Zasto lupam gluposti?
Pa sve to sto si nabrojao je psihicka falinka!
Lepo sam napisao iznad,ko normalan moze biti takav?????????????????????
U ovom slucaju je rec o Goku-u,on NIJE asocijalan,ima porodicu,voli ljude i bori se za pravdu.
To sto isao kod dinosaurusa na kraju Z,mu vise dodje da je zamajan i neodgovoran...
Brate mili. Rekao si da je asocijalan covek koji nema kontakt ni sa kim. STO JE APSOLUTNO NETACNO.
Dokazao sam ti kroz cinjenice . Asocijalan znaci nedrustven. TACKA.
APsolutno nema veze da li voli ili ne voli ljude. Niko nije rekao da goku ne voli ljude, vec da je nedrustven. Sto znaci da ne zna da se ponasa u drustvu, ne zna da odrava druzenje (potpuno zaboravi na drustvo jer mora da trenira) i slicno.
Covek koji mrzi ljude, koji je povucen i zazire od ljudi je MIZANTROP, a ne ASOCIJALAN. To su dva potpuno razlicita pojma.
To da li ima porodicu ili ne nema apsolutno nikakve veze sa POJMOM o kome mi raspravljamo.
Asocijalna licnost je nedrustvena licnost.
ANTIsocijalna licnost je licnost koja svojim ponasanjem skodi drustvu u drustvenom poretku.
ASOCIJALAN I ANTISOCIJALAN su dva pojma.
I niko nije rekao da to nije poremecaj. Jeste, kao i svako odstupanje od bilo kojih civilizacijskih normi normalnog ponasanja.
Ovde je rasprava o tome sta znaci ASOCIJALAN. I ako posle svih ovih ARGUMENTOVANIH cinjenica ti i dalje zelis da verujes u suprotno, tvoja stvar. Boli me k
Ja vise necu odgovarati na ovu temu, jer ti brate ili si ogranicen ili si klinac (verovatno oba)
I ocigledno si utupio da isteras svoje iako nisi u pravu. Ispalio si se i sad po svaku cenu pokusavas da dokazes kako si u pravu.
Otisli smo u off. Al ajde.