Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

DBS Manga vs Anime

BlueHari · 1409

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
poslato: Septembar 30, 2016, 11:54:51
Ovdje ce mo da pravimo diskusiju sta je po vama bolje manga ili anime i cija je prica bolja jer ako niste cital i mangu prica nije u potpunosti ista a takodje art style je po meni 1000 puta bolji od animea tako da ja sam za mangu, a takodje sam cuo da ce rupa u prici da se pokrije tako sto u mangi nece postojati ss roze  ::)

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #1 poslato: Septembar 30, 2016, 12:25:59
Well, mnogo je lakse napraviti mangu, tj. strip jer je tu u pitanju svega nekoliko frejmova u poredjenju sa animacijom kojoj trebaju hiljade, pa i milioni frejmova. Logicno je da ce u slucaju DBS manga biti mnogo bogatija detaljima, ali manga izlazi svega jedanput mesecno, dok anime izlazi svakih nedelju dana. Ove pauze navodno su bivale zbog olimpijade, praznika itd. ali to zapravo ukazuje koliko im je raspored zgusnut i da ne mogu da postignu full kvalitet animacije. Zaista se nadam da ce kasnije moci da urade neki update animacije, kako su uradili i za epizodu 5
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2016, 12:27:38 od strane SSRBraX »

Van mreže SupperSaiyan 2

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • L.A.V
Odgovor #2 poslato: Septembar 30, 2016, 17:52:08
Sto se tice ZKS-a, ja sam za mangu. Animacija je preuzasna i vise od toga. Rekao sam i na starom forumu da vise volim mangu od animea, ali lepse je gledati u boji nego crno-belo. :)

Svi smo mi ljudi, samo je Ibrahimovic Zlatan.

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Rejting: 12
Odgovor #3 poslato: Oktobar 08, 2016, 11:26:47
Манга наравно

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #4 poslato: Oktobar 08, 2016, 19:52:42
Citat: Superhik72
Манга наравно
This.
« Poslednja izmena: Oktobar 08, 2016, 19:54:23 od strane Vegetasan »

VegetasanGT

Van mreže Radojica7

• Početnik
  • **
    • Rejting: -4
Odgovor #5 poslato: Novembar 08, 2016, 21:36:47
Da li ste primetili,Goku u dragon ball z i dragon ball super ne prica tolko sa starim prijateljima kao sto je nekad,od starih prijatelja prica samo sa Bulmom i Krilinom,nikada nije prikazano kako prica sa Jamacom ili Ten Sin Hanom ili Caozom,samo je jednom pricao sa Tenom,i to je Ten prvi poceo da ga ispituje,i u zadnjoj epizodi gt kad je Goku prolazio pitanim oblakom samo je proso pored Tena sa Pikolom se pozdravio.Izvinite sto nisam napravio temu o ovome ali nzm kako,ako moze neko da mi pokaze kako se pravi teme

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #6 poslato: Novembar 10, 2016, 21:46:42
Mangu nisam procitao tako da ne znam. Ali imam neki filing da je manga bolja :D  .pescanik.

@Radojica7 fino si to primetio. Ali o tome se ne prica u ovoj temi. Napravi temu o tome ili nadji neku povoljniju temu u kojoj ces ostaviti misljenje o tome. Mada moze biti u sustini zanimljiva tema za diskusiju na tu temu.
« Poslednja izmena: Novembar 10, 2016, 22:28:41 od strane Welicak94 »