Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Ko će biti deseti član tima?

NidzaDB · 4654

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #20 poslato: Jun 02, 2017, 17:24:49
Citam, Sidra ce da posalje placenog ubicu da bi uklonio Friza, i da ce Friz i Frost da se spoje, i tako da ce se Friz okrenuti protiv naseg-svog univerzuma.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Odgovor #21 poslato: Jun 02, 2017, 19:21:45
Odakle ti to da ce Friz da se spoji sa Frostom???????

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #22 poslato: Jun 02, 2017, 19:40:17
Za sta tebi sluzi google? Zar nikada kada si nesto pretrazivao nisi usao u vesti???????????????????????????

.panika.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #23 poslato: Jun 02, 2017, 19:44:21
Za spajanje Friza I Frosta nisam nikad cuo

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #24 poslato: Jun 02, 2017, 19:45:54
Za Sidra sam cuo da ce da posalje placenog ubicu da bi uklonio Friza

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #25 poslato: Jun 02, 2017, 19:56:15
Koristi news malo cesce :D
Bio je neki hint kada su pitali ljude koji su im pozajmili glasove,jedan je porek'o,a drugi se nesto izleteo... :D

Ko zna kad ce da pocne betl rojal...

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #26 poslato: Jun 02, 2017, 20:46:02
Sve bi bilo zanimljivije da se sve ovo sa Buom desilo ranije I da je Goku ranije pozvao Frizu . Kada bih Friza trenirao u hyperbolic time chamber verujem da bih bio daleko iznad Gokua I Vegite. A ovako je Friza ostao na onom nivou kada se borio sa Gokuom koji se pvi put trasformisao u ssjb.  Taj Goku I ovaj sada su nebo I zemlja, tako da ne ocekujem nesto mnogo od Frize osim ako ne trenira I ojaca ili dostigne novu formu ko zna sta sve moze biti.
Vegite... .krsti.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #27 poslato: Jun 03, 2017, 00:06:38
Citam, Sidra ce da posalje placenog ubicu da bi uklonio Friza, i da ce Friz i Frost da se spoje, i tako da ce se Friz okrenuti protiv naseg-svog univerzuma.

Ovo za Sidru je zvanican spojler, a ovo za spajanje sam video kod nekog klinca na youtube/u.. Tako da mislim da je proseravanje . A i da se spoje, sta mogu da urade, jedan Henkai i cao. Plus je Frost katastrofalno slab

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #28 poslato: Jun 03, 2017, 12:20:28
Sve bi bilo zanimljivije da se sve ovo sa Buom desilo ranije I da je Goku ranije pozvao Frizu . Kada bih Friza trenirao u hyperbolic time chamber verujem da bih bio daleko iznad Gokua I Vegite. A ovako je Friza ostao na onom nivou kada se borio sa Gokuom koji se pvi put trasformisao u ssjb.  Taj Goku I ovaj sada su nebo I zemlja, tako da ne ocekujem nesto mnogo od Frize osim ako ne trenira I ojaca ili dostigne novu formu ko zna sta sve moze biti.
Vegite... .krsti.

je*iga sad, admin zna najbolje

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #29 poslato: Jun 03, 2017, 14:00:13
Sta bre neocekujes mnogo?
Friz je prejak cak i ako je ostao sa istom snagom...
A ima jos vremena da uvezda svoju novu formu i da mu se snaga ne istrosi brzo

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #30 poslato: Jun 03, 2017, 14:16:41
Ima vremena 3 sata.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #31 poslato: Jun 03, 2017, 14:20:15
Iako brzamo,mozda ce Friz ostati jedini pored Gokua na kraju i tada mu zabosti noz u ledja :D

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #32 poslato: Jun 03, 2017, 14:35:23
Friz je moj omiljeni negativac, on je rodjen mocan, nikada nije trenirao ima mnogo potencijala I veoma brzo moze da napreduje u odnosu na ostale. Limit mu se  jos ne zna, ko zna  dokle moze da dogura.
Mada nije u tome stvar, Akira omalovazava pojedine  likove kao sto je Friz, Frost I tako neke. Tako da na kraju budu pobedjeni ili ubijeni na neke najbezvrednije nacine kao sto je bilo na nameku, seckanje na zemlji, Vegetino (jel sad ispravno????????)  izivljavanje nad Frostom ........ I tako to. Mozda se to promeni ako Friz postane dobar lik ali neverujem da ce se to ikad desiti, njegova vrsta je takva zla. Frizov ucinak na turniru I ocekivanja bi mozda trebalo biti neka druga tema.
« Poslednja izmena: Jun 03, 2017, 14:44:26 od strane Metacoolar »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #33 poslato: Jun 03, 2017, 14:46:10
Brate najjace je sto ja uopste ne verujem da ce Friza da dodje do turnira :D
Msm nije da ne verujem, vec sumnjam.

jer u zvanicnom openingu, Debeli Bu je tu. Bilo mi je cudno sto je smrsao, ali evo sad je opet debeo. E  sad da li se poigravaju sa nama oko bua ili sta, ne znam. Ja bih najiskrenije voleo da Friz udje u tim. Jer bi bilo mdfaking dobro. Mogao bi da isprebija Topoa npr, to bih voleo da vidim. A topo je kao neki drugi najjaci u u11. Dok bi u nasem univerzumu bio na 5., tom mestu vrv.

Akira Frizu nikako nije omalovazavao. Taj lik je bio najvec i najjaci negativac u celom DBu.  Pobeda protiv njega je u stvari najveci dogadjaj u celom serijalu, upravo jer je Goku postao legendarni ratnik, super sajonav, ku*ac palac. Dakle nije ga Goku pobedio seckanjem, vec ga je prebio i pre toga.

Sa druge strane, Frost je saban.

A sto se tice ostajanja, smatram da Friz nema apsolutno nikakve sanse da ostane sam pa da zabije noz :D msm kapiram da si onako napisao, kao razmisljanje. Al reko ajd da prokomentarisem.

Goku je dalekoooo otisao od toga, msm sa novom SSB formom smatram da ce biti najjaci na turniru :D msm ona borba izmedju njega i Jirena mi izlgeda kao finalna borba.

Postoji jedna mogucnost, a to je da su sa razlogom predstavili bas ta dva univerzuma i ta dva borca, jer ce oko toga najvise price da se vrti.

A druga mogucnost je da suto uradili samo da bi skrenuli paznju sa nekog jos jaceg borca iz ostalih univerzuma.

Ja glasam za ovo prvo. Mada opet bi bilo mnogo bolje da su borbe 1vs1
« Poslednja izmena: Jun 03, 2017, 14:52:08 od strane Marko Grobar »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #34 poslato: Jun 03, 2017, 14:49:05
Nije samo tvoj!

Drugo kako Akira omalovazava? Ako je Friz mocan, nije najpametniji, one je na Nameku nadmudren tj preje*an!

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #35 poslato: Jun 03, 2017, 15:00:21
Brate najjace je sto ja uopste ne verujem da ce Friza da dodje do turnira :D
Msm nije da ne verujem, vec sumnjam.

jer u zvanicnom openingu, Debeli Bu je tu. Bilo mi je cudno sto je smrsao, ali evo sad je opet debeo. E  sad da li se poigravaju sa nama oko bua ili sta, ne znam. Ja bih najiskrenije voleo da Friz udje u tim. Jer bi bilo mdfaking dobro. Mogao bi da isprebija Topoa npr, to bih voleo da vidim. A topo je kao neki drugi najjaci u u11. Dok bi u nasem univerzumu bio na 5., tom mestu vrv.

Akira Frizu nikako nije omalovazavao. Taj lik je bio najvec i najjaci negativac u celom DBu.  Pobeda protiv njega je u stvari najveci dogadjaj u celom serijalu, upravo jer je Goku postao legendarni ratnik, super sajonav, ku*ac palac. Dakle nije ga Goku pobedio seckanjem, vec ga je prebio i pre toga.

Sa druge strane, Frost je saban.

A sto se tice ostajanja, smatram da Friz nema apsolutno nikakve sanse da ostane sam pa da zabije noz :D msm kapiram da si onako napisao, kao razmisljanje. Al reko ajd da prokomentarisem.

Goku je dalekoooo otisao od toga, msm sa novom SSB formom smatram da ce biti najjaci na turniru :D msm ona borba izmedju njega i Jirena mi izlgeda kao finalna borba.

Postoji jedna mogucnost, a to je da su sa razlogom predstavili bas ta dva univerzuma i ta dva borca, jer ce oko toga najvise price da se vrti.

A druga mogucnost je da suto uradili samo da bi skrenuli paznju sa nekog jos jaceg borca iz ostalih univerzuma.

Ja glasam za ovo prvo. Mada opet bi bilo mnogo bolje da su borbe 1vs1

Ne mislim seckanje na nameku, nego Trunksovo seckanje Friza na zemlji.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #36 poslato: Jun 03, 2017, 15:05:15
Ja sam ubedjen da ce to biti finalna borba, a pogledaj ovo npr jedino je Hit provalio da igle nisu sastavni deo Frostovog tela,tako da pokvarena im je sorta :D

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #37 poslato: Jun 03, 2017, 15:08:46
Za mene je to bas bedna smrt za glavnog Negativca koji je obelzezio prethodnu sagu.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #38 poslato: Jun 03, 2017, 20:26:43
Trebali su Jamacu da stave za desetog ucesnika :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #39 poslato: Jun 04, 2017, 22:03:51
Friz je moj omiljeni negativac, on je rodjen mocan, nikada nije trenirao ima mnogo potencijala I veoma brzo moze da napreduje u odnosu na ostale. Limit mu se  jos ne zna, ko zna  dokle moze da dogura.
Mada nije u tome stvar, Akira omalovazava pojedine  likove kao sto je Friz, Frost I tako neke. Tako da na kraju budu pobedjeni ili ubijeni na neke najbezvrednije nacine kao sto je bilo na nameku, seckanje na zemlji, Vegetino (jel sad ispravno????????)  izivljavanje nad Frostom ........ I tako to. Mozda se to promeni ako Friz postane dobar lik ali neverujem da ce se to ikad desiti, njegova vrsta je takva zla. Frizov ucinak na turniru I ocekivanja bi mozda trebalo biti neka druga tema.

Druze a koja je po tebi smrt nekog negativca vrh?Da li ti se svidja koka je ubijen Zamas? I on je prepolovljen samo uspravno dok je Friz vodoravno :D

I koji su ti negativci omiljeni ukljucujuci sve filmove i serijale?

I koji je lik po tebi jos omalovazen?
« Poslednja izmena: Jun 04, 2017, 22:14:05 od strane NikolaAF »