Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30081

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #300 poslato: Decembar 24, 2017, 18:36:59
Iskreno meni je glupa ta teorija da ce Vegeta uspeti da dostigne UI... Msm to je Gokuova forma, sto bi Vegeta morao bas to..

Logicnije mi je da Vegeta usavrsi SSB, ili npr da dostigne SSB2, pa da to bude nova forma. Realno Vegeta je imao par borbica i to su vise bile sparing borbe nego prave borbe. Nije izmoren i po meni su Friza i on najvece prednosti U7... 17ica je mocan, ali ne bi trebalo da moze da parira Topu ili Jirenu, a Gohan je debil, i ne bih voleo da od njega opet naprave neki badass karakter.. 

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #301 poslato: Decembar 24, 2017, 18:51:38
Po meni je UI vise kao tehnika ,a ne kao forma , i nije to Gokuovo nego je zna i Birus ali ne mastrirano.Npr. kao SS i MSS. Mislim tako je Whis rekla da je ni Birus jos nije mastrirao. E sad ok neka bude SSBlue2 sa UI da ga izbegava bez razmisljanja , da plus na sve to telo samo reaguje na napade, to je meni za sada defanzivna tehnika.Mada mi ono vise lici na MSSBlue nego na SSBlue 2 kod Vegete.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #302 poslato: Decembar 24, 2017, 19:40:11
Ma dobro, nisam mislio da je to samo Gokuova tehnika, nego stedoh reci da je glupo i neoriginalno da sad i vegeta uradi isto.. Bilo bi bolje ako smisle nesto novo

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #303 poslato: Decembar 24, 2017, 20:38:18
Pa da mora biti neko objasnjenje . Kako Goku SSBlue plus leptonski udarac puta 20 bude onako lagano nalupan od Yirena, kada se Vegeta tuce sa njim on ga jos i iz dominira u trenutku . Moguce je da je to Drugi stepen SSBlue. Evo ima spekulacija i na youtube o tome.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #304 poslato: Decembar 24, 2017, 21:23:34
Da, da... Bas tako nesto sam i ja mislio... Uglavnom to je po meni najbolja varijanta... U sustini Vegeta je uvek i bio jaci od Gokua, samo sto goku ima mnogo bolje tehnike...

Inace, dok se Goku smarao oko egzibicionog turnira, i trazenja boraca Vegeta je trenirao...

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #305 poslato: Januar 14, 2018, 14:56:38
Docekali smo i to danas ,da vidimo novog Vegetu . :)
Friza je smorio s onim pucanjem iz prsta mogao je malo i on da upotrebi pesnice.
To da zanemarim i po meni predobra epizoda. Ja odo jos jednom da odgledam.  :)

Van mreže JirenJeNajjaci.

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #306 poslato: Januar 16, 2018, 22:34:17
Da li vi mislite da bi bilo bolje da Jiren pobedi?
Gledati samo Goku-a i Vegetu kako uvek postaju jaci je dosadno.
Prosto mi glupo to da Goku mora da bude najjaci.
A ako Goku prevazidje andjele onda cu prestati da gledam dbs(pogotovu ako bude jaci od velikog svestenika).
« Poslednja izmena: Januar 16, 2018, 22:38:45 od strane JirenJeNajjaci. »

Van mreže JirenJeNajjaci.

• Novajlija
  • *
Odgovor #307 poslato: Januar 16, 2018, 22:35:49
Da li mislite da je Jiren nekako sad slabiji nego kad je se borio protiv Ultra Instinct Goku-a?

Van mreže Kristijan93

• Novajlija
  • *
Odgovor #308 poslato: Januar 17, 2018, 11:52:32
Pod velikim pitanjem je sad kako ce se turnir zavrsiti(bar po mom misljenju).Vratimo se unazad kada je Goku rekao Frizi da ce ga oziveti ako pobedi na turniru,a znamo svi i koja je Vegetina zelja da vrati 6 univerzum,sama epizoda sve govori.A jedan je pobednik. Isto tako neznamo koliki je sada nivo moci novog Vegete(takozvanog migate blue),postoji mogucnost ipak na kraju da bude fuse,da im birus baci mindjuse,ali ja iskreno jedva docekujem finalnu formu Gokuovog UI pa cemo dalje da vidimo sta ce se desiti...

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #309 poslato: Januar 17, 2018, 12:07:04
Da li vi mislite da bi bilo bolje da Jiren pobedi?
Gledati samo Goku-a i Vegetu kako uvek postaju jaci je dosadno.
Prosto mi glupo to da Goku mora da bude najjaci.
A ako Goku prevazidje andjele onda cu prestati da gledam dbs(pogotovu ako bude jaci od velikog svestenika).

Pa i da bude jaci od andjela kakve veze ima uvek moze da se nadje novi jaci  negativac koji bi mogao da predstavlja problem pa i velikom svesteniku. Nego ne znam samo kuda vodi dbs, ovo je tek 123 epizoda a Goku je negde u rangu Boga unistenja sa ovom novom formom. Ako svakom narednom sagom ovako naglo jaca  a ko zna koliko ce saga jos  biti ja tu nevidim kraj Gokuovoj snazi. Koliko ce jak biti finalni negativac serije i ko bi to mogao biti ja ne znam. Ali bi mogli malo da porade na tome da uspore malo to jacanje da smanje te nenormalno jake protivnike kao Jiren, koji ne zahtevaju nove transformacije spajanje i tako to. A i covek je preterao sa tim formama za 100 epizoda Goku promenio 3 forme. Goku je jedan on anime likova sa najvise formi.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #310 poslato: Januar 17, 2018, 12:31:07
Dobro pitanje.

To se meni uopste ne svidja.

Niti ova nova forma Limit breaker.

Citao sam valjda na IMDB - trivia da su 200 ep. zagarantovano za sada i da ce verovatno da bude serijal sa najvise epizoda.

Da je do mene vec bi sledeca saga bila poslednja.

Van mreže xoxo

• Novajlija
  • *
Odgovor #311 poslato: Januar 17, 2018, 15:12:52
Dobro bi bilo da Goku i Vegeta izgube, ali da univerzimi ostanu sacuvani i da se malo posvete i ostalim likovima koji su obiljizeli serijal. Kao sto je bilo poslije Sell Sage. Bila je Veliki Sajamen Saga  i Turnir moci do Madzin Bua. Gokua skoro i nije bilo do Turnira moci i bilo je onako zanimljivo izaci iz rutine  i posvetit se ostalim karakterima.
DBS se sveo samo na forme i da dolaze novi jaci likovi. Iskreno nisam gledao tu sagu i te prije ove, jer nmg japanaca glava me zaboli, ali pratim po ytu i ovdje na forumu i vidim da vas je vecina nezadovoljnja u kojem smjeru ide DBS. Ali bolje i tako nego da ga spucaju u 200 epizoda i zavrse i opet ne naprave nist narednih 20 godina. A i Akira ima 62 godine moze sutra odapet :D.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #312 poslato: Januar 17, 2018, 18:19:55
Dobro bi bilo da Goku i Vegeta izgube, ali da univerzimi ostanu sacuvani i da se malo posvete i ostalim likovima koji su obiljizeli serijal. Kao sto je bilo poslije Sell Sage. Bila je Veliki Sajamen Saga  i Turnir moci do Madzin Bua. Gokua skoro i nije bilo do Turnira moci i bilo je onako zanimljivo izaci iz rutine  i posvetit se ostalim karakterima.
DBS se sveo samo na forme i da dolaze novi jaci likovi. Iskreno nisam gledao tu sagu i te prije ove, jer nmg japanaca glava me zaboli, ali pratim po ytu i ovdje na forumu i vidim da vas je vecina nezadovoljnja u kojem smjeru ide DBS. Ali bolje i tako nego da ga spucaju u 200 epizoda i zavrse i opet ne naprave nist narednih 20 godina. A i Akira ima 62 godine moze sutra odapet :D.

Slazem se. Super gubi sve vise smisla. Ja sam prestao da gledam Jap ne zbog duba, vec zbog citave sage. Kao veliki fan Zmajeve kugle, tj. cele fransize, kazem da je ovo najgora saga u svim serijalima. Cekam film o Yamosiju da malo vratim veru u fransizu.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #313 poslato: Januar 18, 2018, 00:36:27
Covece, 122. i 123. epizoda kao dva razlicita animea...
Dziren u 122. i u 123. epizodi .fu. lol

Superu treba samo konstantna dobra animacija, nista vise... ostalo cemo preboleti :D

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #314 poslato: Januar 18, 2018, 05:38:45
Koliko to Goku ima formi ovde ? Za sad jos ima manje nego u DBZ. UI nije forma nego tehnika. Sta da uspore kad se ide ka tome da Goku postane najaci. Mada ako uzmemo za parametar (zaboravih kako se zove) onu gde su svi spojeni u jednu seriju :Lufi D Monky,Goku,Birus,******,Sasuke,Bleach i ostali i da vec sada kad se sve te serije saberu da su i karakteri u njima dosli ili su blizu istim tim formama sem Gokua koji je tamo sa belom kosom i nekim linijama onda dolazimo do zakljucka da ce i ovde 99% dostici tu istu transformaciju. Nerade Japanci nista slucajno a do te forme mora da prodje barem jos 1-2 boje po 2-3 lvl :P
Ja vec naslucujum da ce zelja da bude da se vrate svi univerzumi koje je svegic obrisao. Tako da ce se vrate i onih predhodnih 6. U njima ce sigurno biti neki bog unistenja koji je sajonac isto i ko zna koliko snazan.(zakljucujem po silnim slikama i mastanjima svih fanova koje su se u vecini slucaja i ostvarila sobzirom da im Akira redovno ispunjava zelje).

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #315 poslato: Januar 18, 2018, 20:28:19
To sto si ti reko nema nikakve veze sa superom i sa Gokuovim formama,to kao seriju gde su svi zajedno pravi jutjuber obican i nema nikakve veze sa japancima,toei-em ili akirom

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #316 poslato: Januar 18, 2018, 20:30:09
Veruj mi da ga ja nisam ni rayumeo .gg2.

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #317 poslato: Januar 18, 2018, 21:05:15
Ma samo pogledaj Mastar Media Anime War bice ti jasno realno nije lose solidna animacija s obzirom da je amaterski i bolje prica nego dbs xD xD

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #318 poslato: Januar 18, 2018, 21:09:36
Video sam to nesto ofrlje xD
Ko se jos trudi da razume Super? X/

Mozak na otavu,i jednostavno se pomirite sa cinjenicom da je to sto je.  :-/
A daleko je od dobrog :D

Mada kada u bluray predstojecim izdanjima poprave greske, plus eng dub, lici ce na nesto  (Y)
« Poslednja izmena: Januar 18, 2018, 21:12:44 od strane NikolaAF »

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #319 poslato: Januar 18, 2018, 21:20:21
To sto si ti reko nema nikakve veze sa superom i sa Gokuovim formama,to kao seriju gde su svi zajedno pravi jutjuber obican i nema nikakve veze sa japancima,toei-em ili akirom

moja greska, pretpostavih da je neka japanska kuca u pitanju sobzirom da i pricaju na japanskom u toj anime koliko me nesto secanje sluzi. Inace pre par godina je bilo reci da hoce sve karaktere da spoje pod jedan krov kao sto je to slucaj recimo sa DC i Marvel-om pa sam mislio da je to neki njihov projekat slican i onom gde su Goku,Toriko i Lufy.