Svidja mi se tema.
DBZ sam pratio na kanalu D, zadnji put je bio pusten 2004. na leto i to su pustali 2x za redom do te epizode, s tim sto su neku epizodu ponavljali vise puta da bi se zadnja zavrsila u petak i onda od ponedeljka krenulo nesto drugo. Nista nisam mogao da pretpostavim osim onoga sto se vidi u Openingu. Ipak dok sam gledao na D neke scene su mi vec bile poznate verovatno sa Pinka iz Openinga, posto toga nije kasnije bilo u epizodama - Ginyu.
Uglavnom, dosta kasnije pojavio se ****** koji je ponavljao 1. sezonu i kad sam dosao malo do neta usao sam u neke dalje epizode ali nisam razumeo nista, pa sam se setio DBZ-a. Bio je to sajt watch dbz... tako nesto, koji je imao 276 epizoda. I setim se ja da je poslednja bila 52. zato krenem ja na 53. kad ono, sve mi nepoznato Goku slece na Namek, Rikum protiv Gohana ili kako vec... Uglavnom, mrzelo me da proveravam svaku ep. sta se desava jer treba vremena dok se udje, pa sam nastavio odatle do kraja... Sta se ustvari desilo, Ocean dub je prvih 70ak epizoda sabio u 53 tako sto je sekao scene i onda ispada da sam ja nastavio od 70. a ne 53.