Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Spoilersi- Epizoda 101- Goku vs J...?

Bakir258 · 1114

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
poslato: Jul 20, 2017, 12:33:02
Na redditu smo dobili nove spoilerse tačnije 100-102 ali da vam džabe to ne prevodim, jer nije toliko zanimljivo iskreno
Ukratko da vam malo objasnim:
Epizoda 100- Kale i Karfila žele da se bore protiv Gokua. Karfila želi da je goku poduči da postane Super Sajan Plavi??
Više o tome na:https://www.reddit.com/r/dbz/comments/6oextm/super_spoiler_megathread_episodes_100102/

Eh sada ide ono zanimljivo....

Epizoda 101:
Goku izaziva Džirena na borbu, ali Džiren šalje svojih 5 Ratnika Pravde na Gokua i njegovu ekipu uključujući i Kahseral (generala). Kako bi ih uništio Goku se udružuje sa Kale i Karfilom.

Kornjačin vrača: vodi takvu borbu da teško možete procijeniti njegove godine

Kada Kornjačin Vrača izgubio u vidu svoje prijatelje, on izbjegava borbu paralizirajući svog protivnika sa Tehnikom Iznenađenja (OLD SCHOOL :D :D ) sve dok njegovi drugovi ne stignu...

Šta vi mislite o ovome svemu?? Zašto Džiren ne želi da se bori protiv Gokua, pošto smo vidjeli da Topo neće da se bori protiv njegana ovom turniru msm. da ostali Ratnici Pravde ne bi trebali prestavljati neki problem.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #1 poslato: Jul 20, 2017, 12:39:12
Zašto praviš teme za svaku epizodu?

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #2 poslato: Jul 20, 2017, 13:07:07
Zašto praviš teme za svaku epizodu?
Kakvu temu?
Ja pravim samo teme za neke teorije i mišljenja ostalih korisnika....
Prije par mjeseci sam napravio temu spoilersi ali nije bilo nekih odgovora, bilo 2 odgovora, pa sam onda odusto, al evo vidio sam da su ovo zaniljivi spoilersi pa napravio...
BTW
kakva tema za svaku epizodu??

Evo ti sve moje teme:

Karfila postaje Super Sajan 2??- TEORIJA
Novi (stari) trailer Turnira Moći!- Nezz ni ja sta je
Ponavljanje animacije iz prethodnih epizoda- TEORIJA
Zašto Trunks i Goten nemaju rep??-TEORIJA
Univerzum 9 uništen- Da li anđeli i Great Priest žele ubiti Omni Kinga ?!- TEORIJA
Rangiranje Univerzuma-  TEORIJA
Ko loše obavlja svoj posao Vrhovni Kaj ili Birus?? - TEORIJA

Većina mojih tema su teorije koje nemaju veze sa epizodama...

Tako da brate nemoj da prazno pričaš, bezveze, bez ikakvih argumenata...!!!

"Zašto praviš teme za svaku epizodu?" navedi mi neke moje teme

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #3 poslato: Jul 20, 2017, 13:13:09
Mislio sam na ovo sad btw najbolje je da to tj spojere raspravljamo u temi turnir za opstanak. Ovako je višak jer epizoda dodje i prodje.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #4 poslato: Jul 20, 2017, 13:22:04
Mislio sam na ovo sad btw najbolje je da to tj spojere raspravljamo u temi turnir za opstanak. Ovako je višak jer epizoda dodje i prodje.
Ok

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #5 poslato: Jul 20, 2017, 17:10:44
Ako su spojleri istiniti onda ce ipak doci do udruzivanja U6 i U7. Neznam samo kako ce Champa odreagovati na Kale i Karfilino pomaganje Gokuu da pobede prade Truper. Imamo 6 sajonaca : Goku,Vegeta,Gohan,Kabe,Karfila,Kale.Sta nam 6 super sajonaca moze stvoriti ako se udruze?Ultimativnog super sajonca Boga, mislim na jos jacega i od one forme u kojoj je Goku bio kada se borio sa Birusom.Mozda je to nova Gokuova transformacija.Ili bi Karfila mogla da se transformise tako u SSGod.Neznamo ko su svi ucesnici u6 mozda ima jos sajonaca, ako se Goku isprdi pa im kaze kako da postignu bozansku formu bez nekog veceg treninga kao kada se on borio s Birusom .
« Poslednja izmena: Jul 20, 2017, 17:13:21 od strane Nasko1988 »

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #6 poslato: Jul 20, 2017, 22:37:06
Ako su spojleri istiniti onda ce ipak doci do udruzivanja U6 i U7. Neznam samo kako ce Champa odreagovati na Kale i Karfilino pomaganje Gokuu da pobede prade Truper. Imamo 6 sajonaca : Goku,Vegeta,Gohan,Kabe,Karfila,Kale.Sta nam 6 super sajonaca moze stvoriti ako se udruze?Ultimativnog super sajonca Boga, mislim na jos jacega i od one forme u kojoj je Goku bio kada se borio sa Birusom.Mozda je to nova Gokuova transformacija.Ili bi Karfila mogla da se transformise tako u SSGod.Neznamo ko su svi ucesnici u6 mozda ima jos sajonaca, ako se Goku isprdi pa im kaze kako da postignu bozansku formu bez nekog veceg treninga kao kada se on borio s Birusom .

Nisam siguran da li se to smije raditi. Tj. da se sastave u jednog
BTW svaka cast na odgovoru, lijepo objasnjeno...

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #7 poslato: Jul 21, 2017, 12:37:51
Pa ja cisto sumnjam da ce nekog tako da pretvore kao protiv Birusa sto je bilo.  Neko moje misljenje iz par razlicitih spojlera sto sam odgledao je da ovde izgleda neplaniraju da ispadaju min jos 6-7 epizoda svi glavni likovi za sad a to su Goku,Vegeta,Friza,Gohan,Hit,Keba,Karfila,Kale,Dziren pa cak tu mogu da svrstam i Pikola i dva androida:) Mislim da ce otprilike u naredne 2 da ispadne Ten Shin Han i par nebitnih a zatim u 3 i Kornjacin Vrac.

I tek od 4-5 epizode ima da gledamo malo zanimljivije epizode a do tad ce da bude samo opipavanje najacih. I naravno Goku sigurno ima jos jednu transformaciju u to sam nekako ubedjen jer na svim vaznim okrsajima on je sve prisutne iznenadio sa nekom novom formom. Sobzirom da sa kajokenom x10-x20 pitanje dal bi uspeo da porazi i Hita sad.

Sto se tice sledecih epizoda to ce biti borba izmedju Dzirena i Hita,Vegete i Kebe i Gokua protiv Karfile ali samo opipavanja kao sto sam rekao.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Odgovor #8 poslato: Jul 23, 2017, 12:11:43
Nezz. iskreno ni ja vise nista