Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.
  • Srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike želi vam adminstracija sajta www.zmajevakugla.rs! Uzdravlje! .ziveli.

Da Goku ne postoji?

Welicak94 · 817

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Avgust 13, 2017, 20:22:03
Goku, glavni junak koji uvek spasi Zemlju od zlih protivnika koji uglavnom zele da zavladaju njome, da je uniste, istrebe covecanstvo itd...
Na svu srecu Goku uvek pronadje nacina da pobedi doticne zlikovce.

Ali, da li vam je palo na pamet sta bi se desilo da Goku ne postoji?
Da Goku nikada nije poslat na Zemlju...
Svi ti protivnici, zlikovci jure Gokua, svi oni napadaju Zemlju upravo zbog Gokua. I zbog Gokua mnogi stradaju.
Recimo. Da Goku nije poslat na Zemlju, mnogo godina potom ne bi ni Radis dosao na Zemlju, niti bi posle njega dosli Vegeta i Napa. Samim tim ne bi bilo potrebe da idu na Namek, da se bore sa Frizom...
Roboti (Androidi) doktora Ziroa su programirani da ubiju upravo Gokua... Sel takodje. Za Bua, Gohan je bio meta da se iz njega iscrpi energija, da nije bilo Gokua ne bi ni Gohan postojao...

Zanimljiva teorija. Sta vi mislite o tome? :D
Ali teorija ima rupa, npr sve ovo se ne poklapa sa prvim serijalom... Primer, Kralj Pikolo je dosao na Zemlju potpuno nevezano sa Gokuom... Da nije tada bilo Gokua, ne bi mogli da pobede Kralja Pikola. Tako da ono... ipak je dobro sto je Goku tu sa obzirom da Kornjacin Vrac nije uspeo da zatvori Kralja Pikola u metalnu posudu tehnikom Zakljucavanja demona .cudno.

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #1 poslato: Avgust 13, 2017, 20:42:31
Recimo da ga je uhvatila galakticka patrola kao sto manga DB minus kaze...
Dobro pitanje, izgleda da jedino GT ima odgovor na to. Sve dok je Goku bio van Zemlje (bilo mrtav ili na Nameku) protivnika nije bilo, tj. dolazili su ali mnogo manje a cisto iz osvete... Medjutim ako izbrisemo Gokua ostaju Krilin, Jamaca, Tensin.... vrv. bi ih kralj Pikolo pobedio (prvi serijal) ili mozda i ne...

VegetasanGT

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #2 poslato: Avgust 13, 2017, 20:53:27
Friz bi se sukobio sa King Pikolom  lol

« Poslednja izmena: Avgust 13, 2017, 20:56:13 od strane NikolaAF »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #3 poslato: Avgust 13, 2017, 21:11:49
Zanimljiva tema, sta bi bilo kad bi bilo. Pa evo ovko, deka Gohan bi bio ziv.Kod njega je kugla sa 4 zvezdice ,da li bi on bio sposoban da porazi armiju crvene masne kada bi krenuli po tu kuglu, Ja mislim da bi ako ne sam onda sa Kornjacinim Vracom mogao, e sad Kralja Pikola bilo bi cupavao, isto tako Pilaf ga je oslobodio morao bi nekako da ukrade kuglu od deka Gohana mislim da bi mu to bilo jako tesko i da bi verovatno Pikolo i dalje bio zatvoren u posudi za pirinac u koju ga je zatvorio Mutaito.Vrovatno bi Friz pokorio Zemlju , poslao bi neke druge Sajonce da to odrade, a mozda isto bi poslao Vegetu i Napu. Zemlja bi bila kao Zemlja iz U6. Androidi nebi postojali niti Sell, niti future Tranks.Ali bi ja mislim onda Buu ubio Friza, mozda i Dabura.E sad da li bi se debeli Buu preobrazio u kid Bua ,neznam ako bi se desilo to onda bi verovatno Birus bio mrtav, jer bi ovaj pobio sve kajeve, a kid Bua bi ubio onda novi bog Unistenja,npr. Topo mozda i Zeno. Nebi bilo turnira moci sto sad gledamo.Uh sad sam se setio , pa da Frizz bi uspeo da pozeli vecni zivot ili sta besmrtnost od Porunge. Ali bi ga ipak opet mogao Birus ubiti , neznam kako kada je besmrtan ,ali isto tako kako je mislio da bi ubio i future Zamasa .Neznam da li bi Vegeta ili Napa ikada postali SS, mozda bi i njih eliminisao Frizz. U svakom slucaju dok Birus spava on bi lagano vldao citavim u7. Ne bi imao potrebe za zlatnom Formom,mozda bi mu onda sinulo da skine Birusa sa trona , ali znate i sami da bi to bio preveliki zalogaj za njega. Ako bi bio mudriji verovatno bi ceo nas U7 bio u nekoj vrsi haosa i terora , zlog Imperatora.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #4 poslato: Avgust 13, 2017, 21:13:52
E htio sam da kazem bas to za prvi serijal. Da nije bilo Gokua, armija crvene masne bi zavladala svijetom.
Taupaj bi nastavio da ubija ljude, nastao bi sveopsti haos. Naravno, onda bi dosao Kralj Pikolo, onda bi svijet bio jos gore mjesto. Drago mi je sto Goku postoji jer da, Goku nije dosao na Zemlju, Zemlja bi bila kad tad unistena.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Dejan Kalanj

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #5 poslato: Novembar 26, 2019, 21:09:24
Pa da nema Gokua ne bi bilo crtanog,ili bi napravili nekog drugog da bude glavni lik

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #6 poslato: Decembar 16, 2019, 08:09:23
Zanimljiva tema, sta bi bilo kad bi bilo. Pa evo ovko, deka Gohan bi bio ziv.Kod njega je kugla sa 4 zvezdice ,da li bi on bio sposoban da porazi armiju crvene masne kada bi krenuli po tu kuglu, Ja mislim da bi ako ne sam onda sa Kornjacinim Vracom mogao, e sad Kralja Pikola bilo bi cupavao, isto tako Pilaf ga je oslobodio morao bi nekako da ukrade kuglu od deka Gohana mislim da bi mu to bilo jako tesko i da bi verovatno Pikolo i dalje bio zatvoren u posudi za pirinac u koju ga je zatvorio Mutaito.Vrovatno bi Friz pokorio Zemlju , poslao bi neke druge Sajonce da to odrade, a mozda isto bi poslao Vegetu i Napu. Zemlja bi bila kao Zemlja iz U6. Androidi nebi postojali niti Sell, niti future Tranks.Ali bi ja mislim onda Buu ubio Friza, mozda i Dabura.E sad da li bi se debeli Buu preobrazio u kid Bua ,neznam ako bi se desilo to onda bi verovatno Birus bio mrtav, jer bi ovaj pobio sve kajeve, a kid Bua bi ubio onda novi bog Unistenja,npr. Topo mozda i Zeno. Nebi bilo turnira moci sto sad gledamo.Uh sad sam se setio , pa da Frizz bi uspeo da pozeli vecni zivot ili sta besmrtnost od Porunge. Ali bi ga ipak opet mogao Birus ubiti , neznam kako kada je besmrtan ,ali isto tako kako je mislio da bi ubio i future Zamasa .Neznam da li bi Vegeta ili Napa ikada postali SS, mozda bi i njih eliminisao Frizz. U svakom slucaju dok Birus spava on bi lagano vldao citavim u7. Ne bi imao potrebe za zlatnom Formom,mozda bi mu onda sinulo da skine Birusa sa trona , ali znate i sami da bi to bio preveliki zalogaj za njega. Ako bi bio mudriji verovatno bi ceo nas U7 bio u nekoj vrsi haosa i terora , zlog Imperatora.

I tvoje razmisljanje je sa dosta rupa.
1. Buu se nebi oziveo jer za njegovo ozivljavanje treba cista duhovna energija a onda nebi imao niko da ga oslobodi.  :D :D
2. Friza 99,99% nebi ni jurio zmajeve kugle jer Vegeta nebi ni saznao za njih sobzirom da bi tipa celu zemlju pokorio u roku od par min pa nebi ni ko imao da ih ozivljava niti razloga za ponovnim pokusajem.
3. Zamas nikad nebi ni dosao u 7 univerzum jer nebi upoznao Gokua  .goku. .goku.
4. Iako si rekao da malo dodam  (Y) Friza i sa 5x zlatnom formom nebi mogao da porazi Birusa jer bogovi imaju mogucnost da te izbrisu iz samo postojanja vremena sem naravno ako nije u pitanju zelja velikih zmajevih kugli iz 2 univerzuma(koje prevazilaze i moc samih bogova unistenja) sto Friza sam po sebi nebi uspeo da nabavi.  xD xD (i losi Buu je bio besmrtan  :p :p )