Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 39110

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #580 poslato: Jul 07, 2017, 14:41:10
.Ja se neslažem sa tim,msm prve dve sage jesu za decu od 10,12 god,treća tu i tamo,ali msm da saga Trunks iz bud,nije ista,bilo je tu krvi kad je Vegeta udario Crnog u stomak,pa je Crni ispljunuo krv,ali to je nešto malo.To je mali razlog zašto mislim da nije ta saga za klince,takodje ima puno smrti,i kad je Crni ubio Chichi i malog Gotena,msm da i to nije za decu.Crni izgleda kao ubica,i taj njegov glas...

Daj dokaz da je Super napravljen zbog profita,ima tu neke istine,ali nije to bio okidač!Velika uloga Supera je da podseti ljude na davni,jako dobri i u isto vreme prvi serijal Zmajeve Kugle!Zmajeva Kugla se gledala i u 2000-tim godinama,tako da su i to uzeli u obzir za pravljenje Supera,ljudi žele još!
Nije to sve,takodje je moguće da je Akira namerno ostavio tu prazninu izmedju 289 i 290 epiode,ima dosta nejasnih stvari npr:Kako je Uub odrastao ili zašto Goku nosi plavu uniformu?!Možda je i to razlog,a ne samo profit...Tako da opet ne seri
*Još jedna misterija:Da li je Goku stvarno otkrio novu formu,pa se zato borio u "Base" formi protiv Uba,ili mu jednostavno Base forma bila dovoljna.
Super će sve to otkriti,možda je okidač Supera da otkrije tu prazninu,i da u isto vreme i podseti na prvi serijal,naravno izmedju svega toga se nađje novac,ali novac nije jedini okidač

Super kreće na bolje sa animacijom u ovoj novoj sagi,čak Goku u jednom kadru je isti kao stari dobri iz Zed serijala.Takodje mi se svidja saga Tranks iz bud.jeste da ima dosta ispada sa animacijom,ali ta saga nije za decu od 8 god i mogu lagano da se uživim u celu priču oko Zamasa i Crnog...

Evo moje ocene:
ZK:8.5
ZKZ:10
ZKS:5.5 (zasad,možda se i smanji)
ZKGT:3.5 (veliki uticaj ima SS4)

Sad će svi misliti da sam u kompletu odbranio Super i da sam lud za njim,ali ako shvatite šta sam napisao videćete da sam pohvalio samo 2 sage a u procentima sam pohvalio samo 50% serijala stim da je za veliku pohvalu samo 25% serijala.Ostalih 50% (75%) je sranje.
« Poslednja izmena: Jul 07, 2017, 14:43:56 od strane NidzaDB »

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #581 poslato: Jul 07, 2017, 14:48:08
Mene je prva saga eng duba odusevila dok mi je ova druga smor...

ZKGT je bolja od Supera, bila i bice.

Simeticu u pravu si i ja mislim da je Akira namerno napravio propust radi nastavka.
« Poslednja izmena: Jul 07, 2017, 15:06:46 od strane NikolaAF »

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #582 poslato: Jul 07, 2017, 14:53:20
Ova tema ima svoj naziv vec je bila zakljucavana i mislim da opet treba da bude zakljucana , raspravljate ovde nevezano za ovu temu , zamolio bih glavnog i odgovornog da je opet zakljuca.Ali cu dati odgovor Nidzi zasto zemlja treba da bude unistena u GT-? Odgovor je zbog kugli sa crnim zvezdama koje su iskoriscene za zelju posle koje se kugle rasture po celoj galaksiji i ako se za godinu dana ne sakupe i ne vrate na Zemlju ona biva unistena. A plavu uniformu nosi i u 291 epizodi Zeda kada se tuce sa Ubom, to sa zamenom uniforme treba da nam otkrije Super serijal, kada je napustio svoj crveni prepoznatljivi komlet.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #583 poslato: Jul 07, 2017, 15:05:13
Da znao sam to za crne Zmajeve Kugle,nego kako će se uništiti,šta pašće meteor?Nema logike?

Pa da Super će to otkriti,i možda je zato počeo da se kreira,da popuni prazninu izmedju onih par epizoda i to takodje donosi novac,ali novac tj profit nije okidač...
A ne Hari da priča o profitima,šta jesi možda posetio Japan i pitao Akiru brate zašto si započeo Super?Ove moje činjenice ne govorim zasigurno,nebi ni ti trebao jer nemaš dokaza.Već da nagadjamo,a ne ti da dodjes ovde i zasigurno napišeš "Napravljen je zbog profit".

Po mn Super je bolji od Gt.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #584 poslato: Jul 07, 2017, 15:09:34
Odgovor je dao Kralj Kaj eksplodirace ako se ne sakupe i ne vrate na zemlju odgledaj mislim da je u pitanju prva ili druga epizoda GT, premotaj kada on prica Gokuu da moraju da vrate kugle na Zemlju inace ce prosto eksplodirati.BUMMM.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #585 poslato: Jul 07, 2017, 15:24:20
Odgovor ti je u prvoj epizodi imas jedan deo na nekih 10 : 30 pa onda premotaj na 19 :25 .Zasto ce Zemlja eksplodirati ako se ne sakupe ZK i ne vrate na zemlju u GT serijalu.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #586 poslato: Jul 07, 2017, 22:16:06
Bugi bek savrsenstvo...

WEli,mislim da ce to oko toga da nisu ni ogrebani od napada objasniti u narednim epizodama. Ali da su usrali epizodu jesu. I da je mnogo nelogicnih stvari jeste...

Ja sam super aktivno poceo da gledam od turnira Birusa i Champe, bukvalno se na prste jedne ruke mogu nabrijati dobre epizode..

Al jbg, sad kad krenes nema stajanja, gledamo do kraja :D

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #587 poslato: Jul 07, 2017, 22:53:24
.Ja se neslažem sa tim,msm prve dve sage jesu za decu od 10,12 god,treća tu i tamo,ali msm da saga Trunks iz bud,nije ista,bilo je tu krvi kad je Vegeta udario Crnog u stomak,pa je Crni ispljunuo krv,ali to je nešto malo.To je mali razlog zašto mislim da nije ta saga za klince,takodje ima puno smrti,i kad je Crni ubio Chichi i malog Gotena,msm da i to nije za decu.Crni izgleda kao ubica,i taj njegov glas...

Daj dokaz da je Super napravljen zbog profita,ima tu neke istine,ali nije to bio okidač!Velika uloga Supera je da podseti ljude na davni,jako dobri i u isto vreme prvi serijal Zmajeve Kugle!Zmajeva Kugla se gledala i u 2000-tim godinama,tako da su i to uzeli u obzir za pravljenje Supera,ljudi žele još!
Nije to sve,takodje je moguće da je Akira namerno ostavio tu prazninu izmedju 289 i 290 epiode,ima dosta nejasnih stvari npr:Kako je Uub odrastao ili zašto Goku nosi plavu uniformu?!Možda je i to razlog,a ne samo profit...Tako da opet ne seri
*Još jedna misterija:Da li je Goku stvarno otkrio novu formu,pa se zato borio u "Base" formi protiv Uba,ili mu jednostavno Base forma bila dovoljna.
Super će sve to otkriti,možda je okidač Supera da otkrije tu prazninu,i da u isto vreme i podseti na prvi serijal,naravno izmedju svega toga se nađje novac,ali novac nije jedini okidač

Super kreće na bolje sa animacijom u ovoj novoj sagi,čak Goku u jednom kadru je isti kao stari dobri iz Zed serijala.Takodje mi se svidja saga Tranks iz bud.jeste da ima dosta ispada sa animacijom,ali ta saga nije za decu od 8 god i mogu lagano da se uživim u celu priču oko Zamasa i Crnog...

Evo moje ocene:
ZK:8.5
ZKZ:10
ZKS:5.5 (zasad,možda se i smanji)
ZKGT:3.5 (veliki uticaj ima SS4)

Sad će svi misliti da sam u kompletu odbranio Super i da sam lud za njim,ali ako shvatite šta sam napisao videćete da sam pohvalio samo 2 sage a u procentima sam pohvalio samo 50% serijala stim da je za veliku pohvalu samo 25% serijala.Ostalih 50% (75%) je sranje.
Joj sta radi Google i YT. Nego sta nego je profit u pitanju Toei se ne muci oko animacije, zabolje ih ku*ac kakva ce animacija biti kada to uglavnom gledaju djeca pa ih i bas briga. I sta mislis zasto je ubacen "Zenski Broly" pa zbog publiciteta naravo, a sta veci publicitet donosi? Pare!!!
Ili jos jedan primjer: Goku SSb leptonski udarac x10 hmmmmm, a zasto je to ubaceno u anime? Pa naravno za veci publicitet, a sta opet donosi veci publicitet? Pare!!!
I da citas mangu vidio bi kolika je razlika izmedju mange i animea, pa bi znao da je manga ispostovala Akirinu originalnu DBS pricu, gdje nema Friz sage i nema Gokua SSB leptonski udarac x10.
Da, upravu si Akira je vjerovatno namjerno napravio propust izmedju 289 i 290 epiode. Akira ne radi za profit to radi Toei, zato su ubacene mnoge gluposti koje nisu dodate u mangi to je to od mene :D

P.S. Akira je izjavio ovo prije objave DBS-a: "Nadam se da ce se svidjeti djeci."
« Poslednja izmena: Jul 07, 2017, 22:56:05 od strane BlueHari »

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #588 poslato: Jul 08, 2017, 13:42:12
Necu da zakljucavam temu, jer je ovo okej tema za masovno raspravljanje :D
Videcemo kada izadje next epizoda :D

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #589 poslato: Jul 08, 2017, 17:01:23
Opet govoriš sve zasigurno bez validnog dokaza...Leptonski x60 je već uradjen u Zed serijalu,a ovde su uradili x10 jer je kul,i takodje Zed je pravljen "pre Hrista" možda su hteli malo da se setimo starih epizoda,i takodje videli smo kako se Vegeta prisećao kako je Goku uradio Leptonski protiv njega...hmmm da zbog para,šta bi ti da Goku samo sa SSB može da bude najjači i da mu niko nije ni do kolena?Hmmm da sam ja Goku normalno ako već znam tehniku Leptonski da ću da je nadogradim na SSB da budem još jači.GOKU uvek nađje način sa bude jači i to je i uradio sa leptonskim...

I još nešto!:Vrlo normalna stvar je da ljudi u vezi bilo čega npr:Snimka za yt,Animea,predstave,filmova traže veći publicitet,a naravno tu su i pare koje niko neće odbaciti nego uzeti!!!
Znači svaki novi Anime ili Film je pravljen zbog para,ne da bi neko proširio svoju kreativnost ili u ovom slučaju davni Anime,koji nije zaboravljen,ali Superova odlična strana je da podseti ljude na davne devedesete...
Pare su potrebne za život i svuda se nalaze ali pare kao što sam rekao nisu okidač za nastanak stvari (msm ima i toga,ali neverujem da toga ima u Serijalima ZK-A)

E sad nadji mi Akirin status "Nadam se da će se svideti deci" i poverovaću ti,ALI čak i ako je to rek'o msm pod "deca" spadaju i "ljudi" od 16 god,neki smatraju čak i do 18 god.
A kad pogledaš svako je nečije dete,što znači da Akirino "deca" nije bukvalno mislio.

Toei se ne trudi?Otkud ti znaš možda su zaposleni neki amateri,a ako nisi primetio počeli su da se trude,i nisu se trudili oko prve dve sage jer postoje filmovi,a od turnira bogova se primećuje malo bolja animacija,a u ovoj sagi sve bolja i bolja...
« Poslednja izmena: Jul 08, 2017, 18:32:11 od strane NidzaDB »

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #590 poslato: Jul 08, 2017, 22:17:32
Mnogo seres, procitas ili poslusas necije tudje misljenje nekog tamo lika sa gugla ili yt-a, pa pocnes da mi seres po forumu. Citas li ti sta ja pisem, kazes da nemam valjanih dokaza, pa iz aviona se vidi da je dizajn likova napravljen za djecu jesi li ti corav kod ociju pa Svegic (kralj univerzuma) je je*eno dijete.
A i da dje si ti u DBZ vidio leptonski udarac x60, nema ti si otisao u ku*ac totalno. Da i rekao si CITAT: "Hmmm da sam ja Goku normalno ako već znam tehniku Leptonski da ću da je nadogradim na SSB da budem još jači" TI si fan ZK-a i to si zelio da vidis u anime i dobio si to. I rekao si to okle ja znam da se Toei ne trudi, pa kao prvo animacija jeste poboljsana ali vrlo slabo jer je i dalje smece u odnosu na DBZ serijl koji se zavrsio prije 20 godina. ALO BREEE!!! prije 20 godina. Anime dvadesetog vijeka ima bolju animaciju od svog nastavka koji je poceo 2015. Aloooo 21 vijek. A zasto je to tako, pa odgovor je jednostavan Toei utrosi malo truda u animaciju, a fanovi ce to opet da gledaju i kupuju pa ih zabolje ku*ac oni utrose malo, a dobiju puno, e to ti je profit i ne krivim ih sta vise to je vrlo pametno.
I za molio bih te da ne sviras ku*cu vise jbt sve si rekao sa tim leptonskim udarcem x60 .zid.

Van mreže AzzeX

• Iskusan
    • Rejting: 0
  • Marko
Odgovor #591 poslato: Jul 08, 2017, 23:11:07
Ova saga treba da bude najbolja od svih. Kao sto je naveo Welicak, ima tu  tih scena koje se ponavljaju. Slazem se sa Welickom u svemu sto je rekao. Ma da ja sam bio uzhajpovan kad sam gledao epizodu (valjda sto je to turnir od 80 ratnika) .
I nije se nesto posebno pokazao ali mogu reci da je dobar pocetak posto svi znamo kakav je dbs bio ranije.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #592 poslato: Jul 09, 2017, 00:24:25
Mnogo seres, procitas ili poslusas necije tudje misljenje nekog tamo lika sa gugla ili yt-a, pa pocnes da mi seres po forumu. Citas li ti sta ja pisem, kazes da nemam valjanih dokaza, pa iz aviona se vidi da je dizajn likova napravljen za djecu jesi li ti corav kod ociju pa Svegic (kralj univerzuma) je je*eno dijete.
A i da dje si ti u DBZ vidio leptonski udarac x60, nema ti si otisao u ku*ac totalno. Da i rekao si CITAT: "Hmmm da sam ja Goku normalno ako već znam tehniku Leptonski da ću da je nadogradim na SSB da budem još jači" TI si fan ZK-a i to si zelio da vidis u anime i dobio si to. I rekao si to okle ja znam da se Toei ne trudi, pa kao prvo animacija jeste poboljsana ali vrlo slabo jer je i dalje smece u odnosu na DBZ serijl koji se zavrsio prije 20 godina. ALO BREEE!!! prije 20 godina. Anime dvadesetog vijeka ima bolju animaciju od svog nastavka koji je poceo 2015. Aloooo 21 vijek. A zasto je to tako, pa odgovor je jednostavan Toei utrosi malo truda u animaciju, a fanovi ce to opet da gledaju i kupuju pa ih zabolje ku*ac oni utrose malo, a dobiju puno, e to ti je profit i ne krivim ih sta vise to je vrlo pametno.
I za molio bih te da ne sviras ku*cu vise jbt sve si rekao sa tim leptonskim udarcem x60 .zid.

Pokušaću što kraće da ti odgovorim...
Pod 1:Nisam gledao ništa na Yt ili negde,sve je pogled sa moje perspektive...
Pod 2:Goku je uradio Leptonski x60 (ili x30 zab sam) protiv Frize,tako da je to svejedno više od x10,i zamoliću te da opet ne sereš...
Pod 3:Znači po tebi je Zed poludeo za Profitom i nije ga bilo briga za anim jer su dodali x30 leptonski
Pod 4:Što se tiče boje i dizajna,boja je takva da bi što više ličio na DBZ,je l si ti ćorav pa nevidiš da je DBZ svetliji od DBS,a dizajnu ništa ne fali,šta bi ti da Svegić liči na čoveka???Normalno da će lik koji je stvorio sve biti drugačiji od svoje kreacije!
Pod 5 (Smorio sam sa ovim Pod xD):Kažeš za decu,što onda gledaš?Misliš da si jedini koji je "odrastao" i gleda DBS,hahaha...ne,ima ih dosta.Kao što rekoh ne gledam po yt o Superu,ali sam video da ljudi od 20-30 godina prave reakcija i gledaju Super...I ako počneš opet nešto,video sam samo ime klipa i sliku,nisam ulazio nebrini...

Odgovor maloumnicima u vezi "Profta,Para i Zarade":Već sam 100 puta objasnio ali evo opet ću...Naravno da se oko Supera kupe pare,ali PARE NISU OKIDAČ ZA STVARANJE SUPERA,nego napisao sam u par statusima gore pa pročitaj...
Ali za ove koga mrzi rećiću jedan razlog (moje mišljenje),Akira je napravio propust izmedju epizoda i još davno je znao da će biti novog serijala,a ako je i tad to uradio zbog para,onda je i Zed zbog profita..Akira to ne radi zbog para!!!,Toei očigledno "potkopava Akiru" ali opet većinom rade po Mangi msm desavanja,i po Akirinim naredjenima,a to što Toei animira donosi pare koje su potrebne za ulaganje u Super!!!

Možda Toei boli k za sve,ali opet oni rade to,a "ko radi ne boji se gladi",i u poslednje 2 sage su se tu i tamo potrudili,a u ovoj se baš trude,jesi ti video Frizinu transformaciju?što bi to radili ako je samo zbog para i obične slinave dece a??Čak neke epizode ove sage mogu da se porede sa nekim iz Zeda...

Moj zaključak.Svaka normalna osoba želi publicitet,i svako normalno da želi pare,ali ako radi ono što voli,onda mu to neće biti posao,a oni i da hoće nemogu bez para pare su neizbezne...
Akira očigledno voli ono što radi,Toei po mom misljenju nije toliko opsednut za parama,ali ima mogućnosti.
Ja sam celo vreme govorio o Akiri,i ti nisi imao šta da kažeš i počeo si da pričaš o Toei,tad sam i ja počeo i počeo sam da branim Toei,ali za Toei sam davao samo mišljenja i Toei ima mogućnosti da radi tu i tamo zbog profita,ALI AKIRA NE!

Pozzz .papa.

« Poslednja izmena: Jul 09, 2017, 00:43:43 od strane NidzaDB »

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #593 poslato: Jul 09, 2017, 09:47:23
Pa ako Toei radi ono sto voli zasto ne ulozi maksimalan trud u ovo? I opet se blamiras brale nije cak ni leptonski udarac x30 dodat  u DBZ, pocni nesto da mi pricas kada odgledas serijale ali da ih odgledas sa nekim smislom, a ne da pises neke provale koje nemaju smisla i ne anime ne moze da prati mangu, jer je anime vec na turniru moci dok je manga i dalje na future trunks sagi, sto je po meni glupo ali ajde

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #594 poslato: Jul 09, 2017, 12:17:00
Pa ako Toei radi ono sto voli zasto ne ulozi maksimalan trud u ovo? I opet se blamiras brale nije cak ni leptonski udarac x30 dodat  u DBZ, pocni nesto da mi pricas kada odgledas serijale ali da ih odgledas sa nekim smislom, a ne da pises neke provale koje nemaju smisla i ne anime ne moze da prati mangu, jer je anime vec na turniru moci dok je manga i dalje na future trunks sagi, sto je po meni glupo ali ajde

To je bila prva sezona,a zadnji put sam odgledao ceo Dbz 2014 godine...A planiram opet da odgledam ceo...Iako nije bilo ni x30,bilo je x20 proverio sam,ja sam znao da je bilo vise od x10 samo nisam znao tačno koliko zaboravio sam,e sad ako znaš da računaš x20 je duplo veće od x10!Što znači da je Zed duplo više hteo da profitira a?!
Jesi pogledao novu epizodu?Neverujem da je ta epizoda za decu od 8 god,Zeno je ceo univerzum uništio i to trebaju da gledaju deca a?Ne Super je možda prvobitno bio za decu,ali sad je uredu da ga svi gledaju,kao što ga i ti gledaš...
Upravu si,bilo bi puno bolje da Toei koristi maksimalnu sposobnost Al jbg staćeš,ti sigurno neznaš da l oni to rade zbog profita ili drugog problema,mada ja mislim da jednostavno nisu lepo animirali i to je to jbg gotova priča..Ali kao što vidiš sve je bolje i bolje...
I za Mangu me nisi razumeo,jeste da Anime radi brze od Mange,ali radi po Mangi koja još vrv nije izbačena ili po Akirinim rečima,Toei neradi svojom rukom (Možda su neke stvari sopstvenim mislima uradili nzm).Odavno smo došli do zakljucka da Akira neradi zbog profita,a Toei radi po Akirinim rečima (bar većinom) što znači da Toei prima pare od Akirine Zmajeve Kugle,a zašto se Toei ne trudi nzm,ali samo znam da su krenuli na bolje i da ZKS nije samo za decu...
(Ima mogućnosti da Toei radi samo zbog profita,ali zašto bi se u poslednje vreme trudili?...Mi to neznamo i na nama je samo da nagadjamo,a ja sam svoje mišljenje o tome napisao u prethodnim statusima)

Jedini ovde se ti blamiras jer mi neodgovaraš na većinu mojih pitanja i mojih odgovora tebi,odgovaraš na ono samo zašta misliš da si u pravu...

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #595 poslato: Jul 09, 2017, 13:09:06
Toei radi za profit sta god vi mislili,koliko animea oni rade trenutno,da vole to sto radi epizode bi izlazile na svake 2-3 nedelje ali bi bile lepo uradjene a ovako gledaju sto pre da izbace jer im naravno stizu vece pare zbog toga

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #596 poslato: Jul 09, 2017, 14:12:27
Šta sereš sad, Simeticu. Manga je ispala odavno ima ako se ne varam 25 chaptera i ne ja nisam rekao da je Toei profititao na leptonskim udarcem jer u superu dodato x10, vec sam rekao da profitiraju na tome sto su to spojili sa SSB, hm a zasto u zedu leptonski udarac nije pripojen ssj formi pa tada je toei pratio mangu ili ti akirinu originalnu pricu, sto sada nije slucaj.
I kao si meni rekao u pocetku da serem jer kazem da je dbs los serijal jer se jos nije zavrsio, a sam si rekao da je DBS sranje, a opet nije zavrsen.
I ne odgovaram na prosta i debilna pitanja poyy

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #597 poslato: Jul 09, 2017, 14:28:12
Nije tako i neslažem se sa tim...
Akira i Toei su i u devedesetim znali da će biti novog serijala,čisto zbog same Zmajeve Kugle a ne zbog profita...

A sad ti Hari:

Ti meni nešto govoriš???Očigledno nisi gledao ceo ZKZ i sad sereš svašta...
Goku je protiv Pajkona uradio "Super Kaioken" koji je izgledao mnogo kul i po tebi bi trebalo da je i Zed zbog profita??Oo da i Zed je napravljen zbog profita -_-"

Nisam rekao da je ceo DBS sranje već jedno 50% serijala...
I na ta "debilna pitanja" si odgovarao u početku,i kad nisi imao argumente prestao si i nazvao si i ih "debilna pitanja"

Mozda Anime je brži od Mange jer su se tako dogovorili?
Mozda je Manga uradjena do kraja,ali nije izbačena?
A i rekao sam da Toei radi po Mangi koja nije izbačena ili po Akirinim rečima,stim da su tu i tamo neke stvari izmenjene,kao i raspored npr u Mangi smo ranije videli Sampu
« Poslednja izmena: Jul 09, 2017, 14:30:29 od strane NidzaDB »

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #598 poslato: Jul 09, 2017, 15:04:21
Ova nova ep supera je bila super xD
Svidjeo mi se final flash + kamehame talas kada su Goku i Vegeta to kombinovali i izbacili U9.
E sad imam jedno pitanje. PO VAMA KOJI CE UNIVERZUM BITI SLEDECI ELIMINISAN?
Ja bih iskreno volio da ispadne U4 ide mi na k**** onaj Miki Maus xD
« Poslednja izmena: Jul 09, 2017, 17:22:09 od strane BlueHari »

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #599 poslato: Jul 09, 2017, 15:19:08
Ova nova ep supera je bila super xD
Svidjeo mi se final flash + kamehame talas kada su Goku i Vegeta to kombinovali i izbacili U9.
E sad imam jedno pitanje. PO VAMA KOJI CE UNIVERZUM BITI SLEDECI ELIMINISAN?
Ja bih iskreno volio da ispadne U4 ide mi na k**** onaj Miki Maus xD

Opa,hvališ Super xD
Upravu si taj kombo je bio super,ja mislim da će sledeći ispasti onaj univerzum gde su one devojke koje se transformisu :D
« Poslednja izmena: Jul 09, 2017, 17:22:28 od strane BlueHari »