U potpunosti se slazem Marko, posmatrac iz senke podmukli zlikovac , on nije tu zbog borbe sa snaznim neprijateljima nego ima neki cilj, interes , a to su Super Dragon Bals , dokopati se njih a clj opravdava sredstva.
Odose U2 i U6, ko bi rekao pre par meseci da ce U6 relativno brzo ispasti , nisu docekali sam kraj , tipovao sam na Hita da ce ostati do samog kraja ali ne , sam je kriv nije trebao napasti Jirena .
Jirena niko ne moze dobiti u ovakvoj situciji kakva je sad .Njih je 3 nas je 7 ako se ovako zavrsi mi dobijamo , uskoro ce on poceti da izbacuje i nase igrace , nema leba od Topa i Dispa, pogotovu ako njih dvojicu izbace ostaje sam Jiren , a to znaci da mora sve da izbaci iz ringa da bi pobedio.
Neznam kako bi se racunalo ako bi na kraju ostali Jiren i Vegito i vreme istekne, da li Vegito se racuna kao jedan borac ili dva. Dovoljno je da skinu mindjusu i da se defjuziraju samim tim pobedjuje onaj tim koji ima vise preostalih boraca. Jeste pokvarena zamisao ali kao sto rekoh cilj opravdava sredstva, nemora biti jaci ali moze biti pametniji.