Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Univerzum 9 uništen- Da li anđeli i Great Priest žele ubiti Omni Kinga ?!

Bakir258 · 3226

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
U Zmajevoj Kugli Super- Epizoda 98 uništen je Univerzum 9, jer je svih njihovih 10 boraca uništeno.
Vjerujem da će ovo ostalim takmičarima dati još veći motiv za bitku.

Eh sada nakon što je Univezum 9 uništem vidjeli smo da anđeo Unverzuma 9 se smije:

Ali naravno ovaj osmijeh nam ne odaje nista pa imamo dalje:

Ovaj osmijeh je pravi osmijeh, malo je čudno jer je baš par trenutaka prije njegov univerzum uništen.
Pa onda imamo i Great Priest (nezz. kako je to Welicak preveo)

Osmijeh koji je nastao odma nakon uništenja 9-tog univerzuma.
Eh sada idemo dalje, šta ovo sve znači?
Jedna od teorija:
Omni King prikuplja energiju iz Univerzuma, znači što više Univezuma više i snage. S obzirom da Omni King nije svjaestan ovoga, što više uništaje univerzume sve će manje snage imati. Naravno ne govorimo da će sada pasti na snagu Jamče, i dalje će biti jači od Gokua i njegove ekipe, ali će biti slabiji od Great Priesta, to će Great Priest i njegovi sinovi (anđeli) iskoristiti ubiti ga, i naravno Great Priest će sjesti na tu funkciju. Oni njega neće ubiti zato što Great Priest želi da uzme njegovo mjesto, nego zato što više ne žele da strijepe od brisanja itd.
Šta vi mislite o ovoj teoriji??

Usput malo spoilera  :D U sledećoj epizodi tj. 99, Krilin će biti disklalifikovan sa turnira :D :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Zanimljiva teorija... Svakako da ima neke cake u unistavanju ovih univerzuma.. Ne bi se Andjeo bezveze smejao, dakle hteli su to da naglase.. Dobra tema :D Bravo

Citao sam jos pre nekoliko nedelja da Andjeli imaju plan, i da je unistenje univerzuma i to da ostanu samo Andjeli smislio upravo Veliki Popa :D

Sto se tice borbi, iz ove epizode se dalo zakljuciti da su ostali univerzumi smejurija, Vegeta lagano bije onog iz U3, Nasakija il kako vec koji je njihov najbolji borac, onda Friza se sprda sa nekoliko boraca itd...  Kada bi se borvi U7 borili zajedno, bili bi ubedljivo najjaci univerzum, al jbg :D

P.S. hahahahahaha, brate preplavljen mi youtube sa milion teorija i tumacenja desavanja iz epizode. Dosta klipova na temu zasto je Goku ljutito pogledao Grand Prista i zasto je ovaj posle polgedao u njega :D zanimljivo uglavnom
« Poslednja izmena: Jul 09, 2017, 12:20:43 od strane Marko Grobar »

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Svaka čast za temu...
Meni je taj deo bio mnogo zanimljiv...
Je l ste videli Birusa posle unistenja U9 xD?

Moja teorija:
Ostali Andjeli su po meni normalni samo ovaj ima motiv za izdaju (po meni)Mislim da će se on i Grand Priest (Veliki Sveštenik,ali bolje mi zvuči kad kažem pravo ime) hteti da savladaju i zauzmu Svegićevo mesto,i da će se ostali Andjeli pridružiti (Ako već nisu zli)...

Onda bi trebli svi univerzumu da se udruže i bore protiv izdajnika i da im Goku polupa piiiip

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
NidzaDB, bez uvrede, ali tvoja teorija je glupa :D

Bilo ko da se udruzi ne bi imao sanse protiv Andjela  i Pope,

mnogo mi je logicnije ovo sto je osnivac teme naveo

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Ova ep mi se svidjela, bas sam se na palio ahhaahahah, dobra ep. nema sta, Bakirova teorija se sviđa.Mada ima jedna misterija.Anđeo devetog univerzuma u pocetku je bio hm pa nekako bijesan jer nisu mogli da sakupe svih 10 ratnik, da li je samo glumio? Hmmmm inace sluti mi na dobro ovaj ark samo da se jos malo vise potrude i bice dobro

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Ova epizoda , sta da kazem , cista gnjavaza po meni . Pa upalite SSBlue i poizbacujte ih odma iz ringa , a ne kao stede snagu u base formi.Slazem se sa Harijem secate se da je bio besan andjeo onda kada je Sidra unistio onaj grad .Zasto bi po toj teoriji andjeli uopste onda pomagali bogovima, tipa Whis pomogne Bulmi oko porodjaja zbog Vegete, zasto? Zasto se je Whis  teleportovao s Birusom da pomognu Gokuu da se izbori sa Sidrinom loptom unistenja, da nisu dosli mozda bi Friza bio u U9 timu , nebi imali vremena da bude u7 komletiran verovatno , i pa pa u7 onda. Popa je medju 5 najjacih boraca jednom davno je Whis rekao, mozda je od njega jaci i neki bog unistenja ,zasto bi svi andjeli morali biti jaci od bogova , ja tipujem da je Dzin iz ultimativnog univerzuma mozda jaci i od Pope, setite se da on nije hteo da testira ring .

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Prvi deo posta ti je maksimalno nebulozan, ja uopste ne mogu da protumacim sta si hteo da kazes...

A ova druga teorija je dobra, mozda je neki Bogic jaci od svih , sta znam... Zanimljiva teorija
« Poslednja izmena: Jul 09, 2017, 21:37:14 od strane Marko Grobar »

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Ova ep mi se svidjela, bas sam se na palio ahhaahahah, dobra ep. nema sta, Bakirova teorija se sviđa.Mada ima jedna misterija.Anđeo devetog univerzuma u pocetku je bio hm pa nekako bijesan jer nisu mogli da sakupe svih 10 ratnik, da li je samo glumio? Hmmmm inace sluti mi na dobro ovaj ark samo da se jos malo vise potrude i bice dobro

Da imaju mnoge špekulacije kako se njemu opšte nije ni sviđao taj bog uništenja, znamo da je bio veoma ljut i na boga uništenja kao i na boga stvaranja. On je inače dječije naravi koji je ljut na svoje bogove tako je napisao Toei o njemu.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Ova epizoda , sta da kazem , cista gnjavaza po meni . Pa upalite SSBlue i poizbacujte ih odma iz ringa , a ne kao stede snagu u base formi.Slazem se sa Harijem secate se da je bio besan andjeo onda kada je Sidra unistio onaj grad .Zasto bi po toj teoriji andjeli uopste onda pomagali bogovima, tipa Whis pomogne Bulmi oko porodjaja zbog Vegete, zasto? Zasto se je Whis  teleportovao s Birusom da pomognu Gokuu da se izbori sa Sidrinom loptom unistenja, da nisu dosli mozda bi Friza bio u U9 timu , nebi imali vremena da bude u7 komletiran verovatno , i pa pa u7 onda. Popa je medju 5 najjacih boraca jednom davno je Whis rekao, mozda je od njega jaci i neki bog unistenja ,zasto bi svi andjeli morali biti jaci od bogova , ja tipujem da je Dzin iz ultimativnog univerzuma mozda jaci i od Pope, setite se da on nije hteo da testira ring .

Znam to sve, istina je to, ali recimo, možda Whis uopšte ne želi da bude zao?? Ali to je malo glupo, bolja teorija je da ne želi da bude očit, došlo je tako vrijeme da se i njemu ne može vjerovat, gledajući stare epizode skontali smo da je Whis veoma dobra osoba. Ali možda nije htjeo da bude "ofiran", znamo da kada je Grand Priest rekao da će univerzumi biti uništeni da su Birus i Goku bili u šoku, dok je on stajao mirno.
Ali ne znamo još ništa možda i taj osmijeh Mojita ništa ne znači, ali mi čudno, ne bi džabe na njegov osmijeh toliko obraćali pažnju.

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
Prvi deo posta ti je maksimalno nebulozan, ja uopste ne mogu da protumacim sta si hteo da kazes...

A ova druga teorija je dobra, mozda je neki Bogic jaci od svih , sta znam... Zanimljiva teorija

ma brate u prvom dijelu sam htjeo da dam dokaze, ne volim pričat priču bez argumenata i dokaza, zato i jesam stavio slike.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Ma brate ne kazem tebi, nego Nasku

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
E a je l ste obratili paznju na ovo:
Whis je jednom prilikom rek'o jos u Tranks sagi da ako Bog unistenja bude unisten da Andjeo gubi funkciju kako onda ovaj andjeo iz u9 nije nestao,i kako ce ostali anđeli postati zao tj ako ce postati kad ko ubije boga unistenja Andjeo gubi funkciju,a neverujem da ce Birus i ostali unistitelji da se okrenu protiv Svojih univerzuma :D

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Brate je l ima na ovom forumu neko da nije retardiran i nepismen??

Pa i to povlacenje Andjela vrv obavlja Grand Priest, a i ovi sad nisu ubijeni, Whis je rekao kada neko ubije itd. I on i jeste izgubio funkciju, dakle vise nema svoj univerzum i zapravo nista nece da radi :D

A i zar ti nije logicno da je to pravilo promenjeno,  posto su turnir i organizovali Popa i Svegic, i ono, ajde kao sad da obrisemo ove nebitne al da ne diramo andjele...

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Kada je U9 "unisten", ja sam to unistenje zamisljao bas kao kada bog unistenja unisti neku planetu, kada kazu hakai pa onda idu one ljubicaste tackice i oni ispare.Mada kada je U9 unisten, nije izgledalo kao da su unisteni vec teleportovani.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Brate je l ima na ovom forumu neko da nije retardiran i nepismen??

Pa i to povlacenje Andjela vrv obavlja Grand Priest, a i ovi sad nisu ubijeni, Whis je rekao kada neko ubije itd. I on i jeste izgubio funkciju, dakle vise nema svoj univerzum i zapravo nista nece da radi :D

A i zar ti nije logicno da je to pravilo promenjeno,  posto su turnir i organizovali Popa i Svegic, i ono, ajde kao sad da obrisemo ove nebitne al da ne diramo andjele...

Pismen sam ali sam brzo kucao i još sam na fonu...
Upravu si vrv su ukinuli,ili čak i ako neko izgubi funkciju neznači da je uništen nisam ni pomislio na to..

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Hari upravu si ima neka caka u uništavanju univerzuma...

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Vazi Nidzo...

Brate postoji ta teorija, kao da su negde teleportovani :D Sta znam, videcemo :D Uglavnom uspeli su, pola interneta diskutuje o tome  i smislja teorije, razne, ono sve i svasta se lupa, al bitno da se prica o tome :D

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
E a je l ste obratili paznju na ovo:
Whis je jednom prilikom rek'o jos u Tranks sagi da ako Bog unistenja bude unisten da Andjeo gubi funkciju kako onda ovaj andjeo iz u9 nije nestao,i kako ce ostali anđeli postati zao tj ako ce postati kad ko ubije boga unistenja Andjeo gubi funkciju,a neverujem da ce Birus i ostali unistitelji da se okrenu protiv Svojih univerzuma :D

Eh sada i za to postoji još jedna bolja teorija, kao što znaš Grand Priest je otac svim tim anđelima. Šta ako Grand Priest želi da da malo odmora svojoj djeci, jer Mojito kao anđeo, mora milionima godina da radi za Boga Uništenja, u protivnom će ga Svegić uništiti. Šta ako on kao otac želi malo mira svojoj djeci??

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Ma brate je*es ti popu :D Daj mi da vidimo koju ribu je on trsio pa je stvorio Vados :D mene to zanima :D

Salu na stranu, Teorija da je Grand Priest zao je nastala jos kada su ga prvi put predstavili.. Inace, on i jeste pravi vladar univerzuma, npr zna sve o svakom univerzumu, o stanovnicima, njihovom ponasanju i td. Npr Svegic je retard, koji nema pojma nista, ono ne zna ni koji univerzumi postoje... Samo sto ima moc da brise :D