Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 39046

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #300 poslato: Februar 26, 2017, 18:29:34
05 sam bio u pravu kada sam rekao da ce da nastupi killing frenzy,i da svacija glava visi o koncu!

BTW kako vam se do sada svidja uvod u ovu sagu?

:D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #301 poslato: Februar 26, 2017, 19:04:07
Pa nije bas svima :D

Van mreže Radojica7

• Početnik
  • **
    • Rejting: -4
Odgovor #302 poslato: Februar 26, 2017, 19:14:26
Sad ce da otkrijemo zasto Zeno ne preti da ce da ubije andjele i zasto Vis nikada nije pokleknuo kad se sreo sa kraljem svega,mislim da su te dve stvari povezane

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #303 poslato: Februar 26, 2017, 20:28:11
Da , Andjeli imaju poseban stalez, oni su deca Grand prista, i daleko su iznzad Bogova univerzuma. Nikada se ne klanjaju.
takodje nece biti unisteni ukoliko se unisti njihov univerzum :D Mada , oni bi automatski trebali da nestanu ukoliko Bog unistenja umre... Tako da ne znam sta im znaci to :D
A 4 univerzuma su postedjena, tj i ako izgube nece biti unistena :D Al ajd da ne spamujem vise ;D

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #304 poslato: Februar 26, 2017, 22:34:00
Samo ti spamuj... ne se uzbudjavaj @Marko Grobar   lol

Sve ce to Svegic da razje*e na kraju, videcete :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #305 poslato: Februar 27, 2017, 00:26:02
ahhahahahaha :D Tek sad videh :D Mislio sam na "spojlujem" :D

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #306 poslato: Februar 27, 2017, 10:40:33
Hm... naravno da je najslabiji kada ce da ucestvuju rosi tensinhan i krilin .gg.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #307 poslato: Februar 27, 2017, 11:50:36
Pa realno... Mada mislim da 18 i 17 takodje srozavaju prosek, jer oni zapravo nemaju nikakav KI.

E sad, Topo i Onaj Pcela men su iz univerzuma 11, koji ce da se bori. Pa koliko su onda tek jaki postedjeni univerzumi kada su jaci od univerzuma 11...

Ili npr, Champin univerzum je jaci od U7, ali znamo da kada bi bio taj duel, da bi U7 pobedio, jer je Goku jaci od Hita. Tako da ti proseci snage i nemaju neke veze sa realnim stanjem...
« Poslednja izmena: Februar 27, 2017, 11:52:49 od strane Marko Grobar »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #308 poslato: Februar 27, 2017, 12:41:54
Pitanje je,da li je Goku u mogucnosti da pobedi Hita...?!

Van mreže Ulong

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #309 poslato: Februar 27, 2017, 13:03:08
Ovaj beli borac kao vanzemaljac je 100 % transformacija Hita sa kojim ce se Goku boriti u finalu... zivi bili pa videli.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #310 poslato: Februar 27, 2017, 13:11:59
Pogledaj u novom openingu i bice ti jasno da su Hit i onaj lik 2 razlicite licnosti.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #311 poslato: Februar 27, 2017, 18:01:45
Nije, nisu ista osoba.

Pa mislim da jeste. Jer u poslednjoj tuci, bilo je nereseno, iako Goku nije iskoristio Kajo ken tehniku, a Hit je ispucao sve svoje moci i tehnike. Dakle procitan je :D  Mada Hit ima ubedljivo najjace tehnike, ono je nadrealno

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • www.zmajevakugla.rs
Odgovor #312 poslato: Februar 28, 2017, 16:42:36
Hm... naravno da je najslabiji kada ce da ucestvuju rosi tensinhan i krilin .gg.
Kornjacin Vrac, je*o te Rosi :D

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • www.zmajevakugla.rs
Odgovor #313 poslato: Februar 28, 2017, 16:44:55
U ovoj borbi izmedju Gohana i onog Lavendera, mogu reci da nije bilo nekih specijalnih i velikih ispada sa animacijom. Naravno bilo je "low" efekata, scena itd. Ali se nadam da ce bar ovoliko dobro biti do kraja turnira.

Npr, jako slabo brinu o nekim stvarima, kao npr unistavanje ringa. Gohan je se zabio u teren pet puta, teren neokrznut i tek tamo na kraj kad je Gohan ovog zakucao zajedno sa njim u teren napravili rupu. :)
Nema sta, "low" animacija, ne brinu o detaljima... jbg.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #314 poslato: Februar 28, 2017, 21:34:37
MA samo cekam epizodu kad ce sve da useru sa animacijom :D Vidim u sledecoj ovaj vuk postaje dzin, eto prilike :D

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #315 poslato: Mart 01, 2017, 00:39:35
Mene stvarno interesuje taj "rating" ? Na osnovu cega je? Power level? Nivo pravednosti smrtnika? Broj smrtnika? Odnos dobrote i zla? Ovo bi moglo da ima smisla jer Birus traljavo radi svoj posao, uglavnom spava, kontam da Champa nije toliko lenj a i da je Vados mnogo ozbiljnija od Whis-a, zapravo u to sam ubedjen, pogotovo cinjenica da Whis kao i Birus odlepi cim vidi dobru hranu

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #316 poslato: Mart 01, 2017, 01:05:23
I ja sam bas razmisljao. Da li se odnosi na tim koji ucestvuje na turniru, ili ukupno na ceo univerzum. Posto pominju rejting univeruzma :D Jer npr Majin Bu nije smtrnik :D

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #317 poslato: Mart 01, 2017, 20:53:21
Ne moze da se odnosi na tim, jer timovi jos nisu formirani, ja stvarno mislim da to ima veze sa Birusovim neadekvatnim unistavanjem univerzuma, on unistava planete na osnovu toga koliko je hrana zadovoljila njegove ukuse a ne po nekom realnom principu... da li ima previse kriminala ili da li postoji neka opasnost na toj planeti za druge planete i rase i vrste...

A cinjenica da je bog zeleni patuljak jos manje voljan da unistava planete od Birusa dovelo i do rezultata da taj univerzum ima najnizu ocenu, kontam da je tamo stopa kriminala najveca a ne da su najslabiji borci...

Moze se desiti da je npr. ocena univerzuma iznad 7 ali da je prosecna snaga osoba u tom univerzumu visoka ali daleko manja od snage Gokua i Vegete...

Univerzum 6 ima vecu ocenu od U7 ali znamo da tamo postoji citava planeta sajonaca, verovatno i vise planeta ako su radili po koju kolonizaciju, a njih neka je 7 miliona (totalno proizvoljan broj) po power level-u od bar 5000 to je puno... a gde je tu jos Hit, Botamo, Mageta... verovatno i pripadnika njihovih vrsta ima vise (neko je rekao da pripadnici Magetine vrste su osetljivi na uvrede,sto ukazuje da ih ima vise)

Dok je prosecna snaga zemljanina (coveka) realno negde do 20 na skauteru... moja procena s obzirom da je Raditz video da je farmeru, koji realno nije borac power lvl 5

Moze biti veliki plot twist... Toppo je bio impresioniran Gohanovom snagom protiv Lavandera, mozda ce tek biti kad vidi Gokua (ovo zadnje nisam siguran da li je reakcija bila na Gohana ili Gokua, mrzi me da sad pregledam samo da bih to video)
« Poslednja izmena: Mart 01, 2017, 21:02:22 od strane SSRBraX »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #318 poslato: Mart 01, 2017, 22:29:22
Da, da... Odlicno vidjenje :D

Kapiram da ce objasniti to malo detaljnije u narednim epizodama. Jer npr, nema sanse da je neki univezum po timu jaci od U11.

A sto kazes, timovi jos nisu ni formirani..

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #319 poslato: Mart 02, 2017, 19:41:16
Sinoc nisam mogao da zaspim, pa sam celu noc razmisljao o serijama :D (DBS, Got i TWD) :D retard

Sto se tice DBS. Mislim da se ovo o slabosti univerzuma odnosi na rad Boga Unistenja i Kajeva, jer su kada je Popa objavio Svegicev proglas, Birus je rekao da je Kaj kriv jer se uvek krije iza i drzi po strani, a Kaj je rekao Birusu da je on pi*ka i da samo spava. Dakle vrv se odnosi na njih, i na njihov rad. Takodje citao sam negde da Sidra ne moze nikog da unisti, i da je ono, dobrica fazon. pa utuda i najlosija ocena njegovog univerzuma.

E sad , Majin Bu.. Majin bu bi trebao da bude najzaje*aniji borac svih univerzuma. Jer pre svega, on je NEUNISTIV... Onaj koncept na kraju DBZa je debilan. Bu ima sposobnost regeneracije, i bez obzira koliko ga usitnio, on se opet pojavi. Bogovi nisu mogli da ga uniste u dalekoj proslosti, vec su morali da ga zatvore magijom , i na taj nacin zaustave. takodje, Old Kaj kaze (u DBZu) da je Majin Bu opasniji od najopasnijeg lika koji je njega zakljucao u Z Mac (a njega je u Z mac zakljucao Birus) Dakle Majin Bu je u toj nekoj proslosti pre 4-5000 godina bio jaci i od Birusa (iako Birus u DBZu nije postojao ni kao ideja), (ali po nekoj logici samo je Birus imao razlog da zatvori Kaja u Z mac). Sto se tice neunistivosti, Bu se formirao od onog dima, dakle moze samo da promeni agregatno stanje, ali ne i da nestane. Sa druge strane, ima moc koju poseduju Bogovi. Moze da hiluje, da transformise ziva bica u slatkise (ok, ovo je debilno, al opet je jaka tehnika). Zatim moze da apsorbuje protivnika, i na taj nacin ojaca sebe. Dakle ako bi Majin Bu na turniru apsorbovao par jakih likova, postao bi nenadje*iv.

Dakle , Majin Bu bi trebao da bude sledeci Bog Unistenja, jer ima sve predispozicije za to. On je ustvari Bog svih demona, najaci demon koji je ikad postojao i koga je stvorila zla magija. Kakvi sajonci kakve pi*ke materine, menjaje boje kose i slicne gluposti.