Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Super Sajonac Rozi

jagohan · 1630

Van mreže jagohan

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -2
poslato: Septembar 28, 2016, 23:13:57
Sta vi mislite o ovoj formi Super Sajonca?

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #1 poslato: Septembar 28, 2016, 23:29:08
Trebalo je da se zove pink, ovako ne lici ni na sta...
To je verovatno filler pre nego sto se beli pojavi a zatim i dugine boje. Glupost od transformacije da ne govorim o sagama pre toga...
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2016, 22:32:46 od strane Вегетасан »

VegetasanGT

Van mreže StefanTeleporter

• Iskusan
    • Rejting: 2
  • Manda94 je gej i to nije okej.
    • Jutjub Kanal
Odgovor #2 poslato: Septembar 28, 2016, 23:52:20
Zesce sranje od transformacije.  >:( Unistise Super tim silnim transformacijama.  :-\

We don't even know if there is such a thing as justice in the world. We fight believing in our own justice. But if the enemy is doing the same thing, who's right?

Van mreže SupperSaiyan 2

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • L.A.V
Odgovor #3 poslato: Septembar 29, 2016, 13:57:16
I dalje stojim pri svojoj odluci - potpuno nepotrebna i nekorisna transformacija, ionako su ga vec u*rali sa SSP, ali okej.

Svi smo mi ljudi, samo je Ibrahimovic Zlatan.

Van mreže Superhik72

• Iskusan
    • Rejting: 12
Odgovor #4 poslato: Septembar 29, 2016, 15:08:02
И ја остајем при својим ставовима које сам навео на старом форуму глупост и непотребно да не наводим све, упропстиже аниме до краја али само да не буде горе добро је још док се фарбају :) 

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #5 poslato: Septembar 29, 2016, 15:59:03
Pa o ovome se je vec raspravljalo na starom forumu, to je forma koju ce samo imati Black nadam se. Al ako bude SSRainbow e za to nemam komentar  >:( . SSGreen neka to bude Gohanova nova forma, posto trenira ponovo s Pikolom, jer je ovaj zelen pa ima logike. A SSWhite ,hmm neznam neka bude tipa kao SS4 iz Gt. Za sada pratim Super samo zbog radnje inace animacija je znate i sami za malu decu predskolskog uzrasta koja su naucila sta je putovanje kroz vreme, postojanje vise univerzuma , ala serem naravno da nemaju pojma.Goku je , ja mislim da u superu ima 42 godine , gluplji 2 puta nego kada ga je Bulma upoznala s 14 ::).

Van mreže Superhik72

• Iskusan
Odgovor #6 poslato: Septembar 29, 2016, 16:03:49
Циљ је пренјети све теме са старог форума на овај :)

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #7 poslato: Septembar 30, 2016, 08:37:38
Po meni, SSR je zapravo SSB forma ali mesavina same forme i Zamasu-ovog ki-ja, bila bi bolja da je ljubicasta boja ali ok. Crvena forma, ona iz prvog filma (Battle of Gods) je valjda najvisi oblik Super Sajonca (tako ja interpretiram) a SSB forma je rezultat trening sa Whis-om i nije dovoljno jaka da bi parirala SSG formi, bar za sada. Znam da se mnogi nece sloziti sa mnom, ali DB serijal ima toliko nelogicnosti sto se tice nivoa moci tako da mogu da kazem sta mi je volja  ;D 8)

Van mreže Verbatim

• Novajlija
  • *
    • Rejting: -1
Odgovor #8 poslato: Septembar 30, 2016, 10:52:39
gotovo je sa njim bar prema posljed njoj epizodi ali ipak mogu li goku i vegeta dostici taj nivo il prstici

Van mreže Radojica7

• Početnik
  • **
    • Rejting: -4
Odgovor #9 poslato: Septembar 30, 2016, 12:04:48
Da li ce Goku biti na kraju jaci od boga svih univerzuma i da li ce snimati novi serijal Dragon ball nakon Dragon ball super,cuo sam da ovaj serijal ima samo 100 epizoda?

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #10 poslato: Septembar 30, 2016, 12:32:15
Minimum 100 epizoda, znaci da moze imati i vise. Sigurno ce napraviti neku pauzu u sezonama i odraditi serijal kako treba, DB franshiza donosi i dalje puno novca, da ne govorim o igricama i ostalim proizvodima. Jednostavno ne prekidas nesto sto donosi mnogo novca. Like I said, ne mislim da je SSRose bolji ili visi stadium SSBlue-a nego ekvivalent, ali da boja predstavlja losh, tj. zao ki.
Trebalo je da se zove pink, ovako ne lici ni na sta...

Sto se tice ovoga, mislim da je Rose, Rouz ili kako god u fazonu Ruza + Black = Black Rose, simbolicno kao smrt, anarhija, itd.
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2016, 12:38:53 od strane SSRBraX »

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #11 poslato: Septembar 30, 2016, 22:36:58
hhaha To je bila šala jer pre nego što se pojavio u animeu svi su ga zvali pink. Inače to je samo da popuni prostor dok se ne pojavi SS White/Beli

VegetasanGT

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #12 poslato: Decembar 22, 2016, 15:43:25
Po meni, SSR je zapravo SSB forma ali mesavina same forme i Zamasu-ovog ki-ja, bila bi bolja da je ljubicasta boja ali ok. Crvena forma, ona iz prvog filma (Battle of Gods) je valjda najvisi oblik Super Sajonca (tako ja interpretiram) a SSB forma je rezultat trening sa Whis-om i nije dovoljno jaka da bi parirala SSG formi, bar za sada. Znam da se mnogi nece sloziti sa mnom, ali DB serijal ima toliko nelogicnosti sto se tice nivoa moci tako da mogu da kazem sta mi je volja  ;D 8)
Tacno tako, moj covek :D To im i ja obijasnjavam sve vreme ali niko ne slusa, forma sa crvenom kosom je prava forma Boga, ovo sa plavom  je nesto sasvim drugo, sto je i logicno... Wis je rekao da smrtnici ne mogu da osete Bozanski ki sto nisu ni mogli kod Gokua sa crvenom kosom, dok kod Gokua sa plavom mogu da osete... :D

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže VegetaC4

• Novajlija
  • *
Odgovor #13 poslato: Decembar 25, 2016, 23:20:54
SS Rozi mi je jedan od omiljenih ,anti-junaka' DB serijala. Pitam se da li je jači od Birusa ? Jači je od Gokua, to znamo. Međutim, kad se spoje Bog i Bog u telu jednog od najjačih ljudi u svemiru, dobija se borac koga je Tranks, ej, Tranks, porazio. To im je baš loše urađeno, ali dobro.

Van mreže Superhik72

• Iskusan
Odgovor #14 poslato: Decembar 25, 2016, 23:43:04
Ок, али:
Сср није анти јунак него форма. Онда анти јунак и негативц нису баш исто, јер анти јунак може бити позитавац или савезник који је стално мрзовољан, љут, али опет је, оно, добар на неки начин.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #15 poslato: Decembar 25, 2016, 23:59:54
SS Rozi mi je jedan od omiljenih ,anti-junaka' DB serijala. Pitam se da li je jači od Birusa ? Jači je od Gokua, to znamo. Međutim, kad se spoje Bog i Bog u telu jednog od najjačih ljudi u svemiru, dobija se borac koga je Tranks, ej, Tranks, porazio. To im je baš loše urađeno, ali dobro.

Nije jaci od Birusa. Ni priblizno. Pa nije jaci ni od vegete.

Van mreže miloszivkovic13579

• Novajlija
  • *
Odgovor #16 poslato: Januar 15, 2017, 19:13:39
mislim da je skroz ok jer su ipak morali da nadju neku transformaciju za crnog