Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Sledeca DBS saga!

NikolaAF · 39135

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
    • Rejting: 26
Odgovor #20 poslato: Decembar 12, 2016, 22:34:54
Zmajeva kugla ima milion podataka,sto je dodatno cini najboljim crtacem ikada,a ja sam mnogo toga zaboravio poput toga,da te ne mogu oziveti vise od 2 puta... lol lol lol lol lol lol lol lol

BTW sta mislite o ovom scenariu:kao sto kolega rece u jednom od prethodnih komentara "Hit ce samo onesposobiti Gokua i na neki nacin privremeno zaustaviti otkucaje srca" onda nebi bilo lose da Hit otkuca narucioca,udruzi se sa ekipom,i krene u osvetu.
Sta mislite?

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
    • Rejting: 6
  • Professor
Odgovor #21 poslato: Decembar 12, 2016, 23:12:21
Sta ako je Hit zapravo dobar lik u ovoj situaciji? Sta ako je njegovo ubistvo naruceno a on, upravo zbog respekta koji gaji prema Gokuu namesti tako kao da je izveo ubistvo, a zapravo samo onesposobi Gokua... ima smisla s obzirom kakav je opis dat za epizodu 72

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #22 poslato: Decembar 12, 2016, 23:31:48
To je ono sto sam i rekao B|

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #23 poslato: Decembar 13, 2016, 17:37:49
Da ali moja teorija podrazumeva da se nece preobratiti u dobricu, nego da ce na ovaj nacin upozoriti Gokua i ostale na sebe, kako bi konacno imali obracun koji bi naterao i Gokua i Hita na maksimalno zalaganje u borbi bez ogranicenja

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #24 poslato: Decembar 13, 2016, 18:17:02
Sve je moguce :D

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #25 poslato: Decembar 14, 2016, 20:51:32
Hit saga ce kratko trajati ako se uopste moze nazvati sagom, pogledajte ovo , na slici je i Pikolo ja mislim da je iznad Tenshinhanove glave njegova ruka , nema oreola iznad Gokuove glave tako da sami zakljucite onda; tu su i ultimate Gohan , Debeli Buu i android 17. saga krece u februaru 2017.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #26 poslato: Decembar 15, 2016, 01:41:06
Cekaj, je l prave pauzu izmedju saga ili sta ?

Msm da li nakon ovih par epizoda sa Hitom prave pauzu do februara ?

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #27 poslato: Decembar 15, 2016, 09:15:03

Van mreže Radojica7

• Početnik
  • **
    • Rejting: -4
Odgovor #28 poslato: Decembar 15, 2016, 14:50:52
Da li ce posle sage Hit,biti saga turnir borilackih vestina svih univerzuma?

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #29 poslato: Decembar 15, 2016, 16:27:26
Radojice ne trci pred rudu odnosno,polako jer na ta pitanja samo Akira T. i clanovi ekipe imaju odgovor.

Van mreže SSRBraX

• Iskusan
  • Professor
Odgovor #30 poslato: Decembar 15, 2016, 17:28:36
Pogodili su svi koji su mislili da ce preziveti... a i prezivece na krajnje bizaran nacin... nemojte spoil-ati vi koji saznate ili znate  :D
Sto se tice Universal Survival Arc-a, ja mislim da nije jos u pitanju turnir univerzuma, nego napad na 7 univerzum... mada je vrlo moguce da je ipak u pitanju turnir jer se japanski prevod ne moze potpuno sigurno tumaciti zbog razlicite gramaticke strukture

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #31 poslato: Decembar 16, 2016, 21:24:02
Ove nedelje ce Akira otkriti nesto vise o "februaru"...

Van mreže Vegetasan

• Global Moderator
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 13
  • Urosh
Odgovor #32 poslato: Decembar 18, 2016, 20:07:18
Nemojte mnogo tupiti glavu oko ovoga. Anime je totalno ruined i to je cinjenica. Trebalo je da ostane na filmovima. S druge strane nista novo nece uvesti samo je pitanje dokle ce ovaj serijal ici a da ne unisti kraj Zeda.
Tokom tih 10 godina nakon Bua, Goku se nije video sa Bulmom ustvari jeste 5 godina kasnije ali samo na kratko - prica Bulma iz Zeda.  Kako ce to preslikati u Super?

VegetasanGT

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #33 poslato: Decembar 18, 2016, 20:56:13
Zasto da tupimo glavu?DBS je dobar u globalu osim animacije...Mada i to je i bice ispravljeno kada budu pustili ostale diskove u prodaju,kao sto su sve sanirali u prethodna 3 cinimi se! :)Za nelogicnosti naci ce se odgovor.

Sto se tice ove sage ispada (zahvaljujuci internetu)da je ovo uvod u turnir,tj.da je Hit poslat od strane Whisa i Vadosa samo da bi uvideli koliko je Goku spreman.Tacnije da je ovo test.Takodje kruzi prica i da ce svih 12 univerzuma biti na kocku...There can be only one!
Imate youtubera Expert gamez koji ima zanimljive teorije o svemu,i koga ja pratim tacno godinu dana.Decko otkida.Nakon svake epizode novi video. lol lol lol :O  :D :D :)

I da zaboravih,filmovi nisu canon.
« Poslednja izmena: Decembar 18, 2016, 21:32:15 od strane Animefanforever »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #34 poslato: Decembar 18, 2016, 22:27:57
Zasto da tupimo glavu?DBS je dobar u globalu osim animacije...Mada i to je i bice ispravljeno kada budu pustili ostale diskove u prodaju,kao sto su sve sanirali u prethodna 3 cinimi se! :)Za nelogicnosti naci ce se odgovor.

Sto se tice ove sage ispada (zahvaljujuci internetu)da je ovo uvod u turnir,tj.da je Hit poslat od strane Whisa i Vadosa samo da bi uvideli koliko je Goku spreman.Tacnije da je ovo test.Takodje kruzi prica i da ce svih 12 univerzuma biti na kocku...There can be only one!
Imate youtubera Expert gamez koji ima zanimljive teorije o svemu,i koga ja pratim tacno godinu dana.Decko otkida.Nakon svake epizode novi video. lol lol lol :O  :D :D :)

I da zaboravih,filmovi nisu canon.

Ovo je zvanicno potvrdjeno. Tj Vados je angazovala, Whis je znao za to.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
Odgovor #35 poslato: Decembar 19, 2016, 04:04:07
Vados ga je angazovala , ali zasto? Po poslednjoj epizodi to je zatrazila njena sestra Whis da bi pripremila Gokua za sledeci turnir. To spada Gokuu u vrstu treninga , ispunila mu je zelju sta bi mu se desilo da je bilo dozvoljeno da Hit koristi tehnike ubijanja s turnira , pa bio bi Goku mrtav.Sta je  cilj treninga? Pa da se gokuovo telo navikne da bez razmisljanja samo donosi odluke , da izbegava udarce kao sto smo videli kako je izbego Bulmin udarac . To jos cak ni Beerus nije usavrsio. Sta mozemo ocekivati? Pa da Whis vrati vreme unazad i eto nam Gokua opet zivog i da mu objasni da je to samo deo treninga, s kojim Goku prelazi na veci nivo snage i postaje jaci.
« Poslednja izmena: Decembar 19, 2016, 04:05:58 od strane Nasko1988 »

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #37 poslato: Decembar 19, 2016, 11:58:42
12 Bogova unistenja i 12 Suprimkaja...

Ova preko puta Birusa original kao Birus, vrv mu sestra bliznakinja

Van mreže NikolaAF

• VIP Akaunt
  • Guru Foruma
Odgovor #38 poslato: Decembar 19, 2016, 15:18:04
Evo jedne nelogicnosti - Zeno kralj sveta stvaralac svega vidljivog i nevidljivog ne zna da ima "sebe" u buducnosti,a druga je ta sama cinjenica verzija iz buducnosti o5 vezano za Svegica!Cista glupost i kod mene minus pored animacije :O :/

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #39 poslato: Decembar 19, 2016, 22:09:39
Da ,da...
Ja sam mislio da postoji samo jedan Zeno, i da za njega nema vremenskih barijera... Znaci moze da se krece gde god hoce, u koje god hoce vreme i slicno.... Ovako je glupo