Ono sto mene interesuje je da li ce se hit jos razviti? kao sto je pojacao preskakanje vremena na proslom turniru i tako biti u duelu sa jirenom?, Al mislim da nece doci do te borbe jer ce goku prebiti jiren-a 
Da li ce Hit uci u duel sa DZirenom, sad mozemo samo da nagadjamo, ali da li ce se razviti tokom ovog turnira, siguran sam da hoce!
mada sumnjiv mi je jako, osecam da ima nekog keca u rukavu i samo cekam kada ce da se pojavi u najboljem svetlu, jer ona borba sa onim zecom tu mi izgledao kao da se bas stedeo, sto verujem i da jeste, videlo se samopouzdanje u njemu uvek ga je imao, preterano je iskusan i promisljen borac, taktican, ali mislim da ima nesto skriveno u sebi!!
a za Gokua i da ne pricam, on uvek ima nesto skriveno i njega cekam samo da ga vidim kako ce da podignee ko zna jos za koliko svoj nivo snage!
I jos nesto, ako ce da naprave tako da Goku bude taj koji ce da pobedi DZirena, a ako se ispostavi da je DZiren taj koji je jaci od svog boga unistenja, u sta sam siguran 100% da jeste, onda ce mnogo glupo da bude! jer secam se da je Vis rekao da ce na turniru da budu ili bude nebitno neko ko je jaci od boga unistenja a da je taj bog unistenja jaci od birusa, "Visove reci" na sta mu je Birus odgovorio da mu je samo jednom oborio ruku!

najverovatnije da je to DZiren, i ako je tako bilo bi pozeljno da naprave neki duel goku i hit recimo zajedno protiv njega lupam sad, cisto dajem primer, al sam na njegaa bezveze, ogromna je razlika u nivoima snage!