Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

Zavrsetak turnira moci!

Yoppy · 1889

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
    • Rejting: 4
poslato: Decembar 09, 2017, 00:15:22
U ovu temu pisite neka svoja misljenja kako ce se zavrsit turnir moci.

Evo neka moja 5 misljenja kako bi se moglo zavrsit:

1. Goku i Jiren ce ostati sami u ringu, neki od njih ce pomocu zmajevih kugli vratit sve univerzume.
2. Andjeli su zli, te ce se preostali dobri andjeli i borci koji su ostali zivi boriti protiv njih.
3. Popa ce vratit vrijeme unazad 49min..
4. Gohan ce pobijedit..
5. Odosmo svi u pm..

.fuckyou. Pozdravljam Mandica .fuckyou.

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
    • Rejting: 38
  • www.zmajevakugla.rs
    • Zmajeva Kugla Epizode Online
Odgovor #1 poslato: Decembar 09, 2017, 01:19:45
Ne citajuci nikad nikakve spojlere, niti bilo sta...
Moja pretpostavka je da ce nas (Sedmi Univerzum) da pobedi i onda ce zatraziti od zmaja povratak ostalih ili mozda pojedinih univerzuma... :)
Bar je to jedan od najlogicnijih hepi endova u nekom ZK stilu.

Van mreže stole94

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 3
Odgovor #2 poslato: Decembar 09, 2017, 12:50:33
Јесам "фан" Вегете, али и непристрасно гледајући било би у реду да буде неко други јунак, не само Гоку и Гохан, што се тиче Супера, за сад само Гоку.
Не мора Вегета да победи Џирена, нека га на неки начин ако је то могуће победи Пиколо бар (то је немогуће хехе) или тако нешто.
Ма да, мени се чини да ће наш универзум победити јер ће имати највише учесника.

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #3 poslato: Decembar 09, 2017, 16:24:19
Goku je ostao bez puno stamine, zatim je izbačen iz ringa, onda Vegeta otvara ofanzivni Ultra Instict i pobjeđuje Džirena u borbi 1v1

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #4 poslato: Decembar 10, 2017, 00:17:43
Najlogicnije bi bilo da pobedi Goku i da ih sve vrati zmajevim kuglama.. :D To je jedino logicno i u stilu DBa :D

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • www.zmajevakugla.rs
Odgovor #5 poslato: Decembar 10, 2017, 02:52:12
Najlogicnije bi bilo da pobedi Goku i da ih sve vrati zmajevim kuglama.. :D To je jedino logicno i u stilu DBa :D
Bilo bi lepo da nas nekako bar delimicno iznenade... ali videcemo  X/

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #6 poslato: Decembar 10, 2017, 12:14:26
Naravno da bi bilo :D  Ali opet, DB se krece i treba da se krece uglavnom oko Gokua. E sad, ukoliko on ne pobedi onda je nova forma i svo kenjanje oko toga bespotrebno trosenje vremena :D MSm bacice sve u vodu a toliko su se trudili :D

kapiram da ce za 2 epizoda da ostanu samo u11 i u7.. I da ce tu biti borbi jedan na jedan do kraja turnira :D

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #7 poslato: Decembar 14, 2017, 21:33:37
Ako goku pobijedi sto ce vjv pobijedit, onda sam citav ovaj turnir dzabe gledo.. Jer su najvece pretpostavke da ce on pobijedit, volio bi kad bi se akira koga drugog sjetio osim njega :D

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #8 poslato: Decembar 15, 2017, 00:45:37
Neracunajuci ozbiljne borbe vec samo turnire Goku ima bas negativan skor, iskreno koliko se secam nema ni jednu pobedu.  xD xD
Izgubio u finalu od Kornjacinog Vraca(Jeki Chena),zatim od Pikola.Posle toga napustio turnir zbog frke sa M.Bu-om i na kraju izgubio od Hita.
Mozda sam neki preskocio ali to je 0/4 na turnirima za sad  xD xD xD xD

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #9 poslato: Decembar 15, 2017, 00:57:44
Zapravo ima jednu pobedu. Protiv pikola je Goku pobedio.
Izgubio je od Kornjacinog vraca, drugi turnir od Ten sin Hana i treci turnir je osvojio protiv Pikola... Posle toga krece Z serijal u kom nije bilo turnira.

Tj izgubio je u Selovim igrama, tj predao je. I posle su ucestvovali na turniru pred Bu sagu i tu nisu ni zavrsili turnir. I izgubio je od Hita :D ZNaci jedna pobeda :D

I plus, pobedio je na turniru na onom svetu Pajkona, Pikona il kako vec :D  Iako su na kraju ponisteni rezultati.
« Poslednja izmena: Decembar 15, 2017, 01:00:14 od strane Marko Grobar »

Van mreže MaX

• Iskusan
Odgovor #10 poslato: Decembar 15, 2017, 01:19:15
Da zaboravih na onom svetu protiv Pajkona ali zar nije izgubio od Pikola zato sto je pao trenutak ranije na zemlju ili sam ja pobrkao i to je bilo protiv Ten-Si-Hana ? Davno bilo kad sam gledao DB serijal  <.< xD

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #11 poslato: Decembar 15, 2017, 12:43:29
Protiv Ten sin hana je pao sekund ranije. A protiv Pikola je padao sa neba i nabo Pikola glavom tako da je pikolo odleteo van ringa a Goku je pobedio

Van mreže Welicak94

• Administrator
  • Guru Foruma
  • www.zmajevakugla.rs
Odgovor #12 poslato: Decembar 15, 2017, 20:36:55
Nesto mi palo na pamet...
Ako je Pikolo izvukao Gohana, tacnije izduzio ruke i vratio ga nazad u ring... sto nije izduzio ruke i zadrzao sam sebe za ring... msm stvarno su napravili glup nacin na koji je Pikolo ispao... :)

Van mreže Yoppy

• Početnik
  • **
Odgovor #13 poslato: Decembar 16, 2017, 09:57:41
Nesto mi palo na pamet...
Ako je Pikolo izvukao Gohana, tacnije izduzio ruke i vratio ga nazad u ring... sto nije izduzio ruke i zadrzao sam sebe za ring... msm stvarno su napravili glup nacin na koji je Pikolo ispao... :)

I ja sam na to  pomislio dok sam gledo ep hahah , valjda je bio deskoncetrisan xD

Van mreže Aco

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
  • Aleksandar
Odgovor #14 poslato: Januar 09, 2018, 09:37:11
Ja mislim da ce na kraju ostat 2 jedan iz 7 i jedan iz 11 univerzuma i kad krene borba tad ce se zavrsit vreme turnira i onda ce zajedno trazit da se svi univerzumi vrate a ostale 2 zelje jedna ce pripast univerzumu 7 a druga umiverzumu 11.Onda nakon nekog vremena susret ce se goku i jiren i pocet ce prava borba i tu ce vjerovatno zavrsit dbsuper😉
P.S. nism gledno niti cito ikakav spoiler.

ACO

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #15 poslato: Januar 09, 2018, 14:21:05
Ja mislim da ce na kraju ostat 2 jedan iz 7 i jedan iz 11 univerzuma i kad krene borba tad ce se zavrsit vreme turnira i onda ce zajedno trazit da se svi univerzumi vrate a ostale 2 zelje jedna ce pripast univerzumu 7 a druga umiverzumu 11.Onda nakon nekog vremena susret ce se goku i jiren i pocet ce prava borba i tu ce vjerovatno zavrsit dbsuper😉
P.S. nism gledno niti cito ikakav spoiler.
Hahahahaha. Zmaj ispunjava samo jednu zelju .Supersenron.

Van mreže struck3r

• Novajlija
  • *
    • Rejting: 0
Odgovor #16 poslato: Mart 05, 2018, 18:40:49
Turnir se mora zavrsiti nekom Frizinom svinjarijom. Dziru ce sigurno izgubiti od Gokua, ali jedva, taman toliko da Friza gurne Gokua iz ringa ili sta god, a onda ce da izbije neka pizdarija bogova. Pretpostavljam nesto u fazonu da ce da Friza zatrazi zelju koja mu daje moci da sredi Svegica... Inace zasto bi drzali tog glupog gustera do samog kraja?