Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

DBZ - Najgori i najbolji negativac

NikolaAF · 983

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
poslato: Decembar 04, 2016, 18:43:57
Ko je po Vama najgori a ko najbolji negativac u generaciji Z?Pitanje se odnosi i na filmove iako valda nisu canon?!
(za one koji ne znaju:canon- nesto sto nije prihvaceno od strane publike ili samog rezisera i ne dovezuje se na radnju)
Po meni najbolji je Frieza,razlog je jednostavan,kada sam pratio kao i svi ostali na Pinku,a kasnije i na OBN-u gde je isto serija prekinuta,on je bio prikazan kao prva prava pretnja.Neko je "nepobediv" i "nezaustavljiv!(za ostale negativce poput Cell-a i Bu-a sam znao, jer sam tada na PS1 imao DBZ Ultimate Battle 22 i oni su tu bili u rosteru,ali nisam znao nista vise o njima...)
Najgoreg nemam,verovatno zato sto sam pravi DB fanboy! :)) lol lol lol xD

Van mreže Radojica7

• Početnik
  • **
    • Rejting: -4
Odgovor #1 poslato: Decembar 12, 2016, 15:55:41
Najgori mi je Frieza,a najbolji Buu

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #2 poslato: Decembar 12, 2016, 21:42:53
Najbolji negativac je Friza, rekao bih Vegeta ali posto se on u serijalu brzo preobrati u neutralca a kasnije drugog pozitivca po vaznosti ne bih racunao njega mada mi je Saiyan saga najomiljenija... Sto se tice najlosijih negativaca... BLACK... bila je sansa da se stvori veoma zanimljiva prica oko losheg Gokua, koja se zavrsila poprilicno razocaravajuce... mnogo nelogicnih stvari i potpuni nedostatak maste za pricu oko njega a ja sam imao jedno 15tak teorija kuda bi prica mogla da ide dok se nije saznalo da je u pitanju Zamasu

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #3 poslato: Decembar 12, 2016, 22:24:54
Moram da priznam da mi se dopao Zamasov Angel/Devil look.
Takodje i to sto ga je Trunx presekao...ostalo je sve moglo bolje,ali sta je tu je,nije ni to tako lose posle svega. :D

Van mreže Xicor

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #4 poslato: Decembar 21, 2016, 22:02:43
Meni je najbolji Vegeta, a najgori Radis...

If you are fated, it doesn’t matter if you choose or not. You simply have the illusion of being free to choose.

Van mreže Cvija

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #5 poslato: Maj 18, 2017, 16:58:33
Radis kao los negativac ,hmmm.. bezveze :) ,on je taj koji je pokrenio sve,koji nas je upoznao sa svime i prvi put kad sam ga vidio izgledao je kao neko najjači u svemiru :)

Najbolji : Sel
Najlosiji: Garlik Jr.(ako ga uopšte možemo nazvati negativcem,ovako Android18)

"Life is good, but living in fear is not my idea of living." - Android 16