Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Otvorena je posebna sekcija "DAIMA" za nastupajući serijal Zmajeve Kugle! Diskusija može da počne! .citam2.

Tutorijal - Kako odvojiti poruke od prijatelja i ostalih?

Welicak94 · 274

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 35
  • Aleksandar
    • Pogledaj profil
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Oktobar 25, 2016, 17:14:16
Posto verujem da mnogi ne znaju za ovu opciju i koliko ona moze biti korisna napisacu kratak "Tutorijal"...  lol

U "Privatnim porukama" (Inbox) postoji opcija koja se zove:
ODELjCI

Tu mozete da napravite svoje odeljke, grupe, sortiranja i ostalo.

Evo kako da primera radi odvojite poruke prijatelja od ostalih.

1. Svaka konverzacija ima svoju temu ili ti naziv konverzacije. Ukoliko zelite nekom da posaljete poruku, upisite naziv teme te konverzacije.
Neka to bude na primer: "Moj prijatelj". Upisite poruku, na primer "Pozdrav".
*** Korak broj jedan mozete da preskocite ukoliko vec imate jednu konverzaciju sa tim korisnikom.

2. Udjite u sekciju "Moje poruke". Zatim predjite na "Podesavanja" > "Upravljanje odeljcima".

3. U slobodno polje za dodavanja odeljaka upisite naziv odeljka. U ovom slucaju neka to bude "Prijatelji".

4. Cestitamo. Odeljak je kreiran. Videcete izmenu i da se vas odeljak uspesno pojavio. Kliknite "Sacuvaj".

5. Predjite ponovo u sekciju "Moje poruke" sa spiskom svih poruka.

6. Klikom na polje za oznacavanje (stikliranje) obelezite temu konverzacije koju zelite da svrstate u "Prijatelji".

7. Ispod spiska sa temama konverzacija imate opciju da izaberete odeljak (u ovom slucaju izaberite upravo onaj novi "Prijatelji".

Ta konverzacija ce biti prebacena u taj odeljak i svaka buduca poruka koja ce se naci u toj temi dolazice upravo u tu sekciju "Prijatelji". :)
To je to. :)

Uzivajte u vremenu provedenom na Forumu Zmajeve Kugle.
« Poslednja izmena: Novembar 07, 2016, 01:44:43 od strane Welicak94 »