Sinoc nisam mogao da zaspim, pa sam celu noc razmisljao o serijama

(DBS, Got i TWD)

retard
Sto se tice DBS. Mislim da se ovo o slabosti univerzuma odnosi na rad Boga Unistenja i Kajeva, jer su kada je Popa objavio Svegicev proglas, Birus je rekao da je Kaj kriv jer se uvek krije iza i drzi po strani, a Kaj je rekao Birusu da je on pi*ka i da samo spava. Dakle vrv se odnosi na njih, i na njihov rad. Takodje citao sam negde da Sidra ne moze nikog da unisti, i da je ono, dobrica fazon. pa utuda i najlosija ocena njegovog univerzuma.
E sad , Majin Bu.. Majin bu bi trebao da bude najzaje*aniji borac svih univerzuma. Jer pre svega, on je NEUNISTIV... Onaj koncept na kraju DBZa je debilan. Bu ima sposobnost regeneracije, i bez obzira koliko ga usitnio, on se opet pojavi. Bogovi nisu mogli da ga uniste u dalekoj proslosti, vec su morali da ga zatvore magijom , i na taj nacin zaustave. takodje, Old Kaj kaze (u DBZu) da je Majin Bu opasniji od najopasnijeg lika koji je njega zakljucao u Z Mac (a njega je u Z mac zakljucao Birus) Dakle Majin Bu je u toj nekoj proslosti pre 4-5000 godina bio jaci i od Birusa (iako Birus u DBZu nije postojao ni kao ideja), (ali po nekoj logici samo je Birus imao razlog da zatvori Kaja u Z mac). Sto se tice neunistivosti, Bu se formirao od onog dima, dakle moze samo da promeni agregatno stanje, ali ne i da nestane. Sa druge strane, ima moc koju poseduju Bogovi. Moze da hiluje, da transformise ziva bica u slatkise (ok, ovo je debilno, al opet je jaka tehnika). Zatim moze da apsorbuje protivnika, i na taj nacin ojaca sebe. Dakle ako bi Majin Bu na turniru apsorbovao par jakih likova, postao bi nenadje*iv.
Dakle , Majin Bu bi trebao da bude sledeci Bog Unistenja, jer ima sve predispozicije za to. On je ustvari Bog svih demona, najaci demon koji je ikad postojao i koga je stvorila zla magija. Kakvi sajonci kakve pi*ke materine, menjaje boje kose i slicne gluposti.