Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 38968

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #101 poslato: Januar 09, 2017, 00:05:58
Citat
Jaooo boze. Nadao sam se da nece da seru seriju dodatno sa zenskim Sajon karakterima. To je uzas.

Zapravo, Bra sada i treba da se rodi, ona je jednu godinu mladja od Pan

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #102 poslato: Januar 10, 2017, 15:37:35
Zasto u Superu ne ubace Pajkona?Jeste da jr i onog trenutka kada smo se upoznali s njim bio mrtav,ali red bi bio i njega da ozive kad vec i kurtu i murtu ozivljavaju...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #103 poslato: Januar 10, 2017, 17:14:14
Zasto u Superu ne ubace Pajkona?Jeste da jr i onog trenutka kada smo se upoznali s njim bio mrtav,ali red bi bio i njega da ozive kad vec i ku*tu i murtu ozivljavaju...

Pa znas kako,. razmisljao sam i ja o tome :D l ono, mozda bi onda bilo bolje da ozive Kid Bua, ili Cella :D i da se oni bore na turniru :D jer ono, jaci su od 80% ekipe koja ide :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #104 poslato: Januar 10, 2017, 17:43:58
Oni su odsvirali svoje tako da no chance in hell  xD xD

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #105 poslato: Januar 12, 2017, 19:24:46
Kid Buu je ziv kroz reinkarnaciju Uub-a ali je jos dete. Cell je zao a Pikon je filler lik :)

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #106 poslato: Januar 12, 2017, 21:59:20
Kid Buu je ziv kroz reinkarnaciju Uub-a ali je jos dete. Cell je zao a Pikon je filler lik :)

pa i Frost i Hit su zli. Kakve veze ima sto je zao :D

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #107 poslato: Januar 12, 2017, 22:11:09
Frost se predstavljao kao dobar lik, a Hit je neutralan lik

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #108 poslato: Januar 12, 2017, 22:47:16

Brate koliko ti  imas godina???

To sto se pretvarao ne menja cinjenicu da je zao. A Hit je placeni ubica, kako moze da bude neutralan.

Znaci ubija ljude, vanzemaljce. Kao nekata Tau Pai. Znaci cim ubija za pare, zao je.

U sustini, i od njega ce u DBSu napraviti sekapersu, kome Bulma lupa samare kao sto su upropastili Birusa

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #109 poslato: Januar 12, 2017, 23:45:31
Vec sam pisao o tome da Birus nije za titulu Boga destrukcije,on je dobrodusan i gnevan na sekvence,za tu titulu moras biti zao do srzi! :D :D :D
Hit je previse siguran u sebe da bi dozvolio Bulmi da mu lupa samare,tacno je da je on zao,to je jasno ko dan,da nije placeni ubica vise bi bio antiheroj. .basket. .basket. .basket.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #110 poslato: Januar 14, 2017, 19:58:07

Brate koliko ti  imas godina???

To sto se pretvarao ne menja cinjenicu da je zao. A Hit je placeni ubica, kako moze da bude neutralan.

Znaci ubija ljude, vanzemaljce. Kao nekata Tau Pai. Znaci cim ubija za pare, zao je.

U sustini, i od njega ce u DBSu napraviti sekapersu, kome Bulma lupa samare kao sto su upropastili Birusa

- 30
- Ima veze, jer npr. iz univerzuja 7 niko ne bi bio lud da ozivljava Cell-a, Frizu... etc. tako da bi imali problema i pre nego sto bi dosli na turnir... mada bi Birus mogao da intervenise, ali to samo komplikuje situaciju, onda bi bilo bolje da angazuje sve negativce, koji mozda i nemaju karakteristiku da protivnika ostave u zivotu kao Goku ili Gohan i ostali
-Ja smatram da Hit nema zlobe u sebi, nego da je tipa profesionalni vojnik... ajd sad sto je ubica, ali kod njega nema mrznje i emocija prema meti, nema itenciju da zavlada svetom, ubija kako mu se hoce, nego da to radi profesionalno uz odredjenu nadoknadu. Zbog toga ga smatram neutralnim, a posle susreta i borbe sa Gokuom da se ovakva odredjenost samo potvrdjuje, pa cak i pretvara donekle u pozitivnog lika... donekle je naglaseno :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #111 poslato: Januar 14, 2017, 20:23:27
Kolega,moram da ti priznam da odlicno kapiras stvari :D nesto kao vizionar lol

BTW sve je to tacno,ali jedno je sigurno Hit je sociopata! .pucpuc. .pucpuc. .pucpuc.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #112 poslato: Januar 14, 2017, 20:49:02
Da, da. Dobra teorija..

Misli da ce Hita na kraju da pretvore u dobrog lika, skroz dobrog lika :D Nazalost.

Npr, mislim da ne bi bio problem da se Friza ukroti, jer i sam zna ko je Birus i plasi ga se. Tako da bi on u svojoj Gold formi bio odlican za taj turnir. I mislim da bi bez problema mogao da "slusa" Birusa, naravno uz obecanje da ce ako pobedi na turniru imati priliku da se osveti Gokuu :D
ali ono. Oni su ubacili kornjacinog vraca da se bori :D msm jbt :D

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #113 poslato: Januar 15, 2017, 09:30:08
Jbt ali ne mogu da razumem,svih 10 boraca su sa Zemlje zar ne postoje jaki borci u ostatku univerzuma :O

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #114 poslato: Januar 15, 2017, 11:13:12
Pa oni predstavljaju nas univerzum,sta ti nije jasno?

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #115 poslato: Januar 15, 2017, 12:34:49
Da ali zar je moguce da u celom univerzumu birus odabere svih 10 boraca sa Zemlje zar nema jakih boraca negde drugde

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #116 poslato: Januar 15, 2017, 13:08:04
Ima,ali da bi Birus njih odabrao trebalo je da i mi budemo upoznati jos od Z sa njima...U prevodu nema ni mesta ni vremena za upoznavanje novih pozitivaca,jer su i ovi odabrani ima li svojih debeli 5 minuta pre nego sto su postali zastitnici nase planete.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #117 poslato: Januar 15, 2017, 16:18:27
+ cinjenica da je Birus lenj da licno bira borce, kao i cinjenica da se niko nikada, sem Goku-a, nije suprotstavio Birusu zbog straha za sopstveni zivot, tako da verovatno Birus i ne zna ko je dobar borac sem Gokua i Vegete jer ih trenira Whis, a oni koji su mozda i bili bolji borci od odabranih zemljana, Birus ih je verovatno do sada pobio, pa je odgovornost odabira verovatno prebacio na Gokua. A Goku ce verovatno angazovati sve one koji su mu do sada zadavali probleme u toku serijala, pocevsi od Master Roshi-a, Krillin-a, Tien-a, Piccolo-a, Vegete (hmm nesto mi je redosled poznat :D ) Nesto sam razmisljao da li ce biti i timskih borbi, tipa 2vs2... Ko bi onda bio u timu? Eto ideje za novu temu :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #118 poslato: Januar 15, 2017, 23:29:58
Jbt ali ne mogu da razumem,svih 10 boraca su sa Zemlje zar ne postoje jaki borci u ostatku univerzuma :O

Bravo.  O ovome sam i ja razmisljao. Glupo je. Zar u celom univeruzumu, ispada da je Kornjacin vrac top 10 boraca. To je glupo

Nema teorije da negd eu nekoj pizdi materini univerzuma nema jakih boraca. Mogli su bar 2-3 da stave, cista da naprave zanimljivije malo

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #119 poslato: Januar 17, 2017, 16:29:19
05 ponavljam da nema mesta za nove likove tj. pozitivce,jer i njima treba vreme da izdeklamuju svoju biografiju! Ne moze s neba pa u rebra!