Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Japanski/Engleski DBS

xoxo · 920

Van mreže xoxo

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
poslato: Oktobar 21, 2017, 23:12:42
Zdravo, dosao sam do 36 epizode i ona je na Japanskom. Posto vidim da nema opcije da prebacim na Engleski dub. Jos od Zed-a me iritira ovo prvo je bilo na Srpskom i bilo je odlicno. Onda se su pocele epizode na Hrvatskom i danas dan imam traume od toga i onda je preslo napokon na Engleski i tamam se navikao i pregledam citav GT u sreci i  sad opet isto sranje. Ovi Japanci su gori od Hrvata nije nikakav hejt, al sihronizacija im je sranje. E sad da predemo na stvar imam pitanje da li su Ameri prestali snimat ili ima samo na Japanskom, jer ako ima neko stranicu sa Engleskim epizodoma mogao bi nesto iskombinovati i napraviti prijevod pomocu ovog videa na Japanskom i videa sa Engleskim epizodama. Jer je jednostavo iskruzim donji dio sa ovog sajta i samo spojim sa Engleskim i to je to :D. Naravno i ugasim zvuk od Japanaca. I upload bi to i nek ovi ovdje stave kao Engleski dub. I spase nove korisnike koji su tek krenuli sa serijalom :D. Ako neko ima stranicu sa Eng epizodama neki send na pm ili ovdje posta. Hvala :D ...

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #1 poslato: Oktobar 21, 2017, 23:15:52
Nije Weli jos uvek izbacio, sacekaj...

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #2 poslato: Decembar 16, 2017, 00:12:07
Epizode na egleskom izlaze nedeljno isto kao u Japanu. Zavisno od animea, nekad prodje par meseci pa izbace odjednom 12-14 epizoda, ili svake nedelje sem kad su neki vazni dogadjaji/praznici pa preskoce.

VegetasanGT

Van mreže struck3r

• Novajlija
  • *
Odgovor #3 poslato: Februar 27, 2018, 10:57:05
Da ne otvaram novu temu za dzabe. Problem je vezan za engleski dub. Naime, posto hocu da gledam samo engleski dub, tj to bih voleo, uvek biram engleski. Ali, neke epizode ne mogu da gledam jer mi plejer trazi da iskljucim adblock addon. Ja takav addon nemam ljudi. Probao sam da ga instaliram pa blokiram, to nije dalo nikakve rezultate. Da nije do browsera? Koristim mozzilu. Hvala.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #4 poslato: Februar 27, 2018, 18:05:10
Da ne otvaram novu temu za dzabe. Problem je vezan za engleski dub. Naime, posto hocu da gledam samo engleski dub, tj to bih voleo, uvek biram engleski. Ali, neke epizode ne mogu da gledam jer mi plejer trazi da iskljucim adblock addon. Ja takav addon nemam ljudi. Probao sam da ga instaliram pa blokiram, to nije dalo nikakve rezultate. Da nije do browsera? Koristim mozzilu. Hvala.
Probaj sa Chrome-a .cudno.

Van mreže struck3r

• Novajlija
  • *
Odgovor #5 poslato: Februar 28, 2018, 00:26:49
Hvala puno. Pomislio sam isprva daje to, ali kad sam probao na edge-u i ie, i opet me zaje*avalo, odustao sam od instalacije chroma. Sve radi kako treba, koje olaksanje covece.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • www.zmajevakugla.rs
Odgovor #6 poslato: Februar 28, 2018, 00:40:09
Drago mi je sto si uspeo da resis problem  B| .citam2.

Van mreže Novosadjanin

• Novajlija
  • *
Odgovor #7 poslato: April 01, 2018, 23:43:20
Hoće se nastaviti sa dub-om na Engleskom?

Mislim da već 4 nedelje nema, pa da znam da li da se snalazim na druge načine.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • www.zmajevakugla.rs
Odgovor #8 poslato: April 02, 2018, 00:08:49
Hoće se nastaviti sa dub-om na Engleskom?

Mislim da već 4 nedelje nema, pa da znam da li da se snalazim na druge načine.
Mala je pauza... snalazi se :D lol