Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

SSJ4 Goku vs SSJB kaioken Goku

Metacoolar · 3022

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #20 poslato: Jun 17, 2017, 20:16:23
Pa naravno da nije isti Gokuov ili Vegetin ili Tranksov , Kabin , Karfilin , Gohanov , super sajan zbog, razlicite snage u base formi, ali im oficijalno povecava toliko snagu koliko sam i napisao , sta je tu nejasno.  Vegetin SS2 rage , je njemu multiplicirao mnogo puta vise snagu i od ss3 Gokua ali to je bilo samo trenutno. Lepo se u seriji kaze Super Sajonac plavi. Super Sajonac Bog je bio samo Goku i to uz pomoc ostalih . Osim toga da nije tako posto su vegeta i goku trenirali sa Whisom , a on nije bog nego andjeo , zvao bi se Super Sajonac andjeo SSA, a ne bog bog je Birus oni nisu trenirali sa njim on je spavao vecinu tog vremena. Ispada onda i da je Gohan Bog jer je trenirao sa matorim Kajem , da je njegova ultimativna forma forma Boga.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #21 poslato: Jun 17, 2017, 22:11:09
Brate , koliko imas godina :D ?

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #22 poslato: Jun 17, 2017, 22:13:31

P.S.
Gohan nije trenirao sa matorim Kajem.
« Poslednja izmena: Jun 17, 2017, 22:16:36 od strane Marko Grobar »

Van mreže JovanSSJ3

• Autoritet Foruma
    • Rejting: -11
  • Jovan
Odgovor #23 poslato: Jun 17, 2017, 22:37:56
jeste Marko secas se da mu je on otkljucao potencijal nekim obredom

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #24 poslato: Jun 18, 2017, 00:13:48
Da, ali to nije trening/.

Oni su samo sedeli jedan naspram drugog 20 sati, i to je to.

Mistik moci gohana oduvek leze u njemu, nije ih stekao nikakvim trenignom.

A Matori Kaj ima specijalnu spospobnost da u ljudima otkljucava skrivene moci.

Znaci nije trenirao, vec je samo blejao malo.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #25 poslato: Jun 18, 2017, 03:28:45
Ovaj Super Sajonac Plavi sa Leptonskim udarcem bi trebalo da bude, znas sta... SS4 u principu ne bi mogao ni da prismrdi toj varijanti... medjutim, nekako je slabasno predstavljen. Razumem ja sve to, jak je, ali cekaj... to, em je Leptonski udarac (Kaioken), i plus je 10x... znaci koliko je vec Plavi jaci od Super Sajonca 3? Mnogo... e onda hajde da uzmemo Plavog kao SS4.
SS4 se tu zavrsava. A na  Plavog se dodaje Desetostruki leptonski udarac...
Da je se Super potrudio malo vise oko bolje realizacije, animacije i efekata, bilo bi jasno k'o dan koji je jaci. .lak. .ss.
Da i ja ostavim nekim utisak .cudno.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #26 poslato: Jun 18, 2017, 03:35:09
Evo na skrinu u prilozima sam ostavio detaljno na sta mislim, kada mislim na bolju realizaciju.  .misici.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
Odgovor #27 poslato: Jun 18, 2017, 08:33:37
Evo na skrinu u prilozima sam ostavio detaljno na sta mislim, kada mislim na bolju realizaciju.  .misici.

Ima tu istine, ovi likovi u Superu su pravi zgoljavci sto nam I daje utisak da su slabiji u odnosu na nabildovane z I gt likove. Stvarno bi trebalo da se poradi na tome.  Mada I ovo Gokuovo sparingovanje sa Krilinom, Sedamnesticom, Gohanom isto donosi neki utisak o slabosti te SSJB forme.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #28 poslato: Jun 18, 2017, 10:23:11
Slazem se sa ovim poslednjem. Sparingovanje sa slabicima poput krilina , 17tice , 18tice stvara iluziju o tome da je SSB forma slaba. Mada mislim da su oni tu hteli da prikazu kako je Goku samo ono, branio udarce, ladio jaja, da vidi koliko su jaki ostali. Mada svakako odaje utisak slabosti SSB forme.

Ali opet, po svoj logici SSB bi trebao da bude jaci

Van mreže Saiyan

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Emir
Odgovor #29 poslato: Jul 03, 2017, 23:08:42
Logično da je SSJB jači i bez kajokena :D

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #30 poslato: Jul 09, 2017, 11:33:19
Po meni najbolja I najdetaljnije  objasnjena teorija o tome ko je mocniji ssj4 ili ssjb...

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #31 poslato: Jul 12, 2017, 20:31:38
Mislim da ste malo pobrkali stvari jer svaka sledeca jacina je i dosta jaca od predhodne. Recimo kod SS2 forme ona je jaca od SS1 ali nju nisu puno koristili zato sto na ustrb brzine si dobijao snagu. Zatim SS3 nije pozeljna zato sto im brzo trosi energiju sobzirom da moze u njoj dosta da napreduje a to se vidi po rastu kose. SSB je prva forma posle SS koja nema previse negativnog uticaja. inace to sto je u seriji iskoristio samo 10x leptonski mu sigurno nije granica posto mislim da bi na onom turniru za zagrevanje iskoristio 100x da im nisu prekinuli mec. Inace definitivno trenutno nisu jaci od Birusa a mozda nece biti jaci ni kad bude usavrsio belu boju posto mislim da mu je to sledeca forma koju mozda pokaze i sad na turniru. Ovo za belu boju je samo moje misljenje jer stvarno ocekujem da sad pokaze nesto sto do sad nije ni pokusao. Znaci u zavrsnici borbe kad bude ostalo njih par na turniru bi trebali tako nesto da ocekujemo B| :D :p

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #32 poslato: Jul 12, 2017, 21:07:37
To što si napisao nema nikakve veze sa ovom temom...
Samo si opisao karakteristike SS formi

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #33 poslato: Jul 12, 2017, 21:58:21
To što si napisao nema nikakve veze sa ovom temom...
Samo si opisao karakteristike SS formi

U prvoj recenici sam naglasio da je svaka sledeca forma dosta jaca od predhodne a SS4 ti je izmedju SS3 i SSB samim tim tako je i rangirana samo sto nije zvanicna (ali nikad se ne zna mozda i postane u buducnosti).

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #34 poslato: Jul 12, 2017, 22:27:29
Pa mislim da puno serete sa ovom temom, pa naravno da je jaci ssb Goku + leptonski udarac x10. Jbt pa Ssb je snaga priblizna bogovima, a sta je ss4 nocanon forma koja je pretstavljena jako slabo u GT-u. Zato sto Goku nakon baby sage nije mogao nikoga da pobijedi, a da mu nijesu dodavali moc npr okupe se Gohan , Trunks, Goten i Pan pa mu daju malo svoje moci kako bi pobijedio.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #35 poslato: Jul 12, 2017, 22:30:44
Ssb je i bez kaiokena jači od ss4

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže direktor9

• Kralj
    • Rejting: 9
  • Sabit Gerzic
Odgovor #36 poslato: Jul 13, 2017, 12:11:13
ss4 (Y)

"Never train children when their mothers are around. It's always trouble."
Piccolo

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #37 poslato: Jul 13, 2017, 22:01:13
Pa mislim da puno serete sa ovom temom, pa naravno da je jaci ssb Goku + leptonski udarac x10. Jbt pa Ssb je snaga priblizna bogovima, a sta je ss4 nocanon forma koja je pretstavljena jako slabo u GT-u. Zato sto Goku nakon baby sage nije mogao nikoga da pobijedi, a da mu nijesu dodavali moc npr okupe se Gohan , Trunks, Goten i Pan pa mu daju malo svoje moci kako bi pobijedio.

Goku jeste slabo predstavljen u GT. Goku ssj4 nije toliko mocan na pocetku. Kad mislim na pocetku mislim kada se transformise u ssj4 on bi trebalo da bude 10-tak puta jaci od ssj3. Sto bukvalno nije nista u poredjenju sa blue formom koja je verovatno mnogo vise od 10 tak puta iznad ssj3 forme. Tako da nema tu sta da se govori, malo sam usro temu sa naslovom SSJ4 Goku vs SSJB kaioken Goku , jer sam mislio na nesto drugo nije bitno sad. Druga stvar sto ti kazes da mu daju malo svoje moci kako bi pobedio e vidi ovako uzecu primer sa syn shenronom. Goku kao sto znas ako si gledao borbu nije imao sansi protiv syn shenron cak je I upotrebio 10-ki Kamehameha koji nije ni okrznuo syn shenrona. Ja ne znam koliko je omega senron mocniji od gokua ssj4 ali ako gokuov 10 Kamehameha nije mogao ni ogrebati syn shenrona onda on moze biti 20, 30 tak pa mozda I vise puta jacio od Ssj4 gokua. Sad je to pitanje svi  mu daju malo svoje moci kako bi pobedio. Vidis evo ti snimak da ne duzim nogo I ovo je previse
tu se vidi da je goku nakon tog davanja moci mogao da se igra sa shenronom kao sa nekim detetom. Ne znamo ni to koliko je ssj4 pojacan ili boostovan kako neki kazu sada jaci od shenrona da kazemo da je 2 ili 3 puta jaci,  to je ogromna razlika u snazi. Goku nije mogao ni sa 10 Kamehameha da okrzne shenrona a sada je nekoliko puta jaci od njega to znaci da je goku multiplirao snagu ko zna koliko pua nego pre e vidis u tome je razlika izmedju ssj4 I blue. Blue je jaci ali goku ssj4  ima mnogo vise limita za snagu. Goku je u borbi sa hitom uradio kejoken 10 puta 10 puta se pojacao I njegovo telo je bilo u velikim bolovima jedno vreme nije ni mogao da kontrolise moci dok kod ssj4 koji se pojacao mozda vise 50 tak puta to nije nikakav problem. Cak I da je ssjb jaci 10 puta od ssj4 sto je mnogo znaci da bih ga ubio jednim udarcem , nemoze da bude jaci od njega vise od 50 tk puta to bi bilo ne normalo vec stvarno Tako da to je to. Blue je jaci ali ssj4 moze vise da se pojaca to jest multiplira svoju energiju I da mu nista ne fali.
« Poslednja izmena: Jul 13, 2017, 22:21:12 od strane Metacoolar »

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #38 poslato: Jul 13, 2017, 22:21:42
Problem je u tome sto Goku, a i Vegeta nisu usavrsili moc SSBlua, pa verovatno zbog toga njegovo tijelo i ne moze da istrpi toliki napor ipak je to previse moci. Mada u mangi je Goku usavrsio snagu SSBlua u Future Trunks sagi bas me zanima sta ce da se desi u mangi masu je bolja od animea.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #39 poslato: Jul 13, 2017, 22:24:20
Problem je u tome sto Goku, a i Vegeta nisu usavrsili moc SSBlua, pa verovatno zbog toga njegovo tijelo i ne moze da istrpi toliki napor ipak je to previse moci. Mada u mangi je Goku usavrsio snagu SSBlua u Future Trunks sagi bas me zanima sta ce da se desi u mangi masu je bolja od animea.

Znam citao sam mangu.