Svi samo naredjaju prazne nazive, niko nista da opise. Dzabe sto vi napisete 10 naziva nekih igrica ako nema nikakvog opisa.
Need For Speed Most Wanted - najbolja trckacka igrica koju sam sreo do sad na telefonu. Grafika vrhunska, mnogo razlicitih trka i automobila. Citav gejmplej dobro osmisljen, detalji automobila vrhunski. I sto je najbolje, igrica je poteska. Dalje, igrica ima vrhunsku pozadinsku muziku, probrane kvalitetne numere iz 2012. godine ili ranije.
Dead Trigger 2 - pucacka igrica sa zombijama. Grafika odlicna, dosta zanimljiv gejmplej i razni modovi igre. Dobri zvukovi i izbor oruzja. Prekoporuka za svakog fana akcione igrice iz prvog lica.
Riptide GT 2 - trka skuterima po vodi. Igrica zauzima svega 70mb a grafika i sastav kao da je igrica od pola GB, bukvalno. Toliko teska igrica da sam nabudzio skuter do samog kraja, maksimalna brzina mu je do samog vrha, i zabo sam na pretposlednjem takmicenju i nema leba da pobedim..

Ima 10-tak takmicenja i u svakom po 5-6-7 razlicitih trka.

Toliko od mene

8)
Baj d vej.
U NFS-u sam kupio meni omiljene automobile: Audi A1 i Audi R8... Sa Audi R8 sam sisao sve do skoro, cak do drugog Most Wanted igraca, kojih ima deset. Sada sam morao da predjem na Lambordzini i na Ford GT. :'(