Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 39125

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #360 poslato: Mart 07, 2017, 12:35:29
to je to :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #361 poslato: Mart 07, 2017, 13:11:04
Da li su stvarno ostali bez ideja,pa moraju da kradu???????

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #362 poslato: Mart 07, 2017, 13:51:09
Pa ocigledno je da su ukrali gotovo sve u ovoj Zeno turnir sagi

Mada, Sonic i DB jesu povezani. I Sonic ima super formu u kojoj postaje zlatan, i ima kosu isto kao sajonci. Znam da sam negde citao, jos odavno, da je DB ukrao ideju super forme od Sonica :D e sad , ko zna sta je istina :D

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #363 poslato: Mart 07, 2017, 13:58:17
Akira Toriyama voli da ubacuje elemente iz drugih flimova, crtaca i stvari koje voli ne zato sto nema ideja nego sto oce da napravi nekakav easter egg ili slicno i na taj nacin daje pomen... Sta sad? Treba hejtovati kompletnu japansku kulturu jer sve cesce pozajmljuje elemente iz drugih kultura i umetnosti sa mixom svojih tradicionalnih :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #364 poslato: Mart 07, 2017, 14:01:54
Sonic i Super Mario vecito rivalstvo 90 ih.

Mada Sonic je nastao sredinom 90ih a kada je nastala tacno forma Super Sajonac???

Nisam rekao to u losem kontekstu, nego da danas retko ko ima "svoje" ideje... :D

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #365 poslato: Mart 08, 2017, 03:04:28
Animacija je sasvim prolazna u poredjenju sa onim sto su radili do sad.
Ispada sa animacijom u glavnim akcionim scenama skoro pa da nema, tacnije nema nekih velikih i drasticno primetnih...
Sve nekako dok gledam, gledam u strahu da iskoci neki komicni detalj od kog cu da dobijem napad panike :D .fu.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #366 poslato: Mart 08, 2017, 11:07:42
meni je najludji ispad pio ttrunks u prosloj sagi oo xD

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #367 poslato: Mart 08, 2017, 19:56:50
Evo oficijalnih naslova epizoda 82-85, Veliki popa ce da se umesa u borbu Gokua i Topoa.

I onda ce nekoliko epizoda samo da sastavlja deset najjacih boraca , pa ova saga ce trajati onda ako je ne zbrzaju celo leto ?

Van mreže jagohan

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -2
Odgovor #368 poslato: Mart 08, 2017, 20:35:48
Meni je to ok.Ako ce dobro da ispadne onda sta ima veze,ali sam siguran 99% da ce je upropastiti i onda cu jedva cekati da se zavrsi

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #369 poslato: Mart 08, 2017, 23:02:46
Meni se jedino ne svidja sto ce se opet stvoriti gap izmedju Vegete i Gokua, ovako mi je bilo zanimljivo dok su bili priblizno iste snage, Vegeta ako ne i jaci od Gokua (to je potvrdna cinjenica jer je Goku prepustio Goku Black Vegeti dok se on borio sa Zamasom koji nije predstavljao toliku pretnju sem cinjenice da je besmrtan tj. regenerativan). Pogotovo ako Goku dostigne novu formu ili usavrsi Kaio-ken (sto ja mislim da je realnija opcija jer mi dosta "farbanje kose sajonaca")

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #370 poslato: Mart 08, 2017, 23:07:48
Znam da sam negde citao, jos odavno, da je DB ukrao ideju super forme od Sonica :D e sad , ko zna sta je istina :D

Sorry for double post, ali istina je da je SS forma zapravo nastala zbog lakseg crtanja mange, jer ukoliko se ne varam, ranije je manga isla ispred crtaca. SS forma je nastala tako da bi se stedelo i dobilo na vremenu i posto je manga crno-bela, forma SS tj. bela (zlatna) kosa je zapravo bila prazna povrsina, cime se dobilo na vremenu... ima na youtube-u DB facts ili slican naslov klipa koji govori o ovome

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #371 poslato: Mart 08, 2017, 23:20:01
Pa vrv hoce da isforsiraju Gokua opet. Jer Goku je DB :D Kao sto je Majkl Dzordan kosarka, ili Federer tenis :D

Inace, procitah sad ove spojlere za naredne epizode. Opet ce da gule ku*ac 4-5 epizoda, i da trose vreme.

Inace, Jiren je onaj bubaalijen, koji je ustvari trebao da se bori sa Gokuom i koji je trebao da stoji pored bogova iz U11, ali je u poslednji cas to promenjeno na Toppo a

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #372 poslato: Mart 09, 2017, 11:12:30
Pa onda, da li je Jiren i dalje u igri?

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #373 poslato: Mart 09, 2017, 12:35:18
Pa ne znam. Mislim da jeste. Videcemo kako ce da objasne promenu...

Uglavnom ovaj Toppo je smejurija, bolje da su Jirena stavili, al ajd, videcemo

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #374 poslato: Mart 09, 2017, 14:28:36
Meni se jedino ne svidja sto ce se opet stvoriti gap izmedju Vegete i Gokua, ovako mi je bilo zanimljivo dok su bili priblizno iste snage, Vegeta ako ne i jaci od Gokua (to je potvrdna cinjenica jer je Goku prepustio Goku Black Vegeti dok se on borio sa Zamasom koji nije predstavljao toliku pretnju sem cinjenice da je besmrtan tj. regenerativan). Pogotovo ako Goku dostigne novu formu ili usavrsi Kaio-ken (sto ja mislim da je realnija opcija jer mi dosta "farbanje kose sajonaca")
Neslazem se da ce nastati jaz po snazi izmedju Vegete i Gokua , osim ako namerno to ne urade. Mi sad par epizoda pojma nemamo sta Vegeta radi sem sto je rekao da ceka da mu se Bulma porodi. Kada mu je rekao Goku da se neljuti ako postane jaci od njega , on se  samo nasmejao. Sta to znaci? Pa sigurno ne meditira cekajuci da mu se zena porodi, ide i dalje u gravitacionu sobu. Mogao bi i on da nauci Leptonski Udarac , ili da razvije neki bust na SSblue ili nesto sasvim novo. Ko sem Gokua i kralja Kaja zna Leptonski Udarac, Krilin? Jamaca? Tensinhan?Pikolo?ili niko od njih?

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #375 poslato: Mart 09, 2017, 18:27:25
Pa bre samo Goku zna leptonski udarac.

A sto se tice Vegete, na uvodnoj spici pokazuju Begetu kako trenira u gravitacionoj sobi plus ima neke tegove na rukama i nogama cini mi se... tako da ocekujem da vegeta dominira na turniru :D

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #376 poslato: Mart 10, 2017, 12:54:45
Svi znamo da ce se sve svesti na Gokua, ko kaze drugacije, sam sebe laze :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #377 poslato: Mart 17, 2017, 20:47:49
Cekamo nedelju lol :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #378 poslato: Mart 19, 2017, 12:55:09
Eto zasto su promenili Jirena, Topo rece da nije on najjaci, nego pomenuti,tako da je i bolje sto su promenili zbog poente.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #379 poslato: Mart 19, 2017, 13:00:55
Svakako... I dobro je sto je tako... Gde ovaj debeli da bude jaci...

Sve mi se vise svidja SSB forma :D Sad mi je nekako vrh :D jedva cekam da goku "poplavi" i razbije ih :D hahaha