Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 38868

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #500 poslato: April 19, 2017, 20:13:02
Zaje*i ovaj turnir borilackih vestina aj glasamo da ovaj mali dobije ban.
U BUU SAGI JE MAJIN BUU SLICNE SNAGE KAO SSJ2 A NE OVDE TEK KAD JE GOKU DOBIO SNAGU BOGA ALOOO BREE TI KONTAS KOLKO JE ON OJACAO POSLE BORBE KAO SUPER SAJONAC BOG KAD JE "APSORBOVAO" TU SNAGU BOGA

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #501 poslato: April 19, 2017, 20:48:38
Ma dobro Vegeta,nebi Goku u Base nikog pobedio 1 na 1 msm pobedio bi Tensinhana,Jamacu,Krilin,Osamnaesticu,Sedamnaesticu i ostale Zemljane

Ostale u Base formi nebi uspeo!
Kad bi Gohan vratio svoju snagu Mystik Gohana,nebi Goku u Base formi mogo da prismrdi...
Majin Buu bi otkinuo Gokua od ku*** i u ss2 formi
Pikolo bi mu pariro nesto malo ako bi se potrudio u ss2 formi...

Goku je u ss3 i ssb jaci od svih sem Vegete i Majin Buua
U ssb je jaci od svakoga jedino mu Vegeta tu i tamo dorastao
Nikad nisam rekao da bi neko sem Vegete mogo pobediti Gokua u ssb ili ss3 nego bi im bar malo naudili smislili bi neku strategiju ali ako bi se Goku potrudio nebi svi zajedno mogli na Gokua

je*o vas Goku vise

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A kako ces da mi objasnis ovo? SS3 Gotenks izdominira super Bua , ne pobedi ga samo zato sto je fuzija istekla , a kopiju Vegeti u base formi nemoze ni da prismrdi, pa kako to decace?

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #502 poslato: April 19, 2017, 21:11:34
Bolje tb da ban Darko
Ma neću da se svadjam samo komentarisemo

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #503 poslato: April 19, 2017, 21:13:42
Niko se ne svadja nego pricas, nelogicnosti!

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #504 poslato: April 19, 2017, 21:16:40
Kad bolje razmislim upravu si da je Absorbovao snagu Boga xD
Mozda sam celo vreme grešio ali dobro sa ss3 je najjači niko mu Niš nemoze,majin bu bi mogo ss2 a Za ss1 vrv niko posto vidim da si vrv upravu sad sam se setio da je Absorbovao..

Ali po mom misljenju bi Gohan i Pikolo mogli bar protiv ss1 a? :)

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #505 poslato: April 19, 2017, 21:18:57
Kad bolje razmislim upravu si da je Absorbovao snagu Boga xD
Mozda sam celo vreme grešio ali dobro sa ss3 je najjači niko mu Niš nemoze,majin bu bi mogo ss2 a Za ss1 vrv niko posto vidim da si vrv upravu sad sam se setio da je Absorbovao..

Ali po mom misljenju bi Gohan i Pikolo mogli bar protiv ss1 a? :)
Simeticu aj iskuliraj sa foruma na dva-tri dana. Ne pravi ovde bezvezne izjave i masovni spam radi nicega i razgovora u prazno.

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #506 poslato: April 20, 2017, 01:22:44
Auu Nidza pravi teorije... Hmmm da obrisemo ovu temu, a? najozbiljnije!

Ali pre toga da vidimo sta kazete na borbu 17 i Gokua?
« Poslednja izmena: April 20, 2017, 01:26:04 od strane Vegetasan »

VegetasanGT

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #507 poslato: April 20, 2017, 02:30:30
Ne lupajte. Nidza je u pravu. Krilin bi pretukao gokua mozda i u super sajonac formi. Ma sta krilin, krilin je prejak, jamaca bi oborio ruku gokuu u SS1 formi. mozda ne bi mogoa da ga prebije, ali bi mu oborio ruku! i to onu desnu , kojom drka. msm u fazonu, jaca mu je , pa ono.

NE BRANITE GOKUA VISE NEZNALIZZE!!!

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #508 poslato: April 20, 2017, 07:24:36
Ma Goku je najjači
Samo mu Majin Buu doraste do ss22
Ostale razboja u Base formi i ss1
Sa ss3 i ssb mu niko nis nemoze

Hteo sam malo da ozivim sporedne likove xD
Sad sam video upravu  ste mada nisam bas u svemu pogresio xD

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #509 poslato: April 20, 2017, 09:30:05
U 99.9% si pogresio! xD

Sto rece sef imas posebnu temu za sporedne likove, a i ja cu ti opet reci, Goku je razbucao kid Bua u ss3 formi, a kid Bu je jaci od ovog dobrog nenajesnog Bua, a plus je absorbovao energiju boga, tako da nema vise ovde o cemu da se diskutuje. Cekamo nedelju da vidimo what is next.

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #510 poslato: April 20, 2017, 11:46:14
A jel provalio neko da je dende pominjao malog uuba

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #511 poslato: April 20, 2017, 12:27:51
Naravno :D Ali to je jos jedna nebuloza.... Na kraju DBZa, poslednje dve epizode, pocinje turnir, na kome Goku namesta da mu padne mali Uub.
Ubb je tu vec odrsatao decak, ono 10 tak godina. Dakle do sad, do ovog vremena bi trebao da je porastao jos , a ne da ga tek sad predstavljaju kao malog novog, za koga Goku jos  uvek ne zna. Goku u poslednjoj epizodi DBZa ostavlja sve, porodicu , prijaelje sve, i odlazi kao da trenira sa UUbom
Dakle Super nije uopste nastavak DBZa.

Po meni bi bilo vrh, kad bi u nekoj od sledecih saga spojili SUper i GT. Kao otvori se neki portal, koji predstvalja prolaz u drugu dimenziju, a ta dimenzija je Gt prica. Kao sto je bila posebna Tranksova stvarnost, tako isto da urade i sa GT. Znaci dolaze Goku i Vegeta SS4 ovamo i krece rokanje :D
« Poslednja izmena: April 20, 2017, 12:32:37 od strane Marko Grobar »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #512 poslato: April 20, 2017, 12:41:15
Mozda Dende govori u smislu da je tek rodjen decak sa velikim potencijalom tj reinkarnacija...?!
« Poslednja izmena: April 20, 2017, 12:43:23 od strane NikolaAF »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #513 poslato: April 20, 2017, 15:36:07
Mozda Dende govori u smislu da je tek rodjen decak sa velikim potencijalom tj reinkarnacija...?!
Jao jao jao pa ti si gori od radojice i od NikoleDB, radnja supera je smestena izmedju epizoda 289-291. Sve ima smisla , taman sada Ubb tek puni godinu dana on je godiste kao Pan. evo ti pa se edukuj. https://sr.wikipedia.org/sr-el/Dragon_Ball_Super Moja Greska , hteo sam citat od komentara pre tvog , na Marka Grobara se sve odnosi.
« Poslednja izmena: April 20, 2017, 15:39:45 od strane Nasko1988 »

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #514 poslato: April 20, 2017, 15:42:38
Ja reko gde sad pogresih...?!  lol

(Y)

To Sedamnaestice Srbine  :D
« Poslednja izmena: April 20, 2017, 16:06:20 od strane NikolaAF »

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #515 poslato: April 20, 2017, 18:14:20
Aj Weli ce obrisati moje nebuloze gore xD,tek sad vidim sta sam sve piso... :O

Ajmo malo o sagi posle Svegicevog turnira :D
Sta vi mislite da ce se desiti,ja mislim da ce se ili zavrsiti super ili pojaviti neki tamo demonski univerzum koji ce se boriti protiv svih ostalih?Sta mislite o tome da li ima smisla? :)

Ps.Ima sanse da Goku postane Bog Unistenja :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #516 poslato: April 20, 2017, 19:28:39
Nasko, Grobar odgovor direktno iz wikkie vezano za Uba!

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #517 poslato: April 20, 2017, 20:31:50
Jao jao jao pa ti si gori od radojice i od NikoleDB, radnja supera je smestena izmedju epizoda 289-291. Sve ima smisla , taman sada Ubb tek puni godinu dana on je godiste kao Pan. evo ti pa se edukuj. https://sr.wikipedia.org/sr-el/Dragon_Ball_Super Moja Greska , hteo sam citat od komentara pre tvog , na Marka Grobara se sve odnosi.

Hm, nisam razmisljao o tome. Kapirao sam da je SUper nastavak DBZa. Pa zato kazem da nema logike.
i da, popusi mi ku*ac :D

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • www.zmajevakugla.rs
Odgovor #518 poslato: April 21, 2017, 22:27:10
Naravno :D Ali to je jos jedna nebuloza.... Na kraju DBZa, poslednje dve epizode, pocinje turnir, na kome Goku namesta da mu padne mali Uub.
Ubb je tu vec odrsatao decak, ono 10 tak godina. Dakle do sad, do ovog vremena bi trebao da je porastao jos , a ne da ga tek sad predstavljaju kao malog novog, za koga Goku jos  uvek ne zna. Goku u poslednjoj epizodi DBZa ostavlja sve, porodicu , prijaelje sve, i odlazi kao da trenira sa UUbom
Dakle Super nije uopste nastavak DBZa.

Po meni bi bilo vrh, kad bi u nekoj od sledecih saga spojili SUper i GT. Kao otvori se neki portal, koji predstvalja prolaz u drugu dimenziju, a ta dimenzija je Gt prica. Kao sto je bila posebna Tranksova stvarnost, tako isto da urade i sa GT. Znaci dolaze Goku i Vegeta SS4 ovamo i krece rokanje :D
hahahahaahahahahahahaha slusaj sad ovog aaaaaaau .panika.

Znaci, sve... sve... ali ti @Marko Grobar ti? Sad si me stvarno iznenadio i.. izvini... gori si od Simetica... Znaci tuga. Ajde cutite svi, zakljucacu ovu temu i cao. :) Nema vise ovde komentarisanja dok se ne zavrsi trenutna saga, a kada se ona zavrsi ili se nagovesti naredna, onda ce ova tema biti otkljucana, jer ova tema glasi "Sledeca DBS saga"; A sada se o toj "narednoj" sagi jos nista ne zna, jer je tek pocela saga Turnira Moci.

haahahahahah xD Eee Grobare... Marko.. :) .smeh. .haha.
I da, Marko Grobar, takav kocijaski jezik ne mozes da koristis na Forumu. Stvarno si glup. Znaci Super ide vec godinu i po dana i ti si je*eno sve vreme mislio da je Super nastavak na Zed od 291. epizode... blago tvom mozgu. I ti to sve vreme nisi ukapirao, sve ovo vreme...  :)

TEMA ZAKLJUCANA do daljnjeg ili dok se ne sazna nesto o narednoj DBS sagi.
« Poslednja izmena: April 21, 2017, 22:30:12 od strane Welicak94 »

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • www.zmajevakugla.rs
Odgovor #519 poslato: Maj 24, 2017, 01:51:30
E ajde ovako. Posto ova tema glasi Sledeca DBS saga. Hajde da malo ovako "ranije" prodiskutujemo o sledecoj DBS sagi.
Sta vi mislite, da li ce uopste Super i imati narednu sagu posle ove sa ovim Turnirom Moci?
Ili ce biti neka saga, i eto ovako bez ikakvih podataka o tome sta ce biti, uprosceno, nemate blage veze sta ce biti. Onako, sta biste voleli da bude naredna saga, o cemu, ko ce se pojaviti ili ste uspeli da nadjete neku svoju teoriju ili nagovestaj u dosadasnjim epizodama o toj narednoj sagi. Ili kao sto sam prvo pomenuo, mislite da ce se Super zvanicno i zavrsiti na tom Turniru Moci i time dostici nekih ~100 epizoda. .cudno.

Tema otkljucana
Sav dosadasnji razgovor do ovog posta zanemarujemo i zapocinjemo novu diskuju. .gg2.