Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Black Lagoon

Welicak94 · 529

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Maj 23, 2017, 21:01:20

Naziv: Black Lagoon (Crna Laguna)
Zanr: Akcija, Seinen
Broj epizoda: 12 + 12 (dve sezone)

Moja ocena:
  • 8/10 prva sezona;
  • 9/10 druga sezona;
(imajte na umu da su ovo moje ocene i mogu da se razlikuju od bilo kojih drugih)

Opis:
Upravo sam ogledao doticni anime, i eto resih da mu napravim i temu i mozda neko dobije ideju za gledanje u ovom zanru ukoliko ga vec nije gledao.
Anime mi se prilicno svideo, cak stavise, bio mi je zanimljiv i nije bio dosadan za gledanje; Vec sam ga odgledao na brzaka.

O cemu se radi, vrlo ukratko. Glavna uloga je Roku*ou Okadzima, najobicniji poslovni covek, biznismen, sa najobicnijim svakodnevnim nacinom zivota. Sve se menja kada krene na poslovni put u juznu Aziju, gde upada u kriminalisticku grupu, tj grupu/organizaciju za uterivanje dugova, nesto slicno tome, koja radi za rusku mafiju.
Roku*ou se pridruzuje toj grupi, zvanoj Black Lagoon (Crna Laguna). Zivot kakav Roku*ou poznaje vise ne postoji.

Anime puuun akcije, zabave i poneke humoristicne scene. Jedina mana je sto preteruju u akcionim scenama, za koje sam zazmurio na jedno oko. Rade bas nemoguce stvari, ali dobro. Akcija. Nema nikakve naucne fantastike, sto mi se svidja, vec cista pucnjava i sve se resava oruzjem i pistoljima. .pucpuc.

Likovi su jako dobro odradjeni, nisu dosadni, pogotovo glavni likovi, kao i glavna likusa Revi koja je luda ko struja i ubija bez predrasuda.
I takodje, animacija je odlicna, uzivanje gledati. A imam takodje i manu na malo slabiji zvuk, sa obzirom da su u pitanju pistolji i gola pucnjava, mislim da su zvucni efekti oruzja mogli da budu mnogo ostriji bucniji i onako izrazeniji. Ali dobro, necemo da trazimo dlaku u jajetu.

Kao sto rekoh;
Prva sezona 8/10, druga 9/10.

Info o materijalu:
Manga je pocela da se izdaje jos 2002. godine, dok je anime prikazan 2006. godine. Manga jos uvek nije zavrsena i jos uvek izlazi, da nakon 15 godina .gg2. Na engleskom su dostupna ja mislim skoro sva poglavlja, tako da ko je zainteresovan ima i mangu, koju ja mozda procitam, ali kasnije .citam.
« Poslednja izmena: Decembar 21, 2019, 16:33:00 od strane Welicak94 »