Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

DBZ posle 52.epizode

aleksandar_994 · 3207

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -4
poslato: Novembar 18, 2016, 13:18:23
Svi znate da je emitovanje dragon ball z serijala na pinku prekinuto odmah nakon 52e epizode, odmah sledeceg dana u terminu kad treba da bude dbz pustili su simpsonove. Kako ste zamisljali nastavak serijala, da li ste znali nesto unapred i kada ste prvi put gledali epizode posle 52e?  xD

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #1 poslato: Novembar 18, 2016, 15:00:01
Svidja mi se tema.
DBZ sam pratio na kanalu D, zadnji put je bio pusten 2004. na leto i to su pustali 2x za redom do te epizode, s tim sto su neku epizodu ponavljali vise puta da bi se zadnja zavrsila u petak i onda od ponedeljka krenulo nesto drugo. Nista nisam mogao da pretpostavim osim onoga sto se vidi u Openingu. Ipak dok sam gledao na D neke scene su mi vec bile poznate verovatno sa Pinka iz Openinga, posto toga nije kasnije bilo u epizodama - Ginyu. 
Uglavnom, dosta kasnije pojavio se ****** koji je ponavljao 1. sezonu i kad sam dosao malo do neta usao sam u neke dalje epizode  ali nisam razumeo nista, pa sam se setio DBZ-a. Bio je to sajt watch dbz... tako nesto, koji je imao 276 epizoda. I setim se ja da je poslednja bila 52. zato krenem ja na 53. kad ono, sve mi nepoznato Goku slece na Namek, Rikum protiv Gohana ili kako vec... Uglavnom, mrzelo me da proveravam svaku ep. sta se desava jer treba vremena dok se udje, pa sam nastavio odatle do kraja... Sta se ustvari desilo, Ocean dub je prvih 70ak epizoda sabio u 53 tako sto je sekao scene i onda ispada da sam ja nastavio od 70. a ne 53.

« Poslednja izmena: Novembar 18, 2016, 15:24:00 od strane Vegetasan »

VegetasanGT

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
Odgovor #2 poslato: Novembar 18, 2016, 15:43:05
I ja sam nastavak prvi put gledao na tom sajtu, i to 2010e, naravno, bez prevoda. Pre toga sam dosta stvari nagadjao, jer sam jos kao klinac sakupljao dragon ball z fleer slicice iz zvaka i tazose, i tu sam prvi put mogao da vidim slike iz nekih daljih scena, ali mi opet nije bilo jasno sta se tacno desava, ni na kraj pameti mi ne bi palo da je Tranks zapravo sin Vegete i Bulme i tako neke stvari koje su tada bile totalno nelogicne 😃 Imao sam drugove koji su preko satelitskih programa gledali nastavak pa su mi ponekad nesto i prepricali, tako sam skontao da su likovi sa zutim kosama na slikama zapravo super sajonci, itd 😃

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
  • Urosh
Odgovor #3 poslato: Novembar 18, 2016, 16:00:27
Ma kakav Tranks, samo me je zanimala saga na Nameku. Nije mi se dopalo kad se Sarbon transformisao, ni saga sa Selom. Sve se svelo na njegove igre a i Gokuovi postupci su iritantni. A ovaj Super samo pojacava tu glupost.

VegetasanGT

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
Odgovor #4 poslato: Novembar 18, 2016, 16:21:20
I meni je Namek saga bila najzanimljivija, pogotovo zato zbog one reakcija Kralja Kaja kad je saznao da je Friz na Nameku, kad je reko Gokuu "ako ga povredis ili razbesnis, desice se neverovatne stvari, zato ne priblizavaj mu se", bas me zanimalo kakav je taj Friz, prekinuli su kad je bilo najzanimljivije. 😃 A svidja mi se i dalja prica serijala, jedino ona saga sa Garlikom mladjim je malo bzvz. Dbs je prepun naucne fantastike, ali je ok... Ipak, nista bolje od prvog serijala.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #5 poslato: Novembar 18, 2016, 17:56:27
Napokon neko da napravi neku temu. Sto bi rekao @Vegetasan , svidja mi se tema.

E, ali kod mene je situcaija bila drugacija. Jer ja se ne secam da sam ikada pogledao na tv tacno do 52. Epizode... zadnje cega se secam u Zedu onda kada sam gledao je da je Goku bio u svemiru, i nikad nisam znao sta se desilo dalje.
To je bio i jedan od razloga zbog kog sam pre tri godine nakon 10 i jace godina odlucio
da pregledam ZK , upravo da se podsetim svog omiljenog crtaca i da vidim sta se ustvari desilo :)

Ali ja sam za razliku od vas epizode poskidao jer nisam fan gledanja online :D

Ali prvo sam se mucio mesecima da prikupim sve sinhronizovane epizode... i nakon sto sam sve odgledao, i uvideo da je jako tesko naci nase epizode, niti prevoda, niti epizoda... nista... odlucio sam da napravim sajt na kojem ce moci ljudi i deca da gledaju sve epizode sinh i sa prevodom. I nakon tri godine, i dalje ubacujemo sadrzaj :D
« Poslednja izmena: Novembar 18, 2016, 18:05:53 od strane Welicak94 »

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
Odgovor #6 poslato: Novembar 18, 2016, 19:51:57
I ja sam poskidao sve epizode. :-D Najpre bez prevoda, ceo db, dbz i dbgt sam skinuo na engleskom, onda sam na torentu nasao sinhronizovan db, i naravno odmah skinuo... A dbz sam skoro skidao sa tvog sajta, i dbs sam skinuo do 54e... Sve imam na diskovima... Znate verovatno da je 2011e na foxu bio emitovan nastavak dbz-a do 105e, i to sinhronizovano, ali iskreno nisam odusevljen novom sinhronizacijom. Pitam se da li ce nekad sinhronizovati i dalje od 105e epizode, steta da ove mladje generacije ne znaju za ovaj anime...

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Rejting: 12
Odgovor #7 poslato: Novembar 19, 2016, 21:46:02
У Босни је то било на некој Независној ТВ негдје баш Планете Намек.
Али се не сећам баш која епизода била ваљда исто 52 јер то је било 2003 или 2004 више се ни ја не сећам, али био сам јако тужан. Али оно контао сам  да ће Гоку све да побједи.

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
Odgovor #8 poslato: Novembar 19, 2016, 21:58:41
I ja sam bio jako tuzan... Sva sreća pa sam svakog jutra snimao sa pinka epizode pa sam imao na kasetama da gledam bar te stare epizode 😃 Pamtim da su godinu dana kasnije db i dbz emitovali na televiziji 3M Kragujevac, i nakon zavrsetka 52e jedva sam cekao sledeci dan da vidim sta se desava dalje, kad oni opet pustili sve iz pocetka... 

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
Odgovor #9 poslato: Novembar 19, 2016, 22:26:12
Ne bih da zalazim u vasu raspravu, ali nije verovatno, vec bas zato. Samo ne shvatam razlog zasto nikad nisu nastavili, kod nas definitivno nista sto je zapoceto ne moze biti zavrseno do kraja... Nije dragon ball jedini slucaj...

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
  • Urosh
Odgovor #10 poslato: Novembar 19, 2016, 23:03:00
Pravi razlog ce znati samo glumci koji su to radili, postoji vise verzija price ali vecina balkanskih zemalja je sinh. bas do te 52. U medjuvremenu je istekla licenca koja je vazila za ceo Balkan i onda je bilo skupo da je produze... ako nadjem gde je to objasnjeno postavicu ovde.

VegetasanGT

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Rejting: 12
Odgovor #11 poslato: Novembar 19, 2016, 23:09:19
Ствар је у томе да ликова у Змајевој кугли има преко 100 а наших глумаца који посуђују нешто мало.
Тако оно да би дошло 10 ликова поглумцу.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #12 poslato: Novembar 20, 2016, 17:13:12
Tokom 2003-04 na tv OBN se prikazivala isto ZK do 52 epizode...Tada sam i ja isto snimao na VHS-u.A secam se da se isto te 2003 valjda,prikazala jedna reklama na cartoon networku,u vezi GT-a,bio sam srecan zato sto Zed ima "nastavak".

Van mreže aleksandar_994

• Novajlija
  • *
Odgovor #13 poslato: Novembar 20, 2016, 19:41:22
Kad si kod reklame za Gt, ja sam imao sličicu na kojoj jedan od onih zmajeva u Gt-u drzi (ponovo)malog Gokua i Pan, a posto nisam znao pravu pricu, mislio sam da su to Goku i Čiči i da je scena iz prvog serijala, i stalno sam se pitao koja je to epizoda jer sve sam ih vise puta pregledao a toga se ne secam 😃

Van mreže Novosadjanin

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #14 poslato: Avgust 20, 2017, 17:34:07
Isto sam kao i svi gledao Zmajevu kuglu na Pinku (posle na kanalu 9 mislim), i bio sam baš tužan kad su prvi put reprizirali. Onda su opet pustili, došli do 52. epizode i tad više nisu reprizirali, nego samo prestali sa puštanjem.
Kako nisam imao ni internet ni kablovsku, ostao sam potpuno odsečen.
Posle par godina sam kupio svesku na kojoj su se nalazili onih pet likova (loš sam sa imenima) što ih je Friza pozvao i tad sam baš krenuo sa maštanjem. Uvek me je zanimalo kakav će biti ponovni susrat Vegete i Gokua. Ostaje žal što Krilin nije još više ojačao...
Najveća greota za mene je što saga na planeti Namek nije trajala duže, jer je po meni imala najbolji potencijal. Ovo kasnije je postalo čisto 'naduvavanje' .

Van mreže Gokhan_king123

• Novajlija
  • *
Odgovor #15 poslato: Septembar 05, 2017, 13:47:55
Ljudi pa 2011 su pustali dbz do dela kad friza ubija vegetu

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
  • Urosh
Odgovor #16 poslato: Septembar 06, 2017, 02:00:16
Ljudi pa 2011 su pustali dbz do dela kad friza ubija vegetu
Prvo, to nije tacno, a drugo uopste nije rec o tome. Govori se o staroj sinh. kad se vecina vas tek rodilo

VegetasanGT

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #17 poslato: Septembar 06, 2017, 12:45:16
Eh, ja sam tada skoro imao 2 godine xD

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže mostar036

• Novajlija
  • *
Odgovor #18 poslato: Septembar 27, 2017, 20:22:08
Sta se desava sa Jamacom,Tensinhanom i Caozom kasnije?

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #19 poslato: Septembar 27, 2017, 22:45:46
Sta se desava sa Jamacom,Tensinhanom i Caozom kasnije?
Pogledaj Zed serijal pa ces saznati .gg2.  .goku.