Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Turnir za opstanak univerzuma

Xicor · 30121

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
Odgovor #220 poslato: Oktobar 29, 2017, 22:09:53
Pa jest smarac zato i hocu da vidim kako ce ga vegeta prebit i izbacit,i kad ga izbaci msm da ce se Jiren vratit u igru opet :D
Al' nmvz jos koja ep i pocet ce ozbiljne epizode pred kraj tj zadnjih 10 min..
Ovo se najvise iscekuje http://prntscr.com/h3mlr1 :D

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #221 poslato: Oktobar 29, 2017, 22:16:44
Nisam zeleo da ista pisem dok neodgleda jos vas par  :D
Meni je zanimljiva epizoda i iskreno vise me zanima ova borba nego Vegetina protiv druge violine 11 univerzuma xD xD xD
Sad posle ove epizode cak vise ocekujem fuziju i to da Goku nauci ove dve jer mi tako deluje kako je krenuo sa poducavanjima xD xD xD xD
Sto se tice druge violine definitivno smoran lik sa glupim odugovlacenjima i jos retardiranijim napadima.Sto kaze Grobar jedino mu Rebrijan-a parira u glupim izjavama  xD xD xD xD

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #222 poslato: Oktobar 29, 2017, 22:32:08
Slazem se sa tim da je 2gi smarac po redu, al vise me nervira karfila '' de me nauci da te mogu porazit'' u prevodu.. Nezahvalna ku*va, dok je toppo jaci od nje i njezine sestrice kale. ;) ,
Koliko me ovi iz 11tog podsjecaju na Ginyu Force xD isto sranje drugo pakovanje  lol

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #223 poslato: Oktobar 29, 2017, 22:47:20
Like za zadnju recenicu. Mene nesmara Karfila ali Kale je vec druga prica sto se tice odugovlacenja mada u ovoj epizodi i nije oduzela dosta vremena i deluje nekako odlucnije sto se borbe tice tako da ako tako nastave nece me ni ona toliko zivcirati xD xD xD

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #224 poslato: Novembar 05, 2017, 17:25:06
E ovo je ono sto je falilo u prethodnoj epizodi , da bar malo vidimo i neku drugu borbu. Goku ce opet da bude biven i opet ce da izgubi , ja milim da ce Friza da se uskoro umesa , mozda i da pobedi Keflu, kao kada je Gohanu pomogao, mozda su sledeci da budu izbrisani ipak U6.
Ili ce ovoj da istekne fuzija?

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #225 poslato: Novembar 05, 2017, 17:53:23
Da li je realno da su degenerici nazvali sledecu epizodu onako ?

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #226 poslato: Novembar 05, 2017, 18:18:48
Da li je realno da su degenerici nazvali sledecu epizodu onako ?
Debilizam xD

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #227 poslato: Novembar 06, 2017, 11:51:18
E ovo je ono sto je falilo u prethodnoj epizodi , da bar malo vidimo i neku drugu borbu. Goku ce opet da bude biven i opet ce da izgubi , ja milim da ce Friza da se uskoro umesa , mozda i da pobedi Keflu, kao kada je Gohanu pomogao, mozda su sledeci da budu izbrisani ipak U6.

Ja koliko se secam potara se neprekida i nije poput klasicne fuzije. Koliko me secanje sluzi ovi su se razvojili samo zato sto je Vegeta bio mrtav tad i isteklo mu vreme na zemlji.
Meni se bas zato ne svidja vise bi voleo da je fuzija u pitanju ali ajde  :D :D
Iskreno sto se tice same epizode 2 min radnje su razvukli na celu epizodu i malo me smorilo to, nadam se da ce u sledecoj da nadoknade to i da bude makar 10-12 min same borbe a ostalo nek se gledaju i razgovaraju  B| B|

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #228 poslato: Novembar 06, 2017, 12:48:21

Ja koliko se secam potara se neprekida i nije poput klasicne fuzije. Koliko me secanje sluzi ovi su se razvojili samo zato sto je Vegeta bio mrtav tad i isteklo mu vreme na zemlji.
Meni se bas zato ne svidja vise bi voleo da je fuzija u pitanju ali ajde  :D :D
Iskreno sto se tice same epizode 2 min radnje su razvukli na celu epizodu i malo me smorilo to, nadam se da ce u sledecoj da nadoknade to i da bude makar 10-12 min same borbe a ostalo nek se gledaju i razgovaraju  B| B|
Decace nadji epizodu gde se Vegito bori protiv Zamasa, tamo je Gowas objasnio Potara fuziju.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #229 poslato: Novembar 06, 2017, 20:47:12
Ne brate. Potara se prekida posle sat vremena ukoliko je nisu koristili Kajevi. Samo kod tih bogova traje vecno. Dok smrtnicima samo sat vremena..

Nego, je l ste primetili jednu MNOGOOO glupu stvar..

Znaci turnir je do sad odradio nekih 25 minuta... I u tih 25 minuta se izdesavalo stvari za 3 dana. Sto je MNOGO glupo .

Npr. Gokua iznabadao Jiren, i ono, urnisao mu energiju. I sad, proslo 3 minuta i tap, Goku ko nov, bije se sa ove dve, ode na SS3 i slicno. Msm jeste mu friza dao energiju, al opet brate nekako se prebrzo oporavio...

Isti slucaj i sa Karfiolom retardiranim. Znaci dobila po pi*ki, izmorila se , i eto proslo 10 minuta i ona kao skroz se oporavila.

Isto Kajla ciganka... Znaci Izduvala se ko niko u  berserk formi, Jiren je katapultirao, i ona kao posle 15 minuta regenerisana, povratila energiju i eto bije se..

Msm nije logicno.. Za oporavak posle takvih borbi su potrebni dani. Dobro, ajde da kazemo i neki sat, al brate sta god da si radio ne mozes da se oporavis za 15 minuta..

Ne znam, meni je to mnogo glupavo i bezveze.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #230 poslato: Novembar 06, 2017, 23:24:53
Seti se onih zadnjih 5 mn. do unistenja Nameka borbe Gokua i Frize koliko su samo bili otegli , bolje da su stavili 48 sati , a ne 48 minuta , zaista je glupo .
Goku bi koliko znam trebalo da je u problemu sa ki i u grcevima , posle borbe sa Jirenom , ali recimo da ga je Friza ne samo sto mu je dao energiju nego tipa kao Dende izlecio, neznam sta vec Akira i ekipa ce uvek smisliti neki izgovor.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #231 poslato: Novembar 07, 2017, 12:51:08
Pa da . Moguce, mada sa druge strane, mislim daje hilovanje zvanicno zabranjeno na turniru... Tako da je i davanje energije neka vrsta hilovanja...

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #232 poslato: Novembar 07, 2017, 21:34:10
Zabranjeno je koristit slicne stvari kao senzu bean..
Koja glupost kefla jaca od gokua u SSB kaioken x20  sto nema nikakvog smisla u rangiranju snaga dva ssj2 se spoje i dobiju keflu jacu od pola bogova..  X/
Goku se ponovo transformise u Ultra inst. formu i msm ako je tad ne pobijedi onda nek se akira napusi ku*ca ;)
[spoiler]http://prntscr.com/h7hw17 http://prntscr.com/h7hwp3[/spoiler]
« Poslednja izmena: Novembar 07, 2017, 21:36:38 od strane Yoppy »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #233 poslato: Novembar 07, 2017, 21:56:57
De bi meni bio kraj da se opterećujem detaljima B|

Super sam prihvatio ko najslabiji serijal ko što i jeste i to je to.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #234 poslato: Novembar 08, 2017, 01:36:36
Zabranjeno je koristit slicne stvari kao senzu bean..
Koja glupost kefla jaca od gokua u SSB kaioken x20  sto nema nikakvog smisla u rangiranju snaga dva ssj2 se spoje i dobiju keflu jacu od pola bogova..  X/
Goku se ponovo transformise u Ultra inst. formu i msm ako je tad ne pobijedi onda nek se akira napusi ku*ca ;)
[spoiler]http://prntscr.com/h7hw17 http://prntscr.com/h7hwp3[/spoiler]

Bravo brate, upravo to... One ne bi trebalo da mogu da prismrde i obicnom SSB.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #235 poslato: Novembar 08, 2017, 14:55:12
Uzmite u obzir da Goku ima snage samo sto mu je Friza dao I sto se malo odmorio, ne moze da koristi punu snagu SSB, I neverujem da ce koristiti kaioken iliti leptonski

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #236 poslato: Novembar 08, 2017, 21:26:35
Uzmite u obzir da Goku ima snage samo sto mu je Friza dao I sto se malo odmorio, ne moze da koristi punu snagu SSB, I neverujem da ce koristiti kaioken iliti leptonski
Ako ne moze kaio-ken, kako ce onda u ultra istinkt?

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #237 poslato: Novembar 08, 2017, 21:49:51

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #238 poslato: Novembar 08, 2017, 23:04:23
Verovao ti Nidzo ili ne koristice sve to i plus UI , ako spojleri nisu lazni.
Nemoze mu se UI upaliti ako ne probije neku granicu zato mora da upali redom i SSBlue puta Leptonski udarac 20 opet. Ovaj put mu nece trebati Duhovna bombda . Ali Yiren i dalje kulira , Goku ima posla s ovom dosadnom zenskom fuzijom  (Y) .

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #239 poslato: Novembar 09, 2017, 23:26:13
Heh, I ako bude, po meni je objasnjeno, ipak te dve imaju potencijala, I kao sto je Vados rekla, spajanjem sa Potarama dobija se veca snaga, tj ne dobija se samo kale+karfila

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.