Zmajeva Kugla Epizode Online

Vesti:

• Registrovani korisnici imaju puna prava korišćenja foruma! Dobijte pristup Ćaskanju, kreiranju novih tema, personalizovanjem foruma i mnogim drugim opcijama.
  • Zmajeva Kugla Prodavnica je zvanično otvorena!
    Pronađite svoj odevni predmet sa omiljenim likom na linku:
    https://prodavnica.zmajevakugla.rs .volim.

DBS Epizoda 100 Goku vs Kale diskusija

Metacoolar · 1629

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
    • Rejting: 0
poslato: Jul 28, 2017, 11:12:43
Trenutno najaktuelnia tema u vezi supera na youtube pa I na mnogim stranim forumima je diskutovanje borbe izmedju Gokua ssjb I Kale ssj berserker. Mnogi ljudi su besni na dbs zbog te borbe u kojoj je Goku blue slabasno prikazan uporedjenju sa Kale ssj  berserker.  Koje je vese misljenje o temi.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: -3
Odgovor #1 poslato: Jul 28, 2017, 14:03:23
Katastrofa...

Ispade da je SSB maciji kasalj, A posle Jiren sa nekim talasicem je oduvao i kao bum, kraj odjednom. Degeni japanski.

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #2 poslato: Jul 28, 2017, 15:18:06
Recimo da je Goku koristio samo 5% sanage SSBlue, da ju je pukao sa onim kamehame talasom kojim je pogodio Zamasa ili Hita , sad bi bio on na tribinama ,tj diskvalifikovan jer bi je verovatno ubio. Jos je Goku zelen tj, mlad 42-43 godine neznam tacno , verovatno nije mogao da oceni njenu snagu nedovoljno je iskusan. npr Hit ima 1000 godina mnogo vise iskustva , ko zna koliko ima Jiren, nemora da znaci ali sigurno igra neku ulogu.Sta se sekirate dobijamo ovaj turnir, mene je vec smorilo , nema ubijanja,nema letenja ,nema ovoga , nema onoga, moraju da se suzdrzavaju. je*es ti ovaj turnir.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #3 poslato: Jul 28, 2017, 16:21:53
To si u pravu :D

a i izbacivanje je lose. msm u sustini protivnika ne mozes da pobedis, vec moras da ga izbacis iz ringa, i onda se borba gubi, gubi se car tuce, vec svi gledaju da pobacaju jedni druge van, bzvz

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
    • Rejting: -1
  • Никола Симетић (Nikola Simetic)
Odgovor #4 poslato: Jul 28, 2017, 22:09:58
Marko ti prvo seres kao nelogično itd.
I onda ti Nasko objasni zašto je tako i odma upravu si
To sam isto ja rekao,a ti si nastavio svadju...

Što se tiče mog mišljenja:
Goku nije koristio svu snagu i to je to...
Kao protiv Sedamnaestice...
Logična epizoda ne znam koji je k svima koji pokreću treći svetski zbog ovog...

Ako nekoga mrzi mnogo ljudi , to mora da je dobar čovek.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #5 poslato: Jul 29, 2017, 03:51:29
Sabane mali ,nemoj da te iznabadam glavom

Ja sam rekao u pravu si za ovaj deo da je smorilo jer nema ubijanja, i sve je nekako u fazonu nema, sve zabranjeno. A ne za prvi deo posta.

Sto se moglo zakljuciti iz "TO" si u pravu. al ti si mali glupi klinac pa si potrcao pred rudu da se pravis pametan.

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #6 poslato: Jul 29, 2017, 10:16:44
I ako Goku nije koristio svu snagu stvarno je glupo da ga Kale onako baca I da mu prolazi kroz Kamehameha bas kao u filmu sto je Broli. Blue forma je  ipak  forma iznad goda. U prvim epizodama Birus je koristio 1% svoje snage  I sredio sve  z borce kao da su nista. Goku bih samom transformacijum u Blue formu trebao da razbije Kale bas kao sto je Birus nekad z borce. Ljudi nisu ljuti zato sto misle da Kale predstavlja pretnju I da je jaca od Gokua Blue nego zato sto je mnogo usrana ta borba izmedju njih dvoje.

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
    • Rejting: 1
Odgovor #7 poslato: Jul 29, 2017, 11:09:55
Realno Kale koliko je slaba u base formi po meni u "Broly" formi ne bi trebala da bude jaca od nzm,Pikola a ne da bude u rangu Gokua jer je on u base formi jaci od 50% u7 tima

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #8 poslato: Jul 29, 2017, 12:03:59
Sabane mali ,nemoj da te iznabadam glavom

Ja sam rekao u pravu si za ovaj deo da je smorilo jer nema ubijanja, i sve je nekako u fazonu nema, sve zabranjeno. A ne za prvi deo posta.

Sto se moglo zakljuciti iz "TO" si u pravu. al ti si mali glupi klinac pa si potrcao pred rudu da se pravis pametan.
Klinac mi kaže...
Praviš se mnogoo pametan i kad vidiš da nešto procuri na netu odma praviš buku oko toga...

Šaban dobićeš šamare

Van mreže Nasko1988

• Iskusan
    • Rejting: 6
Odgovor #9 poslato: Jul 29, 2017, 14:46:17
Sta je popa rekao od cega je teren-ring napravljen?Od kaci-kaci materijala koji je neznam koliko puta jaci-cvrsci od kaci-kaci iz u7. Sta se deseilo kada se Kale transformisala i kada je setala po njemu? Drobila je tlo pod nogama jel tako . Sta je Vegeta rekao Gokuu ? KAKAROTE pazi se mozda je to prava SS forma. Ta forma  sigurno mnogo vise multiplicira snagu od bilo koje druge pa i od SSBlue , zamislite Vegetu ili Gokua da im se toliko snaga multiplicira , pa teren-ring bi se raspao.Ali oni nemaju taj talenat predpostavimo, samo odredjeni Sajonci mogu da se transformisu u SSBerserker ili LSS kako li se vec zove ta podivljala transformacija. Jiren ju je sredio " one shot" pa da ali Kale je bila usredsredjena samo na Gokua i samo je njega htela da mlavi, nije imala block od napada Jirena ,tj.iznenadio ju je. Garantovano bi ona taj napad odbila da je bila pripremljena za njega.Zato je ovaj turnir battle royal, zato je i Krilin ispao jer je spustio gard.I Goku bi ispao od TRIA da mu Vegeta nije dosao da pomogne.
Pogledaj te timski rad Bota-Magete vs Vegeta. Vegeta je izgubljen, nemoze im nista.
Hit da sme da koristi svoju tehniku ubijanja pa 97-98% takmicara bi pobio-eliminisao.
Najzalije mi je zbog Frize jer on istinski uziva da nanosi patnju , a to mu je onemoguceno na turniru.
Jeste Kale mlatila Gokua , ali ona njemu ljudi nije napravila ni posekotinu.
Krajnje je vreme da se Goku uozbilji .Inace gubimo.
Nece valjda Prade Truperi pobediti na turniru moci i onda pozeleti od Zmaja da se izbrisani univerzumi vrate?

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #10 poslato: Jul 29, 2017, 15:23:48
Sta je popa rekao od cega je teren-ring napravljen?Od kaci-kaci materijala koji je neznam koliko puta jaci-cvrsci od kaci-kaci iz u7. Sta se deseilo kada se Kale transformisala i kada je setala po njemu? Drobila je tlo pod nogama jel tako . Sta je Vegeta rekao Gokuu ? KAKAROTE pazi se mozda je to prava SS forma. Ta forma  sigurno mnogo vise multiplicira snagu od bilo koje druge pa i od SSBlue , zamislite Vegetu ili Gokua da im se toliko snaga multiplicira , pa teren-ring bi se raspao.Ali oni nemaju taj talenat predpostavimo, samo odredjeni Sajonci mogu da se transformisu u SSBerserker ili LSS kako li se vec zove ta podivljala transformacija. Jiren ju je sredio " one shot" pa da ali Kale je bila usredsredjena samo na Gokua i samo je njega htela da mlavi, nije imala block od napada Jirena ,tj.iznenadio ju je. Garantovano bi ona taj napad odbila da je bila pripremljena za njega.Zato je ovaj turnir battle royal, zato je i Krilin ispao jer je spustio gard.I Goku bi ispao od TRIA da mu Vegeta nije dosao da pomogne.
Pogledaj te timski rad Bota-Magete vs Vegeta. Vegeta je izgubljen, nemoze im nista.
Hit da sme da koristi svoju tehniku ubijanja pa 97-98% takmicara bi pobio-eliminisao.
Najzalije mi je zbog Frize jer on istinski uziva da nanosi patnju , a to mu je onemoguceno na turniru.
Nece valjda Prade Truperi pobediti na turniru moci i onda pozeleti od Zmaja da se izbrisani univerzumi vrate?
BRAVO SVAKA TI JE NA MESTU!
VIDIS SAD @Marko Grobar NASKO TI JE LEPO OBJASNIO TAKO DA NE SERI...

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
Odgovor #11 poslato: Jul 29, 2017, 20:11:05
Cuti mali bolje samo se slazes sa njim i potvrdjujes imas pravo da kenjas tek kad izneses svoje misljenje a ne da potvrdjujes i ponavljas naskovo.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #12 poslato: Jul 29, 2017, 20:16:10
Cuti mali bolje samo se slazes sa njim i potvrdjujes imas pravo da kenjas tek kad izneses svoje misljenje a ne da potvrdjujes i ponavljas naskovo.
Aj bezi bre ja sam svoje mišljenje izneo i samo sam se složio sa Naskom tako da ne seri

Van mreže Metacoolar

• Početnik
  • **
Odgovor #13 poslato: Jul 29, 2017, 21:20:55

Tacno tako, glupo je diskutovati o borbi izmedju Gokua I Kale, Kale je u svojoj base formi previse slaba to je ocigledno, tako da koliko god je lssj forma multiplicira ona nece moci da dostigne Gokua ssj blue u svojoj full snazi nepravedno je uporedjivati Gokua I slabasnu Kale.  Ne znamo tacno koliko je Goku snage koristio protiv Kale lssj ali zasigurno nije koristio svoju full power. Ali kao sto ti kazes kada bih neki drugi borac koristio lssj formu koji je daleko jaci od Kale, naprimer Goku, Vegeta ili jos bolje Gohan koliko bi oni puta bili multiplicirani, to bi bila cudovista od boraca.  Tesko je reci sada koja forma je superiornija blue ili lssj. Ima tu mnogo cinjenica koje bi odlucile koja forma je bolja kada bih ih sve nabrojili tekst bih bio ogroman, mada koliko vidim mnoge zabole kita za cinjenice I neke stvari koje o tome svedoce. Fanovi Brolia ce verovatno reci lssj a oni koji vole super I blue formu ce mi reci da sam retardiran sto uopste pisem ovakve teme  I da blue moze sje*ati lssj jednim udarcem ako hoce.  Tako da je*es to sve. Prva stvar je da je to nebitno koja je forma bolja  sada jer Goku ce svejedno imati novu formu Limit breaker koja ce biti daleko iznad lssj.  Sa jedne strane fanovi ssj blue, goku vise mozda I nece koristiti blue formu. Ako se vladamo nekom logikom od pocetka serijala kada je goku dostigao ssj blue formu vise ni jedanput nije upotrebio ssj god red formu. Mozda zato sto nije hteo ili nije mogao jednostavno ta crvena aura je prevazidjena presla je u plavu I to je sad blue nije vise red, opet ko bih to znao sada, u animeu se vise ne koristi u mangi se red jos uvek koristi. A sa druge strane blue je postao previse znacajna forma za super kao ssj u z serijalu koji se I dan danas koristi, mozda se blue forma I dalje koristi a limit breaker samo u odredjenim situacijama poput prejakih protivnika kao sto je jiren. Mislim za mene bi bilo glupo kada bih Goku koristio samo limit breaker formu , jer kad tad ce ispasti te situacije sparingovanje sa slabicima  I opet ce ljudi da pomisle svasta. Mozda I ja nebudem bio u pravu ko zna sta sve planiraju videcemo uskoro.

Van mreže Marko Grobar

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
Odgovor #14 poslato: Jul 30, 2017, 03:28:14
hahaahhaahhahahahahahahaha :D KOlko je ovaj nizda glup :D

Van mreže Darko.01

• Početnik
  • **
Odgovor #15 poslato: Jul 30, 2017, 14:06:39
ma ajde sta sad goku ili vegeta kad bi postali lssj bili bi u rangu sa zenoom

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #16 poslato: Jul 30, 2017, 21:04:06
hahaahhaahhahahahahahahaha :D KOlko je ovaj nizda glup :D
Ehh ništa ne kapiraš ŠABANE

Van mreže BlueHari

• VIP Akaunt
  • Autoritet Foruma
    • Rejting: 102
  • Haris
    • You Tube
Odgovor #17 poslato: Jul 30, 2017, 21:47:32
Pazi @NidzaDB ne znas kome se obracas na forumu, ne znas, ni ko su, ni sta su. Tako da lako moze da iskoris podatke koje si ostavio na forumu i da te nadje, pa da ubije boga u tebi nemoj puno da pustas muda po netu, jer je 50% clanova foruma starije od tebe.

Šta čitaš ovo koji ku*ac, gledaj svoja polsa.

Van mreže NidzaDB

• Iskusan
Odgovor #18 poslato: Jul 31, 2017, 11:29:47
Pazi @NidzaDB ne znas kome se obracas na forumu, ne znas, ni ko su, ni sta su. Tako da lako moze da iskoris podatke koje si ostavio na forumu i da te nadje, pa da ubije boga u tebi nemoj puno da pustas muda po netu, jer je 50% clanova foruma starije od tebe.
Koje podatke?
Slobodno... :)

Van mreže MaX

• Iskusan
    • Rejting: 3
Odgovor #19 poslato: Avgust 07, 2017, 13:23:11
Prvo meni nije jasno sto ima zelenu boju kose. Jel to mod koji dostizez iz sazaljenja samog sebe ili sta ? ovde nemislim na izgled Kale vec samo na boju kose
Drugo u filmu Brolija su pobedili, tako da bi SSB realno trebalo da odnese ovde laku pobedu a ne da Gokuov KA-ME talas ni najmanju stetu da nenanese i to jos iz SSB forme. Nekazem da Goku nije jaci od nje ali realno nisu trebali da idu dalje od SS2 protiv nje. Ovako deluje kao u povratku Freeze kad je dostigao zlatnu formu. Jaci je bio od Gokua neko vreme ali nije imao staminu da ga isprati.
Sobzirom da smo videli vec par puta da se brzo umara u toj formi.