Brate najjace je sto ja uopste ne verujem da ce Friza da dodje do turnira

Msm nije da ne verujem, vec sumnjam.
jer u zvanicnom openingu, Debeli Bu je tu. Bilo mi je cudno sto je smrsao, ali evo sad je opet debeo. E sad da li se poigravaju sa nama oko bua ili sta, ne znam. Ja bih najiskrenije voleo da Friz udje u tim. Jer bi bilo mdfaking dobro. Mogao bi da isprebija Topoa npr, to bih voleo da vidim. A topo je kao neki drugi najjaci u u11. Dok bi u nasem univerzumu bio na 5., tom mestu vrv.
Akira Frizu nikako nije omalovazavao. Taj lik je bio najvec i najjaci negativac u celom DBu. Pobeda protiv njega je u stvari najveci dogadjaj u celom serijalu, upravo jer je Goku postao legendarni ratnik, super sajonav, ku*ac palac. Dakle nije ga Goku pobedio seckanjem, vec ga je prebio i pre toga.
Sa druge strane, Frost je saban.
A sto se tice ostajanja, smatram da Friz nema apsolutno nikakve sanse da ostane sam pa da zabije noz

msm kapiram da si onako napisao, kao razmisljanje. Al reko ajd da prokomentarisem.
Goku je dalekoooo otisao od toga, msm sa novom SSB formom smatram da ce biti najjaci na turniru

msm ona borba izmedju njega i Jirena mi izlgeda kao finalna borba.
Postoji jedna mogucnost, a to je da su sa razlogom predstavili bas ta dva univerzuma i ta dva borca, jer ce oko toga najvise price da se vrti.
A druga mogucnost je da suto uradili samo da bi skrenuli paznju sa nekog jos jaceg borca iz ostalih univerzuma.
Ja glasam za ovo prvo. Mada opet bi bilo mnogo bolje da su borbe 1vs1