vidim razlog zasto bi se on mesao u nesto i negde. Ovo sa zamasom moze da bude, ali je glupo. I verujem da se nece vracati.

Nije moguce da se pojavi neko jaci od zenoa, ili da se zenoi sukobe, to bi znacilo kraj postojanja.

Jer ako se Zeno u buducnosti nije mesao u to sto mu neko ubija Bogove unistenja , Andjele i Kajeve, sta ga boli ku*ac za zemljane ?
Au Care neslazem se sa tobom! Kako se nisu mesali Whis i Birus, pa isli su cak u drugi uneiverzum da saznaju ko je Black, pa posle je Birus likvidirao Zamasa jel tako. Zeno je unistio univrezalnog Zamasa, da li je ? Ali se  umesao. A Black nije pobio Bogove unistenja nego kajeve i samim tim onda pomru i bogovi unistenja ,a andjeli su postali neaktivni.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #437 poslato: Mart 30, 2017, 15:48:11
Pricas gluposti.

Nisu se oni umesali zato sto im je bilo zao za Gokua, vec sto je to njihov posao.
 Da bi unistili zamasua, sacekali su da napadne, tj ubije Govasua. Dakle napad na Kaja je unistenje. Dakle moze se okarakterisati kao  pobuna i gusenje pobune. Zatim koristio je Vremenski prsten, sto je takodje zabranjeno s obzirom da nije Vrhovni Kaj. Dalje
dosao je u Birusov univerzum i napao onog lika sto zna sve, raspitivao se za Gokua i za super zmajevve kugle.
Dakle narusio je suverenitet i integritet boga unistenja. To znaci unistenje.

Takodje, Zeno je unisstio ceo univerzum, ne zato sto je hteo da pomogne Gokuu, vec zato sto to sto je zamasu postao univerzum je protiv pravila postojanja. Pa unistio bi i gokua da nije pobegao. Dakle nije se UMESAO kako ti kazes, vec je radio svoj posao. Boleo ga je ku*ac za gokua i sve koji su bili tu

Kazes Black nije ubio bogove unistenja?! Je l si ti decko retardiran ?
Ubio je kajeve, sto znaci da je ubio i Bogove i Andjele, jer su svi nestali. Isti ku*ac da li ih je ubio ili su nestali, to nije bitno,  sustina je da je poceo da ubija bogove. Dakle to je za unistenje.

kada je friza napao zemlju, i kad je ugledao Birusa, pitao ga je da li si dosao da me sprecis. Ovaj mu je odgovorio u fazonu, ma boli me ku-rac, ne mesam se u sukobe smrtnika.

Jedina stvar je u tome sto su preterali sa nivoom moci. Jer Goku je sada najjaci borac u UNIVERZUMU. Dakle, ukoliko  pobedi na turniru moci, bice najjaci borac u MULTIVERZUMU. I ko onda moze da dodje i da napadne zemlju ili bilo sta. Dakle nemas sanse da se odjednom pojavi neko ko je jaci od Gokua. Zbog toga je nebulozno ovo sto rade. Videcemo kako ce da objasne sta kako i gde posle ide prica.

Moguce npr da se pojave neki paralelni univerzumi iz druge dimenzije, koji bi bili protivnici celom ovom multiverzumu. iz sveta demona ili tako nesto. Jer ne vidim na koji nacin mogu da ikopaju nove negativce koji ce da napadnu Gokua. msm jedino logicno bi bilo da oduze ovu sagu na 100 epizoda, i onda Goku na kraju pobedi, postaje super bog ku*ac palac cica mica i gotova prica i kraj

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #438 poslato: Mart 30, 2017, 15:52:09
Goku NIJE jaci od Jirena!
I ovo nece biti poslednja saga,mogu glavu na panj da stavim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sto rece Nasko valjda ko zna kakvih sve ima po ostalim univerzumima i o5 ponavljam svi oni negativci ispadaju pi*kin dim!
A Goku ima jos da gusla do titule najjaceg!
« Poslednja izmena: Mart 30, 2017, 15:54:45 od strane NikolaAF »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #439 poslato: Mart 30, 2017, 16:41:34
Pa ko je rekao da je jaci?