Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Gohan kroz zmajevu kuglu...

Bakir258 · 1281

Van mreže Bakir258

• Početnik
  • **
    • Rejting: 15
poslato: Januar 05, 2017, 01:32:38
Gohan me je razočaro to je znaci....... :(( :((
Kad je prvo pokazo svoju snagu protiv Raditza bio sam ono "WOW"
Onda kad je se borio protiv Nape, bilo je ono "ajd jos je dijete, ima vremena"
Onda dođe bitka na Nameku, iznenadio je sve kad je se borio protiv Frize, bio je mašina, jedan od omiljenih :D :D
Onda na zemlji protiv Cela, bio mi je omiljeni lik, Cel nije imao šanse protiv njega, bio je najjači od svih..
Onda su ga počeli kvariti..
Počeo neku srednju školu, ostavio vježbanje po strani, totalno razočarenje.
Onda borba protiv Bua, odma mi posto omiljeni sa onom rečenicom "Fight you, no I wonna kill you", Bu nije imao šanse protiv njega...
Opet je postao mašina, ali ga u Zmajevoj Kugli Super opet pokvariše, posao itd. totalno iritirajuće

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #1 poslato: Januar 05, 2017, 09:21:25
Slazem se sa tobom u potpunosti al' ajde, morali su od nekog Sajonca da naprave marljivu i vrednu osobu... Gohan ce se vratiti sad u sledecoj sagi, samo ne znamo jos u kakvoj ce formi biti, da li je zardjao ili ne.... ono sto meni nije jasno jeste to zbog cega su zapostavili Gotena i Tranksa oni imaju jos veci potencijal nego Gohan....

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže Arif

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #2 poslato: Januar 05, 2017, 12:38:55
Da upravu Tranks i Goten imaju veci potencijal od Gohana...Cak su jaci od njeg.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #3 poslato: Januar 05, 2017, 12:46:09
kada smo kdo Gohana,u pravu si mislim da je u superu postao pravo razocarenje mislim jedva je postao ss2,a nesto mi je tu cudno u filmu iz 2015 dragon ball z resurrection f je bio jaci nego u superu.I kao sto je zikor rekao vratit ce se u novoj sagi koja nam dolazi 2.5.2017 i tu ce Gohan(pretpostavljam) povratiti svoju staru formu Mystic Gohan,mada nemoguce da ce mu to biti konacna forma jer ipak bit ce mnogo jacih protivnika od bua tako da ima mnogo pretpostavki da ce postati i on ssblue ili da ce da razvije neku novu formu ssgreen ili vam ga super sajonac zeleni(po meni cista glupost). :)

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #4 poslato: Januar 06, 2017, 10:54:30
Meni je urezano ostalo kako su naje*ali Bodzak i Garlik,verovatno zato sto sam tako poceo sa svojim nastavkom Zeda 2008-e,a seriju sam dogledao 10-e.
 .banana. .banana. .banana. .banana. .banana. .banana. .banana. .banana. .banana. .banana. .banana. .banana. .banana.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #5 poslato: Januar 06, 2017, 11:13:07
Gohan je oduvek bio pichka... KO ga j!

Kao klinac je bio placipizda. Posle kad malo porastao isto, Samo na trenutke je imao muda, ono kad bas popizdi. Al u sustini je kroz ceo serijal placipizda streberska.

Van mreže Samir

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -1
Odgovor #6 poslato: Januar 29, 2017, 03:39:31
Gohan je od pocetka bio neznam,placljivko a bio je jak.On se popravio kad je odrastao ali su ga u superu dokrajcili.

Van mreže Arif

• Novajlija
  • *
Odgovor #7 poslato: Mart 13, 2017, 21:23:57
Meni iskreno Gohan je bio najdrazi lik u DBZ..Fasicnirao me veuma njegov potencijal...Posebno kada se borio protiv Sela.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #8 poslato: Mart 29, 2017, 10:02:08
Iskreno mene Gohan jako podseca na mene.  xD Nikad nisam voleo da se tucem, uvek sam mnogo trpeo i nisam odgovarao na provokacije, ali kad me neko bas bas baaaas iznervira bio sam u stanju da ga premlatim na mrtvo. Kad sam bio oko 5 godina jedan tadasnji drugar mi je lomio igracke, trpeo sam i trpeo, e kada je rekao da ce mi slomiti jos jednu igracu i krenuo da je lomi, ja sam upao u neki divljacki mod i izubijao ga da je sav bio modar, sve na oci njegovih i mojih roditelja... niko nista nije rekao sam znam da su mi pricali da su me jedva odvojili od njega :D Bilo je jos nekoliko puta tako u zivotu, mislim, nisu mi lomili igracke ali uvek je bio neki razlog da poludim :D

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #9 poslato: Mart 29, 2017, 10:14:17
U danasnje vreme se sklanjam i od senke, a nedaj boze da me zakacis (pricam u trecem licu).
U osnovnoj sam vazio za nekog sa kim nebi trebalo da se kacis,cak su me postovali i stariji, ne zato sto sam bio zao pokvaren itd, vec zato sto sam isto kao ti, u nekoliko navrata trpeo,trpeo i pukao,pred ocima mnogih, i stekao neku reputaciju,koja meni nista nije znacila.
U 7 razredu dosao jedan tada 8 i resio da me izbaci sa terena jer "smetam",ono sto je sledilo je bio nokaut!
Posle je dosao on i njegov drug (koji je 2-3) puta ponavljao sedeo pored terena i posmatrao,ali ja sam bio alarmirao kolege iz tadasnjeg 7-1,i na kraju nista nije bilo.

Van mreže Haris95

• Novajlija
  • *
Odgovor #10 poslato: Maj 14, 2017, 16:20:49
Nije tačno da Goten i Tranks imaju veći potencijal od Gohana bez obzira što su oni ako gledamo godine brže pretvorili u super sajana od Gohana.
Ako ste pažljivo gledali i Kai i Vegeta su priznali da Gohan ima najveći potencijal od svih.. Pored svega, Gohan ima svoju mističnu formu, što ni jedan drugi Sajonac nema.. Tako da, ipak je Gohan drugačiji od svih drugih.. Evo gledali smo danas epizodu gde Gohan u svojoj Mističnoj formi se bori protiv Gokua u plavoj formi i da bi ga Goku porazio morao je da koristi Kajoken.. A Gohan nije ni na 50% svog potencijala.. Sam je Pikolo rekao da da može još mnogo da napreduje a ako uzmemo u obzir za koji vremenski period je povratio svoju Mističnu formu, mogu samo da nagadjam koliko bi bio ispred Vegete i Gokua da je redovno trenirao, možda bi čak bio jači i od Berusa..