Zanimljiva tema, sta bi bilo kad bi bilo. Pa evo ovko, deka Gohan bi bio ziv.Kod njega je kugla sa 4 zvezdice ,da li bi on bio sposoban da porazi armiju crvene masne kada bi krenuli po tu kuglu, Ja mislim da bi ako ne sam onda sa Kornjacinim Vracom mogao, e sad Kralja Pikola bilo bi cupavao, isto tako Pilaf ga je oslobodio morao bi nekako da ukrade kuglu od deka Gohana mislim da bi mu to bilo jako tesko i da bi verovatno Pikolo i dalje bio zatvoren u posudi za pirinac u koju ga je zatvorio Mutaito.Vrovatno bi Friz pokorio Zemlju , poslao bi neke druge Sajonce da to odrade, a mozda isto bi poslao Vegetu i Napu. Zemlja bi bila kao Zemlja iz U6. Androidi nebi postojali niti Sell, niti future Tranks.Ali bi ja mislim onda Buu ubio Friza, mozda i Dabura.E sad da li bi se debeli Buu preobrazio u kid Bua ,neznam ako bi se desilo to onda bi verovatno Birus bio mrtav, jer bi ovaj pobio sve kajeve, a kid Bua bi ubio onda novi bog Unistenja,npr. Topo mozda i Zeno. Nebi bilo turnira moci sto sad gledamo.Uh sad sam se setio , pa da Frizz bi uspeo da pozeli vecni zivot ili sta besmrtnost od Porunge. Ali bi ga ipak opet mogao Birus ubiti , neznam kako kada je besmrtan ,ali isto tako kako je mislio da bi ubio i future Zamasa .Neznam da li bi Vegeta ili Napa ikada postali SS, mozda bi i njih eliminisao Frizz. U svakom slucaju dok Birus spava on bi lagano vldao citavim u7. Ne bi imao potrebe za zlatnom Formom,mozda bi mu onda sinulo da skine Birusa sa trona , ali znate i sami da bi to bio preveliki zalogaj za njega. Ako bi bio mudriji verovatno bi ceo nas U7 bio u nekoj vrsi haosa i terora , zlog Imperatora.