Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Koji ce sljedeci Univerzum biti unisten

Samke13579 · 1206

Van mreže Samke13579

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
poslato: Avgust 15, 2017, 05:52:01
Vidijeli smo unistenje devetog i desetog univerzuma.Sta mislite koji je sljedeci,i zašto?

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #1 poslato: Avgust 16, 2017, 21:05:04
U3? Ja mislim da ce oni sledeci biti izbrisani , Mosco i njegovi roboti, nista posebno nisu, neznam kako samo ranije nisu poispadali smesni su.
« Poslednja izmena: Avgust 16, 2017, 21:08:11 od strane Nasko1988 »

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #2 poslato: Avgust 18, 2017, 01:18:41
U3? Ja mislim da ce oni sledeci biti izbrisani , Mosco i njegovi roboti, nista posebno nisu, neznam kako samo ranije nisu poispadali smesni su.

Isto kao i U2.  Ovo je borba a oni tamo neka srca koriste za borbu.Steta sto ih onda Sedamnestica nije poizbacivao za vreme transformacije jer bi tad bilo zanimljivije ovako samo oduzavaju nebitne stvari. Meni iskreno bas bzv nesto taj U2.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #3 poslato: Avgust 18, 2017, 06:30:26
Bravooo MAAAAAX Bravo bravo.. Upravo to, bezveze odugovlace pricu, a likovi ce svakako da izgube

Van mreže janko

• Novajlija
  • *
Odgovor #4 poslato: Avgust 31, 2017, 03:03:17
i ja mislim da ce treci da isapdne naredni, mada kako je krenulo mozda bude i cetvrti.
Nego mene cudi to da je veliki svestenik rekao da je 7 univerzum predzadnji po snazi od svih, a  deveti najslabiji!
a ovo sedmi univerzum iz svakog univerzuma izbacuje po par protivnika, sje*ali su 9 i 10 ceo univerzum upravo oni
a sedmi predzadnji po snazi, sta izmisljaju!

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #5 poslato: Avgust 31, 2017, 23:15:50
Jao Janko ubi se...
Predposlednji su jer imaju malo ratnika u uniberzumu,je l si primetio da su predstavnici sedmog.u svi sa zemlje?Za to je odgovoran Goku jer.je ubio jake neprijatelje

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #6 poslato: Septembar 01, 2017, 00:41:18
Jao Janko ubi se...
Predposlednji su jer imaju malo ratnika u uniberzumu,je l si primetio da su predstavnici sedmog.u svi sa zemlje?Za to je odgovoran Goku jer.je ubio jake neprijatelje

jahahahahahaha, nidzomlije, da te nema, trebalo bi te izmisliti, tj napraviti :D ako me razumes :D poyy

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #7 poslato: Septembar 01, 2017, 06:58:54
Dodjosi sto bi rekao Djordje Cvarkov. Nisu svi sa Zemlje. Npr Goku , Vegeta , Friza, moze se reci i delimicno i za Pikola , da se nije spojio sa Nailom i Kamijem bio bi Zemljanin jer je tu nastao kada mu je otac KING PIKOLO izdahnuo.A i Gohan je polutaner ali aj da mu damo drzavljanstvo spasio nas je od SELA. Androidi su stvoreni na Zemlji to sa sigurnoscu znamo. Rosi , Krilin , Tensinhan mozemo samo da predpostavljamo da su rodjeni Zemljani,moze Akira sutra da kaze da su pali s Marsa . 
Mafuba koji je K* sad s tom tehnikom , pre su umirali kada je upotrebe sad im nista nije . Ajde razumem da je moze upotrebiti Goku ili Pikolo ili Trunks protiv Zamasa , imaju ogromnu snagu. Kako Rosi on je vec jednom umro kada je probao da zakljuca Pikola pa nije uspeo. Jedino mi pada na pamet da je sakupio ZK i da je pozeleo Vecni Zivot,ali to jos nije objavljeno, i da onda moze umreti samo ako ga neko ubije.

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
Odgovor #8 poslato: Septembar 01, 2017, 22:43:40
Ono sto mene interesuje je da li ce se hit jos razviti? kao sto je pojacao preskakanje vremena na proslom turniru i tako biti u duelu sa jirenom?, Al mislim da nece doci do te borbe jer ce goku prebiti jiren-a xD

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.

Van mreže janko

• Novajlija
  • *
Odgovor #9 poslato: Septembar 02, 2017, 03:56:43
Jao Janko ubi se...

Znaci po ovome sto ti kazes, jer ja nmg da se setim bas precizno te scene, ispada kako je on njima rangirao samo popularnost stanovnista univerzuma, tj.. Boraca? ko ima vise boraca/ratnika, a ko manje

Van mreže janko

• Novajlija
  • *
Odgovor #10 poslato: Septembar 02, 2017, 04:08:01
Ono sto mene interesuje je da li ce se hit jos razviti? kao sto je pojacao preskakanje vremena na proslom turniru i tako biti u duelu sa jirenom?, Al mislim da nece doci do te borbe jer ce goku prebiti jiren-a xD
Da li ce Hit uci u duel sa DZirenom, sad mozemo samo da nagadjamo, ali da li ce se razviti tokom ovog turnira, siguran sam da hoce!
mada sumnjiv mi je jako, osecam da ima nekog keca u rukavu i samo cekam kada ce da se pojavi u najboljem svetlu, jer ona borba sa onim zecom tu mi izgledao kao da se bas stedeo, sto verujem i da jeste, videlo se samopouzdanje u njemu uvek ga je imao, preterano je iskusan i promisljen borac, taktican, ali mislim da ima nesto skriveno u sebi!!
a za Gokua i da ne pricam, on uvek ima nesto skriveno i njega cekam samo da ga vidim kako ce da podignee ko zna jos za koliko svoj nivo snage!
I jos nesto, ako ce da naprave tako da Goku bude taj koji ce da pobedi DZirena, a ako se ispostavi da je DZiren taj koji je jaci od svog boga unistenja, u sta sam siguran 100% da jeste, onda ce mnogo glupo da bude! jer secam se da je Vis rekao da ce na turniru da budu ili bude nebitno neko ko je jaci od boga unistenja a da je taj bog unistenja jaci od birusa, "Visove reci" na sta mu je Birus odgovorio da mu je samo jednom oborio ruku! :D najverovatnije da je to DZiren, i ako je tako bilo bi pozeljno da naprave neki duel goku i hit recimo zajedno protiv njega lupam sad, cisto dajem primer, al sam na njegaa bezveze, ogromna je razlika u nivoima snage!
« Poslednja izmena: Septembar 02, 2017, 04:21:17 od strane janko »

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
Odgovor #11 poslato: Septembar 02, 2017, 18:42:28
Nzm ne bi reko da ce hit i goku suradjivat jedino mzd goku i vegeta al i to sumnjam xD,ako nisi znao goku ima novu formu i mislim da ce sa tom formom biti jednak jiren-u... Ipak vidit cemo za sada samo mozemo da nagadjamo. :D.. Volio bih kad bi vegeta dostigao neki novi lvl snage nekako uvjek zaostaje za goku-om sto me pomalo i nervira al ajd.  B|

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.