Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.
  • Srećnu Novu godinu i novogodišnje praznike želi vam adminstracija sajta www.zmajevakugla.rs! Uzdravlje! .ziveli.

Americko rvanje WWE

Welicak94 · 1870

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
poslato: Oktobar 10, 2016, 01:23:45

E ovako. Ja sam ovo gledao jos u sedmom razredu osnovne skole i mnogooooo sam se lozio na ovo.
Tada je se prikazivalo na nekadasnjem Foksu (Fox) ili ti danasnjoj Prvoj.
Cak sam kupovao i skupljao slicice. A imao sam i fotografije (slike) vecih formata :D
Ona dva komentatora su mi bila vrhunska, medjutim cini mi se da su ih brzo ukinuli zbog toga jer su pocele da se desavaju nesrece po skolama. Jbg...

Kako god, setio sam se sinoc njih i nesto sam pogledao neki klip i ladno vidim da i dalje glume oni isti meni jos onda omiljeni: Rej Misterio, Batista, Andertajker... haahaah :D
Tog sam obozavao sa onim njegovim ulaskom vrh :D
Rendi Orton, svakog nervirao.  ::) Od tad, kecere nisam gledao i vremenom sam i zaboravio na njih. :)
Cak imam i crtez Batiste :D
A od Dzona Sine sam gledao i jedan njegov film, mislim da se zove "Marinac". Eh, ja sam prvo u pocetku mislio da su ono prave borbe hehe  ;D

Van mreže Manda94

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 453
  • Живорад
Odgovor #1 poslato: Oktobar 10, 2016, 01:57:40
Ја сам први пут гледао у 6. :) Сви из разреда смо се ложили на њих :) Највише на Џона Сину и Андертејкера :)
Да, Синин филм се зове "Маринац" ал није нешто посебно.. Одгледао сам га само једном пре 5, 6 година док је још постојала Авала.. А коментатори су Иван Тешановић и Миљан Милићевић :D
Имао сам и три мајице :) Једна са Сином како маше руком (онај поздрав) и две са Батистом 8)
Ја сам рођеном брату сломио руку због америчког рвања ;D Млађи је 2 године од мене.. Једно вече се тукли кад смо остали сами у кући и ја урадио онај Синин ударац кад се залети некоме у раме, он пао на под и ја у стилу Џона Сина, махнем му руком изнад главе и паднем на њега тј. на руку.. Рекао мами да је пао са кревета јер сам му запретио, до данас не зна шта се стварно десило ::)
Ренди Ортон, онда онај мали патуљак и онај његов "син" Ирац, онај широки Кејн, Крис Џерико и Еџ су ми нон стоп ишли на курац..
А једни од омиљених су ми браћа Харди, Мет и Џеф :)
Имитирајући онај скок Џефа Хардија и салто у ваздуху, један другар у основној сломио руку :D
Је л` се сећа неко Хулка Хогана? Жива легенда.. Глумио је у пар филмова :) А онај Грејт Кали, индијац, он је лик стварно глумац у Боливуду :)
Колико знам, сви рвачи које сам набројао су живи сем Умаге, булдожера из Самое, умро је чини ми се 2010. од срчаног удара :'( И иначе, сви набројани су ми међу омиљенима, ал наравно, Сина број 1 :)
https://youtu.be/bNlObJjzoyk
Сећам се да сам као клинац плакао када се ово догодило, а и дан данас се најежим кад пустим овај снимак 8)
Били су једном и у Београду 2009. године, је л` био ко осим мене? :D

jебач маме корисника @MaRe

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #2 poslato: Novembar 18, 2016, 17:19:30
S vremena na vreme,pogledam.Pratim od 2007 kad se prikazivalo kod nas.Do 2014 sam cak najzanimljivije PPV i dokumentarce skidao i imao na diskovima.
Znam ih napamet,i odgledao sam sigurno preko 1000 meceva.
Ako Vas nesto zanima pitajte.

Undertaker-najbolji rvac svih vremena
Brock Lesnar-definitivno najaci od svih ikada